Gönderen Konu: Saç ekimi yaptıracağım tavsiyelerinize ihtiyacım var  (Okunma sayısı 131 defa)

Kelendowski

• Yeni üye
  • *
Eylül ayında saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum şu anda dönor bölgem bu şekilde ancak kararsız kaldım hangi ekim merkezine yaptırsam diye düşünüyorum

Yaş 25 oldu :)

ASMED ile görüşme halindeyim; şuan bütçem C grubuna yetiyor. Fakat; B grubunada yaptırabilirim. Özellikle klinikin doktora ait olması ve sadece saç ekimi kliniğini olması beni cezbediyor.

Asuman Hair de açık alanda başarılı ama ameliyat sürecini nasıl yönetiyorlar onun hakkında detaylı bilgim yok.

Sibel Uluşan ile geçen sene görüşmüştüm şuan da ekimleri nasıl ilerliyor tam bilmiyorum.

Sizlerinde deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var aktarırsanız tavsiyelerinizi çok sevinirim

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi yaptıracağım tavsiyelerinize ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2025, 06:37:54 »
Kral, görüştüğün kliniklerin hepsi de çok başarılı. Sonuçları hepsinin de çok iyi. Forumda yeterince konusu var hepsinin de, araştır kendin karar ver. benim şahsi fikrim, hangisinde yaptırsan pişman olmazsın. Hakkında hayırlısı olsun

chester

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2025, 16:20:39 »
Eylül ayında saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum şu anda dönor bölgem bu şekilde ancak kararsız kaldım hangi ekim merkezine yaptırsam diye düşünüyorum

Yaş 25 oldu :)

ASMED ile görüşme halindeyim; şuan bütçem C grubuna yetiyor. Fakat; B grubunada yaptırabilirim. Özellikle klinikin doktora ait olması ve sadece saç ekimi kliniğini olması beni cezbediyor.

Asuman Hair de açık alanda başarılı ama ameliyat sürecini nasıl yönetiyorlar onun hakkında detaylı bilgim yok.

Sibel Uluşan ile geçen sene görüşmüştüm şuan da ekimleri nasıl ilerliyor tam bilmiyorum.

Sizlerinde deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var aktarırsanız tavsiyelerinizi çok sevinirim

Kral, görüştüğün kliniklerin üçü de iyi.

Kelendowski

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 29 Nisan 2025, 19:28:37 »
Hakan Clinic nasıl?

Facebook Twitter Instagram