Gönderen Konu: 75-100K bütçeyle Ankara ve İstanbul'da Hangi Saç Ekim Merkezleri Tercih Edilmeli  (Okunma sayısı 253 defa)

Gatsby

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar hükümet yetkililerinin son zamanlarda yaptıkları açıklamaya bakarak faiz indiriminin olacağını öngörüyorum. Ben de ihtiyaç kredisi çekip saç sorunuma el atmak istiyorum. Başlıkta da yazdığım gibi 75-100K bütçeyle bana Ankara ve İstanbul'da yer alan aklınızdaki saç ekim merkezlerini söyler misiniz? Uzun bir süredir forumdan uzak kaldım konuları da takip edemedim. Benim aklımdaki yer Ankara'da Şahin hocaya gitmek. Geçen sene konuştuğumuzda 70-75K arası bir fiyattan bahsetmişti Şahin hoca. Bu fiyatın içinde karın bölgemden yağ alınıp, kafa derime enjekte edilme işlemi (kök hücre tedavisi) de dahil. Sizin önerilerinize açığım.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sahin çelik benim gözümde 25 30k lık ekimci sen forumda övenlere bakma sıradan bi ekimci ,sen onu 3 bin euro yap asmed dilek çakır micro fue kampanya var şuan orda ektir hiç olmazsa türkiyenin en iyi merkezinde ekim yaptırırsın
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Gatsby

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed konusunda haklısın ben de ilk önce onlarla görüşme sağladım ancak bu benim 2. ekimim olacak (daha önce bilgi vermeliydim kusura bakmayın) Dilek hanım ilk kez ekim yaptıracak hastalarla ilgileniyormuş. Bana verilen bilgi böyleydi. Hatta ilk ekimimi de Asmed'de pandemi döneminde Türk hastalara uygulanan indirimden faydalanarak yaptırdım. Bütçeyi Dilek hanımın tarifesine göre gerekirse zorlarım ama kabul durumu olur mu bilmiyorum. Hintell belki aracı olur da son bir ekim yaptırıp mutlu bir şekilde bu defteri kapatabilirim.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed konusunda haklısın ben de ilk önce onlarla görüşme sağladım ancak bu benim 2. ekimim olacak (daha önce bilgi vermeliydim kusura bakmayın) Dilek hanım ilk kez ekim yaptıracak hastalarla ilgileniyormuş. Bana verilen bilgi böyleydi. Hatta ilk ekimimi de Asmed'de pandemi döneminde Türk hastalara uygulanan indirimden faydalanarak yaptırdım. Bütçeyi Dilek hanımın tarifesine göre gerekirse zorlarım ama kabul durumu olur mu bilmiyorum. Hintell belki aracı olur da son bir ekim yaptırıp mutlu bir şekilde bu defteri kapatabilirim.
Asmedden sonra sahin celik mercedesten inip şahine binmek gibi olur , sahin celik iyi bi ekimci diil zaten normal forumda bakma sen 3 5 tane güzel sonucu var diye , sen asmed ile görüş ben eski hastanızım de yardımcı olurlar mikro manuelde fazla takılma sonuçta profesyonel alım yapiyolar tabiki asmedin içinde olmadıgım için kabul ederlermi bende tam bilemicem sen bi şansını dene hiç denememekten iyidir
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2025, 16:07:08 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Gatsby

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Haklısın, yaklaşık 7-8 ay önce bir görüşme yapmıştım. Bir kez daha konuşup nihai durumu öğrenme imkanım olur. Bakalım belki bu sefer araya Hintell girer olumlu bir geri dönüş olur.

Facebook Twitter Instagram