Not:Uzun bir yazı olacak tüm süreci bilgilendirme ve fikir oluşturma amacıyla şeffaf bir şekilde yazacağım ve sürekli diğer arkadaşlar gibi güncelleyeceğim bilginize 🙏🏼
Herkese merhabalar 11.06.2025 tarihinde Ers Clinicte saç ekimim gerçekleştirildi. Sabah 8:30 da kliniğe gittiğimde lobide Alparslan bey güzel bir şekilde karşıladı ekimden önce fotoğraf çekildi 5 dakika sonra Ersan bey beni karşıladı kısa bir hasbihalden sonra saçımı inceledi ve donor bölgemin ilk bakışta kaliteli olması nedeniyle maksimum greft çalışmak istediğini tepe bölgemin yokmuş gibi varsayılarak planlama yaptı tabi dönor bölgesine zarar vermeden homojen bir şekilde alım yapacaklarını ve gerekirse 2.ekim için donor bırakılacağını tarafıma iletti bu arada o gün işlem yapılacak tek hasta benmişim o yüzden bütün ekip seninle ilgilenecek acelemiz yok inşallah güzel bir sonuç alacağız dedi esprili ve samimi bir gülüşle😄 15 dakika sonra elif hanım ve ersan bey tahmini bir çizgi çekti ben kesinlikle V şeklinde istemediğimi oval ve genetik çizgime yakın bir çizgi istediğimi elif hanıma ilettim ve ona göre benimde içime sinecek bir çizgi çizdi ayrıca temple bölgesine de ekim istedim elif hanım çok sıcak bakmadı genelde pişman oluyorlar çok girmiyorum oraya dedi ama sağolsun beni kırmadı ve temple içinde çizim yapıldı ve bodrum katta bulunan ekim odalarından birine geçtik ekiple tanıştım saçlarım makineyle kazındı ve uyuşturma işlemine ilker bey başladı çok beklediğim kadar bir acı çekmedim ve rahat geçti diyebilirim. Anestezi işlemi bittikten sonra Elif hanım kanalları açmaya başladı forumda daha önce bahsedildiği gibi eli çok hafif ve işlerinde tüm ekip çok başarılı

Donor bölge kanal açılma işlemi bittikten sonra asıl çizgi işlemine başladı elif hanım yine benim isteklerimi göz önünde bulundurarak çizgimi çekti Ersan bey ve diğer ekip arkadaşları da karşıdan bakıp onaylayarak ve benimde içime sinmesiyle alım işlemine başlanıldı bu esnada hiç bir acı hissetmiyosunuz anestezi etkisinde olduğunuz için bilginiz olsun işlem saat 9 gibi başladı 12 de öğle yemeği yenildi yemekler de çok güzeldi beğendim yemek yerken iki kere kanamam oldu ense bölgesinden sızıntı şeklinde müdahale ettiler yemeğim bittikten sonra ekim işlemi için yine anestezi vs yapıldı ve ekime başlanıldı ama Elif hanım ekim işlemini yapmıyormuş bildiğim kadarıyla sadece kanalları açıyor ilker bey ve Yılmaz bey ekimi gerçekleştirdi. Ersan bey saat başı gelip kontrol etti ve durumumu sordu ve bana her hangi bir ilaç kullanıyo musun dedi hayır dedim çok fazla kanamam olduğunu söyleyince ilk başta endişelendim kötü bir durum diye ama tam aksine kan dolaşımımın iyi olduğunu ve metabolizmamın hızlı çalıştığını söyleyince ilk başta şaşırdım sonra sevindim çünkü olumsuz bir durum sanıyordum 😄 Neyse akşam 6 bütün ekim işlemi bitti fotoğraflar çekildi ilaçlarım hakkında tarafıma bilgi verildi bugün bunları yazarken ekimimin ikinci günü ve bandajları aldırmak için sabah kliniğe gittim bandajlarım alındı iki gün sonra klinikte ilk yıkamam yapılacak şimdilik bu kadar..
Bu arada bütün süreçte bana yardımcı olan Öncelikle Ersan bey Elif hanım İlker bey ve Yılmaz beye teşekkürü bir borç bilirim ben süreçten oldukça memnunum inşallah beklediğim gibi sonuçlanır ve her şey yolunda gider

Özellikte hintell hocam ve bilgi arkadaşların konuya ilgi gösterirse sevinirim bundan sonra ki süreç hakkında tecrübelerini ve önerilerini duymak isterim finasterid xpecia taksiyeler vs. Ne yapmam lazım neler kullanmalıyım 🙏🏼