Herkese selamlar, 30 yaşındayım hemen hemen 1 yıldır forumu takip ediyorum ve 2 ay önce ekim yaptırmaya karar verdim. Açtığım tavsiye konusu ile iletişim kurup Asuman Hanımda karar kıldım ve 14 Mayıs Çarşamba günü operasyon gerçekleşti. Sabah 8'de başlayan işlemler bir öğle yemeği molası ile akşam 6 civarlarına kadar sürdü. Operasyonuma Enes bey, Zehra hanım ve Gizem hanım katıldı. Kök hazırlama Enes bey tarafından kök alımı Zehra hanım, kanal açımı Asuman hanım tarafından ve kanallara köklerin yerleştirilmesi Enes bey ve Gizem hanım tarafından yapıldı. Ben ekim sürecinden oldukça memnun kaldım ve şu an kliniğin önerdiklerine harfiyen uyuyorum. Mümkün mertebe gelişmelerden bu forumu haberdar etmeyi borç biliyorum açıkçası. Ve insanlara faydalı olmasını diliyorum.
Not: Operasyondan 3 hafta önce Xpecia sabah akşam başladım. Minox da satın aldım ama sonra tereddüt edip başlamadım. Bnlara ek günlük prozinc Plus şampuanla yıkama yapıyorum ve 3 günde 1 Konazol şampuan kullanıyorum.
İlk fotolar oprerasyon öncesi,
İkinci fotolar operasyondan hemen sonra,
Ve eklenen her yeni foto da operasyon sonrası ilk günden bugüne şeklinde olacak.