Gönderen Konu: Op.Dr.Alp Aslan ( Este Cerrahi) 3200 greft yaş 28 2. ekim  (Okunma sayısı 427 defa)

Levent

• Yeni üye
  • *
Cümleten selamun aleyküm..   İlk ekimim 2019 yılında dökülmeler epey başlamıştı. Önlem almak gayesiyle ön profili donor alanım sağlıklıyken kurtarmak düşüncesiyle  sadece çn hatlara ekşm yapmak istedim. tepeler o vakştte vardı . bu niyetle  popüler olan bir ekim yeri istedim oda clinic expert oldu. Malasef clinic expert tarafından amörte bi operasyonla gerçekleşti. 
2. ekimi ise birçok firmayla görüşütüm alp hoca ve helsa hair arasında kaldım . ALp hoca revarans ve doktor yaklaşımında bulunduğu için orda karar kıldım. 6 mart 2025 tarhinde operasyon gerçekleşti. 3500-4000 arası konuşulan greft sayısı . ''donor alanının yorgun ve seyrek görünmemesi için maksimum greft aldıklarını  eğer istersem sakaldan da alım yapabilirim. ense ve sakallarını da ekim sonrası referans alırız'' denilidi. inşaallah iyi olur.
 2.ekim öncesi ve sonrası olarak gönderdim.

keltosadayadayi

• Full Member
Ynt: Op.Dr.Alp Aslan ( Este Cerrahi) 3200 greft yaş 28 2. ekim
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2025, 03:30:34 »
Üstat saçların ön kısmı güzel sen de yakışıklı adamsın tam orta göbek kısmı seyrek kalsa bile tepenin orta kısımları kapansa 3200 greften 3000 i tuttuğunu varsaysak yenge hanım seni dışarıya bırakmaz. Kendi topuğuna sıkmışsın geçmiş olsun.
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Levent

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2025, 03:45:35 »
Bakanlık onaylı bi ekim gerçekleşti hocam  :) güzel bakışın içinde teşekkür ederim.
ekimin 5. gününde fotoğraflarda koyuyorum . sizce gelişim nasıl ?

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2025, 04:20:02 »
Bakanlık onaylı bi ekim gerçekleşti hocam  :) güzel bakışın içinde teşekkür ederim.
ekimin 5. gününde fotoğraflarda koyuyorum . sizce gelişim nasıl ?

Geceler geceleeeer uykusuz geceleeer diyorum kendi kendime :) Sonuç beklentinizin üstünde olacak diye bir his var içimde beraber takip edip beraber görelim.

Bakanlık onay verdiyse devlete karşı boynumuz kıldan incedir hahah hayırlı geceler dilerim
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Levent

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2025, 04:27:24 »
Klasik ramazan vakitleri . İnşaallah hocam , güzel olur.  merkezin önerdiği set var onu da almak da fayda var mı ? merkez bana 10bin fiyat cekti. baska ekimlerinde aynısını 6bın kusure anlastık . almamam da yarar var mı , olmasa da olur mu ?

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2025, 05:52:26 »
Klasik ramazan vakitleri . İnşaallah hocam , güzel olur.  merkezin önerdiği set var onu da almak da fayda var mı ? merkez bana 10bin fiyat cekti. baska ekimlerinde aynısını 6bın kusure anlastık . almamam da yarar var mı , olmasa da olur mu ?

Xpecia + şampuan bence yeterli hocam ya..

Yani kırk tane ilaç kullanıp bünyeyi bozmanın manası yok bence iş senin genlerinde ve ekim
 merkezinin nasıl bir işçilikle ekim yaptığına bakıyor.

Zaten vucudun günlük alması gereken biotin vb içeriklerin oranı belli fazlasını idrar olarak atıyor veya bünyeye zarar veriyor.

Bu dönemde kişiler hassas olduğu için prp mezoterapi yok set yok cart yok curt yoluyorlar.

Gir bak konuma 1 defa mezoterapi yaptım bin pişman oldum. Onun haricinde para vererek kullandığım tek şey xpecia + şampuan ..

4. ayın içerisindeyim şahsen sürece göre kendimi oldukça iyi yerde görüyorum. Millet yazıyor yok iğneli tekerlek var alsam mı yok şu var alsam mı adamlar stres altında olunca ekim merkezleri de affedersin bildiğin yapıştırıyor.

Hatta bu C gibi olan yastık bile almadım kafamın arkasına bir havluyu rulo yaptım koydum.

Senin yerinde olsam maks 10 Adet xpecia alırım ilk 3/5 ay günde 2 adet sabah akşam tok karna kullanırım. Sonra günde 1 Adet kullanırım aradan bir ay geçer 2 günde 1 Adet kullanırım derken her ay araya 1 gün boşluk bırakarak yavaş yavaş bırakırım. Ve 1 yıllık süreci takviye ile bitirmiş olurum. Üstelik birden kesmiş de olmazsın yavaş yavaş kesersin ve 365 gün kullanırsın.

Zaten 365 gün içerisinde de saçlar gelebileceği maks yoğunluğa ve tel kalınlığına gelmiş olur.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2025, 06:03:09 Gönderen: keltosadayadayi »
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Levent

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2025, 02:57:12 »
İyi akşamlar. bugun 6. yıkama günümü gerçekleştirdim. kafamda hafif çatallaşmalar oldu bugunku yıkamadan dolayı .  losyonu yogun kullandıgımdan dolayı merkez  kliniğe gelmemi istedi yarım su püskürttü losyonu cıkarmak için . yıkamadan önce hafif losyon lu, 2 gün önceki losyonlu hali ve yıkama sonrası güncel görselleride gönderiyorum. İnşallah süreç iyi gider

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #7 : 14 Mart 2025, 21:30:56 »
Merhaba, dostum birkaç küçük kabuk kalmış onları da yok edersen ilk aşama için yapman gerekeni halletmiş olursun. Fakat tırnağınla girme iyice yumuşat yuvarlak çizer gibi ovalayarak kabuklardan arın. Olmuyorsa çok zorlama kanamasın bir dahaki sefere daha fazla yumuşatırsın. Bi de losyonu kafanda çok bekletme sür ve ovala hahah
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Levent Şıltak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 14 Mart 2025, 22:16:49 »
Hocam hangi  şampuanı kullanıyorsun birde kullandığın ilacın  bi faydasını gördün mü hissedilir sekilde

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #9 : 17 Mart 2025, 02:38:28 »
Hocam hangi  şampuanı kullanıyorsun birde kullandığın ilacın  bi faydasını gördün mü hissedilir sekilde
Konu sahibi ile aynı kişi misiniz anlamadım ama embeauty fena değildi trendyol yorumlarına bakabilirsin. Eczaneden aldığım egzama içindi.

Şuanki kullandığım BP ve oldukça memnunum fiyat performans diyebilirim. 2 haftadır kullanıyorum saçlarda sıfır kepek tuzsuz biotin içerikli şampuanını aldım. Benim deneyimim iyi şekilde ilerliyor fakat bir aylık kullanım sonrası yorum yapmak daha doğru olur
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Bardx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Mart 2025, 14:46:33 »
 |-onayisareti-|Hayırlı olsun. Sonuçtan haberdar et

Levent

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 18 Mart 2025, 00:49:49 »
teşekkür ettim hocam. bugün evde kabuk dökümüyaptım.  kabuk dokumu sırasın da  arka verteks alanında ekılı bölgeyi yanlışlıkla musluk kafasına carptım kabuk ve kıllar vardı carpma sonucu . inşaalah bişi olmaz. bundan sonrası güzel olur inşallah görselleri ekte paylaşıyorum

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #12 : 18 Mart 2025, 01:13:39 »
teşekkür ettim hocam. bugün evde kabuk dökümüyaptım.  kabuk dokumu sırasın da  arka verteks alanında ekılı bölgeyi yanlışlıkla musluk kafasına carptım kabuk ve kıllar vardı carpma sonucu . inşaalah bişi olmaz. bundan sonrası güzel olur inşallah görselleri ekte paylaşıyorum

Çok temiz bir yıkama olmuş maşallah inşallah devamı da güzel gelir.

Başınıza dikkat edin çarpmayın etmeyin malum bu sefer ekilen saçların yarısı tutar ya da tutmaz forumda bir ekip var direkt sen kafanı çarptın diye sadece çarpılan bölgeyi değil, diğer saçların da bundan etkilendiğini o yüzden %50 sinin tuttuğunu söyleyecek kitle var.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Levent

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 18 Mart 2025, 01:20:22 »
inşallah devamıda güzel olur.  çarpma sonucu doktora ses ve görüntü attım hiçbir sıktıntı olmaz ovala kabuklari, saçlar zaten dökülecek dedi . çarpamda sonra vurulan alanı işaretledim

keltosadayadayi

• Full Member
« Yanıtla #14 : 18 Mart 2025, 01:45:55 »
inşallah devamıda güzel olur.  çarpma sonucu doktora ses ve görüntü attım hiçbir sıktıntı olmaz ovala kabuklari, saçlar zaten dökülecek dedi . çarpamda sonra vurulan alanı işaretledim

Hadi hayırlısı hocam zaten büyük bir alan değilmiş. Bundan sonraki süreçte kaşıntılar seni bekliyor zaten tecrübelisin biliyorsundur. Saçını çok temiz yıkamana sevindim aynı böyle devam tırnak ucu kullanmadan biraz bastırarak ovalayıp yıkamaya devam edersin. Tekrar kabuklanmasını istemeyiz.

Zaten sonrası şok dökülme ve kızarıklığın gitme aşaması. Kızarıklık bende demiş miydim hatırlamıyorum ama 3.aylara doğru gitmişti hızlı geçmezse sorun etme er ya da geç geçer. 3.aydan sonra sivilcelerin olacak elinden geldiğince patlatmamaya çalış patlatırsan da toplu iğne ile del öyle iltihabı çıkar. Malesef ben patlatırken bir defa saç çıkmıştı içinden...

Foruma 2/3 ay ara vermeyi düşünüyorum. Bu süreçte kendlne ve saçlarına iyi davran geldiğimde gelişimini güzel görmek isterim selametle.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Facebook Twitter Instagram