Gönderen Konu: [Muğla] Büşra Saç Ekim Merkezi 6100 Greft Yaş: 29 / 01.05.2025  (Okunma sayısı 3190 defa)

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekimin dostum. Greft sayısı benim de dikkatimi çekti. Umarım istediğin sonuca ulaşırsın
Teşekkür ederim.

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid kullanırsanız dökülmeler olmayacaktır (normal herkesin günlük olanlar hariç)
İsterseniz şans verip en az 1 sene kullanın durumun gidişiatına göre yol alabiliriniz.
Hastanede çalışıyorum. doktorlara sordum çoğunluğu kulanmamı önerdiler. Yan etkileri bi hayli üzdü. kişiden kişiye değişir dediler ama ben o yan etkileri duyduktan sonra düşünmüyorum  ;D

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: [Muğla] Büşra Saç Ekim Merkezi 6100 Greft Yaş: 29 / 01.05.2025
« Yanıtla #33 : 06 Ağustos 2025, 18:00:34 »
98. günden herkese merhaba temmuzun 28 inde mezoterapi yaptırdım. Resimlerde ışık olan yeri tercih ettim. Donör bölgesi alımı nasıl olmuş sizce yorumlarınız bekliyorum.

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 19 Ağustos 2025, 23:25:23 »
Süreç normal ilerliyor, kararmalar iyi  |-onayisareti-| |-nazarboncugu-|

ortega

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 20 Ağustos 2025, 00:26:37 »
Dostum eger ekilenler çıkarsa çok sık ve guzel bir görünüm elde edeceksin inşallah...100.gunde kararmadan başlamış bu iyiye işaret ,ancak 6100 greft bence bu acikliga fazla olmuş ,donör bölgen seyrek duruyor,toparlar mı?illaki toparlar ama bir sonra Ekim için nasil olur bilemem,ama tekrar söylüyorum ekilenler çıkarsa guzel bir görünüm elde edersin ,takipteyim

aslanaslan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 20 Ağustos 2025, 07:19:48 »
Maşallah çok iyi ilerliyor. Bu kadar kısa bir sürede bu kadar olduysa 7 ayda tamamlanır bence süreç

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç normal ilerliyor, kararmalar iyi  |-onayisareti-| |-nazarboncugu-|

Teşekkür ederim. Süreçten bende çok memnunum

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum eger ekilenler çıkarsa çok sık ve guzel bir görünüm elde edeceksin inşallah...100.gunde kararmadan başlamış bu iyiye işaret ,ancak 6100 greft bence bu acikliga fazla olmuş ,donör bölgen seyrek duruyor,toparlar mı?illaki toparlar ama bir sonra Ekim için nasil olur bilemem,ama tekrar söylüyorum ekilenler çıkarsa guzel bir görünüm elde edersin ,takipteyim

ekim öncesi resimlerde biraz karanlıkta çektiğim için seyreklik tam belli olmuyor. Ama alan fazlaydı ön taraf ve tepe bölgesi alanı git gide açılıyordu. donör bölgem ben kısa tuttuğum için biraz cok bariz belli oluyor. Süreçten benden çok memnunum, tepe bölgem bile tutmaya başladı.

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah çok iyi ilerliyor. Bu kadar kısa bir sürede bu kadar olduysa 7 ayda tamamlanır bence süreç

Teşekkür ederim.

Arslandoqan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
131. günden selamlar. 02.09.2025 tarihinde 4.prp yi yaptırdım. Tepe bölgem beklediğimden hızlı toparlanıyor. ön ekim alanı beklediğimden hızlı çıkışlar oldu. 

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel görünüyor hocam.Donör bölge ne durumda

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saçlar çok güzel olur.Bölge hareketli.

Tripod

• Full Member
Gelişim çok güzel . Şimdiden sizi mutlu edeceği belli.
Çok erken olmasına rağmen ,Vertex bölgesi bile daha şimdiden oluşmaya başlamış ..

Hayırli olsun.  (Bende 2. ekimi aynı yere yaptırdım.)
  • Ekim Tarihi: 31 Ağustos 2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra can mugla
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Valla mükemmel görünüyor kardeşim artık ne kullanıyor ne yiyorsan yaramış. İnşallah artarak devam eder bu çıkışların  |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|

Facebook Twitter Instagram