Gönderen Konu: Finasterid nasıl temin edebilirim?  (Okunma sayısı 407 defa)

johnblack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid nasıl temin edebilirim?
« : 02 Mayıs 2025, 20:23:13 »
Merhabalar,

Devlet hastanseinde cildiye doktoruna gittim. Sistem izin vermediği için yazamadığını 1 mg'lık propecia (sanırım ismi buydu) alabiliceğimi ve reçeteye gerek olmadığını söyledi. Sorun şu ki şu ana kadar gezdiğin eczanelerde ne proscar ne propecia var. Bu ilacı hangi eczaneden ya da eczanelerden temin edebilirim? Online alan varsa yurt dışından, tc reçetesi kabul görüyor mu acaba?

Nerterver

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid nasıl temin edebilirim?
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2025, 20:31:45 »
en kolay ilaçlar genelde hastane yanındaki ezcanelerde oluyor oralarda yoksada pek müşterisi olmayan kıyı köşe eczanelere bakabilirsin internetten satışı olmaz diye düşünüyorum

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2025, 15:53:19 »
Merhabalar,

Devlet hastanseinde cildiye doktoruna gittim. Sistem izin vermediği için yazamadığını 1 mg'lık propecia (sanırım ismi buydu) alabiliceğimi ve reçeteye gerek olmadığını söyledi. Sorun şu ki şu ana kadar gezdiğin eczanelerde ne proscar ne propecia var. Bu ilacı hangi eczaneden ya da eczanelerden temin edebilirim? Online alan varsa yurt dışından, tc reçetesi kabul görüyor mu acaba?
her eczanede var bildiğim.olmasada 1 günde getiriyorlar
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 saw Palmetto %45 yağ asidi tablet.hergun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

johnblack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Haziran 2025, 09:58:58 »
Tesekkurler arkadaslar. Hastane yakinindaki Eczanenin birinden aldim👍👍👍

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2025, 20:25:55 »
Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Mecidiyeköy civarı hastanelerde var ya da saç ekim merkezi varsa etrafta oradaki eczanelerde de oluyor genelde. Ben Başakşehir semtinde oturuyorum burada yok Propecia ama eczacım depodan getirtebileceğini söyledi.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

johnblack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2025, 02:07:10 »
Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Mecidiyeköy civarı hastanelerde var ya da saç ekim merkezi varsa etrafta oradaki eczanelerde de oluyor genelde. Ben Başakşehir semtinde oturuyorum burada yok Propecia ama eczacım depodan getirtebileceğini söyledi.
Hocam kargoyla getirtebiliyor muyuz acaba hic bilginiz var mi?

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2025, 17:34:37 »
Hocam kargoyla getirtebiliyor muyuz acaba hic bilginiz var mi?

Onu eczaneyle konuşun arayıp öğrenin derim
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Facebook Twitter Instagram