Klasik ramazan vakitleri . İnşaallah hocam , güzel olur. merkezin önerdiği set var onu da almak da fayda var mı ? merkez bana 10bin fiyat cekti. baska ekimlerinde aynısını 6bın kusure anlastık . almamam da yarar var mı , olmasa da olur mu ?
Xpecia + şampuan bence yeterli hocam ya..
Yani kırk tane ilaç kullanıp bünyeyi bozmanın manası yok bence iş senin genlerinde ve ekim
merkezinin nasıl bir işçilikle ekim yaptığına bakıyor.
Zaten vucudun günlük alması gereken biotin vb içeriklerin oranı belli fazlasını idrar olarak atıyor veya bünyeye zarar veriyor.
Bu dönemde kişiler hassas olduğu için prp mezoterapi yok set yok cart yok curt yoluyorlar.
Gir bak konuma 1 defa mezoterapi yaptım bin pişman oldum. Onun haricinde para vererek kullandığım tek şey xpecia + şampuan ..
4. ayın içerisindeyim şahsen sürece göre kendimi oldukça iyi yerde görüyorum. Millet yazıyor yok iğneli tekerlek var alsam mı yok şu var alsam mı adamlar stres altında olunca ekim merkezleri de affedersin bildiğin yapıştırıyor.
Hatta bu C gibi olan yastık bile almadım kafamın arkasına bir havluyu rulo yaptım koydum.
Senin yerinde olsam maks 10 Adet xpecia alırım ilk 3/5 ay günde 2 adet sabah akşam tok karna kullanırım. Sonra günde 1 Adet kullanırım aradan bir ay geçer 2 günde 1 Adet kullanırım derken her ay araya 1 gün boşluk bırakarak yavaş yavaş bırakırım. Ve 1 yıllık süreci takviye ile bitirmiş olurum. Üstelik birden kesmiş de olmazsın yavaş yavaş kesersin ve 365 gün kullanırsın.
Zaten 365 gün içerisinde de saçlar gelebileceği maks yoğunluğa ve tel kalınlığına gelmiş olur.