Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic 18.01.2025 4750 greft  (Okunma sayısı 305 defa)

Ahmet Yanik

• Yeni üye
  • *
Dr. Hakan Clinic 18.01.2025 4750 greft
« : 04 Mayıs 2025, 11:13:32 »
Bir arkadaşımın referansı sayesinde Dr. Hakan Clinic ile iletişim kurdum ve 1 ay sonrası için randevu aldım. Operasyon gününe kadar her konuda bilgilendirildim.

Operasyon günü doktorlarla tanıştım. Hakan bey bana operasyonun planlaması ve görsel beklentilerimiz hakkında bilgi verdi. Donör bölgemin yeterli olduğunu fakat en az 1 yıl arayla 2 seansta çok daha olumlu bir sonuç olacağına beni ikna etti.

Operasyonum 12 saat sürdü ve 4750 greft alındı. öncesinde operasyon hakkında bana bilgi verilenlerin dışında herhangi olumsuz bir şey yaşamadım.

Operasyonum bitince kendi aracım ile evime gittim. 10 günlük bir süreci var sonrası çok daha rahat ilerliyor. 1. ay sonunda dökülme dönemi yaşanıyor, %70 kadar döküldü ama önemli bir bölümü büyümeye devam etti. bu süreçte doktorlarımın hepsi bana gün gün yardımcı olup her soruda cevap verdiler. Beklenmedik herhangi birşey yaşamadım. Şu anda 3 ay oldu çok memnunum ama tam olarak değerlendirme yapmak için en az 2 ay daha zamana ihtiyacım olacak.

Dr. Hakan bey, Dr. Koray bey, Dr. Kübra hanım, İrem hanım'a ve bana yardımcı olan ama adını hatırlamadığım herkese çok teşekkür ederim. İlerleyen süreçte 2. Seans için tekrar görüşebiliriz.

Saç ekimi süreci ile yaşadığım deneyimden memnunum. Sorularınıza cevap verebilirim, Saygılar...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic 18.01.2025 4750 greft
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2025, 01:14:20 »
Hayırlı olmasını dilerim umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın saç ekim merkezinin saç ekimleri çok kaliteli. İyi seçim sonuda mutlu eder inşallah
Global Moderator

arslann

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic 18.01.2025 4750 greft
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2025, 12:26:25 »
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun. Fotoğrafları ekleme şansınız var mı bu şekilde değerlendirmek mümkün olmayacaktır

Facebook Twitter Instagram