Gönderen Konu: ESTEPOL EMİNE HANIM TAHMİNİ 4000 greft  (Okunma sayısı 80 defa)

ASLANNN

• Yeni üye
  • *
ESTEPOL EMİNE HANIM TAHMİNİ 4000 greft
« : 26 Nisan 2025, 23:29:12 »
Merhabalar bugün 26 Nisan 2025 Estepol Emine hanım ve ekibine bir arkadaş vasıtası ile ulaştım karar verdik ve bugün ekimim gerçekleşti değerli yorumlarınızı BEKLİYORUM

alkolikbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ESTEPOL EMİNE HANIM TAHMİNİ 4000 greft
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2025, 23:34:34 »
yani sizin kellik çok garip ekim öncesi tedavi denediniz mi? yada bu 2. ekim mi? önlerde ve arkada dökülme yok ortalarda var

ASLANNN

• Yeni üye
  • *
Ynt: ESTEPOL EMİNE HANIM TAHMİNİ 4000 greft
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2025, 23:43:23 »
Aslında bu konuyu açmamın sebebi kurumla ve Emine hanımla anlaştığımızda biraz stres yapmıştım forumdaki Estepol  yorumlarını okuyunca zaten yeterlide değil 2 veya 3 konu var

Süreç sabah gittim  kan tahlili vs vs derken alın ciizgimi çizdiler Emine hanım bu işlemi kendisi yaptı sonrasında ekip alımımı gerçekleştirdi emine hanım tekrar geldi kanallarımı açtı  ve giderken tekrar alım yapılabilir dedi sonrasında ekime başlandı  bu arada bu ikinci ekimim birinci Ekimim 10 sene önce gerçekleşti ekipte sonrasında üşenmeden tekrardan tepe bölgem için ikinci alımı gerçekleştirdi bu en ince detay bence öylede bırakabilirlerdi sizler neler düşünüyorsunuz yorumlarınız benım ıcın önemli
Birde sigara icmeye devam ediyorum ama azalttım bununla ilgili pek açıklayıcı bilgi olmadığı için sizlerede sormak istedim bu sürecimi çok çok fazla etkilermi

Facebook Twitter Instagram