Merhaba arkadaşlar,
2. sıkılaştırma saç ekimimi EstePro Health Clinic’te, Turgut Bey ve ekibine yaptırdım. Tüm sürecin fotoğraflarını aşağıya ekliyorum. 7., 8. ve 9. aylarda sonuçlardan çok memnundum, fakat sonrasında ciddi dökülmeler başladı — özellikle son 3 aydır bu durum belirginleşti.
Tam olarak hangi ay olduğunu hatırlamıyorum ama bir ara Proscar kullanmaya başlamıştım, yaklaşık 1 ay kadar devam ettim. Ancak dozu yüksek kullanmışım. PRP yaptırdığım merkez, ilacı ikiye bölerek kullanmamı önermişti. Fakat cinsellik üzerinde yan etkilerini fark edince bırakmak zorunda kaldım.
2. ekimimden bu yana PRP ve mezoterapi yaptırıyorum. Tam sayısını bilmiyorum ama tahminen 20 seans olmuştur.
Ayrıca Malossi’nin setini satın aldım fakat şu ana kadar yalnızca şampuanlarını düzenli olarak kullandım.
Ekim sonrası düzenli kullandığım diğer takviyelerin de fotoğraflarını ekliyorum.
Son 3 aydır düzenli fitness yapıyorum ve aynı zamanda düzenli olarak B12 iğnesi ve D vitamini takviyesi alıyorum.
Saçlarımı uzattığım için mi bu kadar dökülüyor, emin değilim…
Özellikle sabahları uyandığımda, yüzümü yıkadıktan sonra elimi saçlarıma götürdüğümde çok fazla saç dökülüyor.
Duşa girip yatınca da aynı şey oluyor.
Fakat özellikle sabah duş alırsam, gün içinde defalarca kontrol etmeme rağmen çok az dökülme oluyor.
Ama gece uyuyup sabah kalktığımda, o kadar fazla saç dökülüyor ki anlam veremiyorum.
Gece ne oluyor? Yastıkla mı ilgili? Gerçekten çözemedim…
1. Saç ekimim linkine buradan ulaşabilirsiniz
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7063.0