Gönderen Konu: Saç ekim merkezi önerisi  (Okunma sayısı 285 defa)

Psychoo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim merkezi önerisi
« : 14 Nisan 2025, 23:12:48 »
Herkese merhabalar
İstanbulda saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Malatya’da yaşıyorum ancak güvenebileceğim bir yer arıyorum. Herkes gibi doğal bir görünüm ve açıklığın kapanması beklentim var. Bir kaç merkezle konuştum şuan en yakın olduğum yer berkay tulpar kliniği ya da akl klinik. Sizlerin önerisi var mıdır bu konuda? Açıkçası fiyat olarak en fazla 100k ya kadar çıkabilirim

27 yaşındayım bu arada

Müdür.

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim merkezi önerisi
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2025, 11:00:12 »
Benzer açıklığa sahibiz..Açıklığın biraz fazla.. Yüksek sayıda çalışması gerekiyo.. Ers clinic ile görüşmeni tasviye ederim

Psychoo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2025, 21:37:18 »
Hocam çok ekim merkezi var açıkçası kafam çok karışıyor. Berkay tulpar diye düşünüyorum bu iki merkez hakkında bilginiz var mı? Ya da bilgisi olan biri varsa

Müdür.

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2025, 13:27:07 »
Açık genişlik olduğu için... Tek seansta bütün açıklığı kapatayım diyorsan.. Medeks ve Ers clinic derim.. Tabi son karar sizin.. Ama clinicler ile görüş  aklın nereye yatarsa

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2025, 12:01:45 »
Reis, şahsen Berkay Tulpar ile ilgili bir yorum yapamicam ama AKL'nin iyi sonuçları var. Bütçen aslında çok daha iyi klinikleri de karşılayabilecek. Bana sorarsan Asuman Hair, Bekir Bek, Ahmet Tosun derim. Bunlarla da bir görüş, ona göre karar ver

chester

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2025, 12:12:19 »
Reis, şahsen Berkay Tulpar ile ilgili bir yorum yapamicam ama AKL'nin iyi sonuçları var. Bütçen aslında çok daha iyi klinikleri de karşılayabilecek. Bana sorarsan Asuman Hair, Bekir Bek, Ahmet Tosun derim. Bunlarla da bir görüş, ona göre karar ver

Katılıyorum, bunlara ek birde Şahin Çelik derim. Bildiğim kadarıyla bütçen bunların hepsini karşılayabilir hocam

cengover21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2025, 01:55:51 »
durumun donör bölge konusunda sıkıntılı hocam üstelik saç tellerinde zayıf çok iyi bir merkezde ekmezsen düzgün sonuç alma olasılığın zayıf.

Psychoo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2025, 13:14:28 »
Yani 90-100k da bi tık zorluyor beni. Üstelik bu fiyatı verenler örneğin asuman klinik içinde kök hücre tedavisini de vermiyor. Akl kliniğin instagramında sonuçlara baktığımda ise pek doğal durmuyor gibi geldi sonuçlar ama bilemedim. 70k civarı iyi bir yer bulabilsem daha iyi olucak aslında. Mayıs ayında ekim yapmak iyi bir fikir mi bu arada yoksa yazın geçmesini mi beklesem

Ahmet tosuna baktım fiyat olarak da iyi ama sonuçlarına baktığımda genel olarak ön çizgi pek doğal olmamış gibi
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2025, 19:25:57 Gönderen: Psychoo »

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Nisan 2025, 20:39:35 »
100 k iyi fiyat bu fiyata dandik yerlere gitme sakın bu işi iyi yapan yerler belli.

Yunus61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Nisan 2025, 08:53:01 »
Dostum fiyattan ziyade önemli olan sonucun iyi olması değil mi çünkü çok absürt rakamlar verip hüsranla biten sonuçları çok gördük bu forumda ben Ers clinicte ektirdim görüşmeni öneririm ekim kalitesi aldıkları fiyatın çok altında araştır bi bence

Psychoo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Nisan 2025, 09:43:21 »
Ahmet tosun, berkay tulpar ve akl arasında kaldım bakalım birini tercih edeceğim

kartalll2025

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : Bugün, 14:40:32 »
Ahmet tosun, berkay tulpar ve akl arasında kaldım bakalım birini tercih edeceğim

Bu 3 klinikten birini seçeceksen Ahmet Tosun derim dostum. Son karar tabii senin

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #12 : Bugün, 15:33:43 »
Yani 90-100k da bi tık zorluyor beni. Üstelik bu fiyatı verenler örneğin asuman klinik içinde kök hücre tedavisini de vermiyor. Akl kliniğin instagramında sonuçlara baktığımda ise pek doğal durmuyor gibi geldi sonuçlar ama bilemedim. 70k civarı iyi bir yer bulabilsem daha iyi olucak aslında. Mayıs ayında ekim yapmak iyi bir fikir mi bu arada yoksa yazın geçmesini mi beklesem

Ahmet tosuna baktım fiyat olarak da iyi ama sonuçlarına baktığımda genel olarak ön çizgi pek doğal olmamış gibi

Kök hücre tedavisinin net bir şekilde verimli olduğuna dair tecrübemiz yok.
Bana hikaye geliyor zaten.
Ancak illa kök hücre tedavisi olsun diyorsan 100 k’ya Hakan clinic tercih edebilirsin.
Ancak ben, uzun ve sürekli takip ettiğiniz Asuman Hairi tercih ettim.

Olmadı,70k bir tercih yapsaydım Şahin Çelik’i tercih ederdim.

Ekleme: ancak nereye ektirirsen ektir, en az 4 aylık bir tedavi sonrası ektir derim. Xpecia + eksik vitaminler + prozinc plus şampuan ve losyon şeklinde.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia (Başlangıçtan itibaren günde 2 defa). Demir vitamini (2. aydan itibaren günde 1 defa). B12 vitamini (2. aydan itibaren 2 günde 1 defa). D vitamini, (2. aydan itibaren haftada 1 defa).

Facebook Twitter Instagram