Gönderen Konu: Nekroz mu yardımınıza ihtiyacım var.  (Okunma sayısı 241 defa)

Hughh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Nekroz mu yardımınıza ihtiyacım var.
« : 02 Nisan 2025, 23:40:58 »
Merhabalar iyi akşamlar saç ekiminin 11. Günündeyim. Saç ekimi yaptırdığım klinikte sorun olmadığını tedavi sürecine devam ettiğimiz söyleniyor. Kabuk dökmeyi bugün yaptık kabuk dökümü sonrası halini ekliyorum. Kafama 5-6 gündür takılıyor anlayan arkadaşlar yorun yaparsa sevinirim.

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Nekroz mu yardımınıza ihtiyacım var.
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2025, 00:34:57 »
Nekroz olan olmuş tabi tedaviye devam edecek ne yapacak başka. Bu durumlarda coraspin hap ile fucudin krem kullanılıyor. Sen sabahtan tezi yok bir cildiye hekimine görün. Çok geçmiş olsun(forumdaki diğer nekroz vakalarına bak fikir verir.

Soyle

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2025, 23:06:35 »
Merhaba büyük bir nekroz o siyahlık hariç yara kısımlarında da saç çıkmayacak.   6 ay sonra revizyon yaparlar. Şimdiden sözünü al.  Benim açtığım başlığa bakabilirsin. Bende de Nekroz vardı ektirdim 2 ay oldu süreci göreceğim.

Hughh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2025, 01:13:46 »
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bi krem ve corasprin önerdiler krem siyah kısmı götürdü sanırım yüzeysel bir nekrozmuş. Sorun olmyacağını çıkacağını söylediler şuan için çok küçük kaldı o büyük siyah kısımda. Yaralarda kapandı içsrisinden çıkan saç tellerinin büyüyüşünü görüyorum.

Soyle

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2025, 01:16:36 »
Yalan söylüyor o srfszler. Ordan saç çıkmayacak kardeşim.. şimdilik seni rahatlatmaya çalışıyorlar.  Yaralar tabiki de kapanacak hep öyle kalacak halı yok. Ama orda gördüğün saçlar dökülünce geri çıkmayacak. Sen o aptallara de ki bu saçlarım çıkmazsa ücretsiz revizyon istiyorum diye. Sonra seni kandırıp tekrar paranı almasınlar

Hughh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2025, 01:20:16 »
Anladım tamam yarın konuşayım. Nekroz kabuk olarak mı dökülüyor yoksa siyahlık küçülerek mi gidiyor. Burada gördüğüm bir kaç vakada kabuk olarak çıkmış nekroz öyle galiba değil mi ? Revizyon konusunu konuşacağım teşekkür ederim.

Soyle

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2025, 01:24:17 »
Ya adam sen kötü hissetme diye zaten neşterle iyice kaldırmış o kabukları, yaralar o yüzden.. siyahlıklar çok derinde olduğu için dokunmamış. Evet nekroz kabuğu kendiliğinden kalkıyor. Ben bir gün krem kullandım onun dışında sadece duş aldım 4 gün sonra kendiliğinden kalktı. Çok kremleme.  Bak bu da benim nekroz sürecim, tıpkı senin gibi ben de saç var ve çıkacak sanıyordum hepsi döküldü ve koca bir boşluk kaldı. Afedersin ağızlarına sctim, çünkü onlar suçlu. Senlik bir durum yok orda

Facebook Twitter Instagram