Gönderen Konu: ERS Clinic 5000 greft saç ekimi operasyonum / Yaş 46 / 03.05.2025  (Okunma sayısı 896 defa)

Serkannn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar arkadaşımın referansıyla iletişime geçtiğim Ers clinicte 3 Mayıs günü 5000 greft operasyonumu gerçekleştirdim saç ektirmeyi yaklaşık 2-3 yıldır düşünen ve araştıran birisiyim siteyi  takip ediyordum hem buradaki iyi sonuçları hem de arkadaşımın da sonucunu başarılı gördüğüm için tercih ettim merkezi

İnşallah bende güzel bir sonuç alırım  . İşlem ekibi köklerimin iyi olduğunu söyledi bende ekimin sıklığını beğendim tecrübeli , ekim yaptırmış arkadaşların yorumlamasını beklerim

Düzenli olarak süreci paylaşacağım

Serkannn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Operasyon sonunda

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz planlamanız açık alana göre gayet güzel olmuş fiyat performans olarak iyi bir merkez seçtiniz umarım sonucuda aynı şekilde olur

Sıklık ve ön çizginiz güzel duruyor umarım güzel sonuç alırsınız
Global Moderator

Serkannn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz planlamanız açık alana göre gayet güzel olmuş fiyat performans olarak iyi bir merkez seçtiniz umarım sonucuda aynı şekilde olur

Sıklık ve ön çizginiz güzel duruyor umarım güzel sonuç alırsınız

@Hintell değerlendirmeniz için teşekkür ederim inş hocam

sonerone

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun sıklık iyi ers ekimleri sık ve kaliteli başarı orani yüksek iyi tercih  olmuş
 inşallah güzel olur sonucunuz

alexs

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Greft sıklığı çok iyi temiz bir ekim olmuş takip

monoblok

• Hero Member
Temiz sağlıklı bşr saç ekimi ers güzel ve ucuz bir merkez çok para vermek istemeyenlerin resmen ilacı oldu ve çok tercih ediliyor sonuçlarda başarılı hayırlısı olsun
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Murattt43

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hayırlı olsun. Son zamanlarda bu klinik baya popüler oldu. Farklı bir dökülme tipi olmuş ama saç kaliteniz cok iyi duruyor. Gercekten güzel bir sonuc cıkar diye düsünüyorum.
  • Ekim Tarihi: 02.03.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet TOSUN - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 35

orldpsjoasd

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun güzel planlama yapılmış saç sıklığı gayet iyi ers klinik ekimleri gerçekten kaliteli inş sizde güzel sonuç alırsınız

cengover21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun konunu şahsen takipte olacağım hocam umarım en güzel sonucu alırsın bu arada operasyon maliyeti ne kadar oldu acaba.

Serkannn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ERS Clinic 5000 greft saç ekimi operasyonum / Yaş 46 / 03.05.2025
« Yanıtla #10 : 14 Mayıs 2025, 19:24:51 »
hayırlı olsun konunu şahsen takipte olacağım hocam umarım en güzel sonucu alırsın bu arada operasyon maliyeti ne kadar oldu acaba.

Teşekkür ederim 35 bin tl ödedim mayıs ayında indirim vardı

Facebook Twitter Instagram