Gönderen Konu: İbrahim erayhan 4700 greft saç ekimi yaş: 24  (Okunma sayısı 4447 defa)

Merthiroo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İbrahim erayhan 4700 greft saç ekimi yaş: 24
« Yanıtla #30 : 07 Haziran 2025, 20:08:06 »
Geçmiş olsun öncelikle tüm sürecinizi oldukça açık şekilde paylaşmışsınız okudum tüm postları. Açıkçası 24 yaşında kalanları korumak amaçlı bir ömür boyu bu kimyasalları almak ne kadar mantıklı bilemiyorum ben almazdım ama tabi genetik durumdur psikolojik durumdur kendine karşı bakışın ve özgüvenini yükselteceğine inanılıp devam edilebilir tabi ama ben muhtemelen yine devam etmezdim organlara cinsel performansa vs olan etkilerinden ötürü. Umarım ekiminiz gönlünüzce sonuçlanır hocam ben de sürecin ortasındayım ve emek ve özveri veriyoruz çünkü
cevabınız için teşekkür ederim ama yani saç gerçekten önemli bir şansım varsa sonuna kadar değerlendirmek istiyorum yaşadığımız dönemde ne yazık ki görünüş ve duruş çok önemli hatta artık cinsel performanstan daha fazla hayatına etki eden bir durum ve yaşımdan dolayı hormonlarım tavan olduğundan tabii ki şansım varsa korumak için bunu kullanıcam.

Merthiroo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 07 Haziran 2025, 20:09:51 »
Merhabalar ilk ekim olduğu zamanlar kaç yaşındaydınız acaba?
ilk ekimi olduğumda 22 yaşındaydım yaklaşık 17-18 ay sonra ikinci ekimimi yaptım.

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 07 Haziran 2025, 21:34:45 »
Forumda çok uzun yıllar ve ömür boyu kullanan kişilerde var sorun yaşamadılar 2 haftada sorun yaşayan da var baya değişiklik gösterebiliyor.
Saçınızı inceledim henüz sizin yaşınız da genç ama yine de ikinci ekim çok erken tarihte olmuş gibime geldi hatta ilk ekim için 24-25 yaşınızı beklese miydiniz acaba ama olan olmuş artık. Yan tedavi ve bakımı eksik etmeyin. Fin ben de kullandım 1 yıl olumsuz yan etki yaşamadım keşke bırakmasaydım. Aradan yıllar geçti tekrar başladım geçen gün. Doktorunuza danışarak ve burayı araştırarak bakım planı hazırlayın kendinize. Dermoroller, uygun kaliteli serumlar, vitaminler. Fin araştırdıysan kullanbilirsin benim kullandığım dönem libidom daha da artmıştı mesela.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Merthiroo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 08 Haziran 2025, 12:22:08 »
Forumda çok uzun yıllar ve ömür boyu kullanan kişilerde var sorun yaşamadılar 2 haftada sorun yaşayan da var baya değişiklik gösterebiliyor.
Saçınızı inceledim henüz sizin yaşınız da genç ama yine de ikinci ekim çok erken tarihte olmuş gibime geldi hatta ilk ekim için 24-25 yaşınızı beklese miydiniz acaba ama olan olmuş artık. Yan tedavi ve bakımı eksik etmeyin. Fin ben de kullandım 1 yıl olumsuz yan etki yaşamadım keşke bırakmasaydım. Aradan yıllar geçti tekrar başladım geçen gün. Doktorunuza danışarak ve burayı araştırarak bakım planı hazırlayın kendinize. Dermoroller, uygun kaliteli serumlar, vitaminler. Fin araştırdıysan kullanbilirsin benim kullandığım dönem libidom daha da artmıştı mesela.
yanıtınız için teşekkür ederim fin kullanmaya bir sorun olmadığı takdirde uIn yıllar devam edicem düzenli kan tahlilleri yaptırırım büyük ihtimal haricinde biotini belki hiç bırakmam ama prp ve mezoterapi gibi tedavilere başvurucağıkı düşünmüyorum. Belki duta geçsem ters etki yapar mı diye korkuyorum bir süre sonra

Merthiroo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 10 Haziran 2025, 00:31:36 »
Merhabalar bu gün saç ekimindinden sonra 29.gün ve böyle bir sivilce çıktı ekim bölgesinde ne önerirsiniz?

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 10 Haziran 2025, 11:54:46 »
Merhabalar bu gün saç ekimindinden sonra 29.gün ve böyle bir sivilce çıktı ekim bölgesinde ne önerirsiniz?
sarı kantoron yağı iyi geliyor sivilcedir yaradır

Merthiroo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 10 Haziran 2025, 14:59:49 »
sarı kantoron yağı iyi geliyor sivilcedir yaradır
tamamdır teşekkür ederim

Merthiroo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 10 Haziran 2025, 15:02:15 »
Ekimden sonra 1 ay  oldu ama bu nokta gibi ve büyümeyen saçlar gördüğünüz gibi çok fazla gözüküyor ne olduğunu anlayamadım açıklama yapabilecek olan var mı
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2025, 15:25:55 Gönderen: Merthiroo »

Merthiroo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 10 Haziran 2025, 15:03:19 »
Vertexe ekilenler çoğunun durumu böyle ölü kökler mi acaba?

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 10 Haziran 2025, 15:11:56 »
Sivilcelenme normal bir süreç çoğu kişide oluyor ben hafif sıkıyordum beyaz görüntüyü sevmediğim için
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Merthiroo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 10 Haziran 2025, 15:27:06 »
Sivilcelenme normal bir süreç çoğu kişide oluyor ben hafif sıkıyordum beyaz görüntüyü sevmediğim için
evet teşekkür ederim ama son bahsettiğim sivilce için değil bu büyümemiş nokta gibi görülen saçlar var çok fazlalar fotoğrafta yada çok  az büyümüş onlardan bahsediyorum

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 10 Haziran 2025, 23:10:41 »
tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun

Merthiroo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 12 Haziran 2025, 14:30:12 »
Ekimden sonra 1 ay  oldu ama bu nokta gibi ve büyümeyen saçlar gördüğünüz gibi çok fazla gözüküyor ne olduğunu anlayamadım açıklama yapabilecek olan var mı
şok dökülme bitti gibi daha saç gelmiyor ama bu noktalar bu şekilde kaldo yorum yapacak yok mu durum nedir neden böyle kaldılar?

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #43 : 12 Haziran 2025, 17:55:40 »
Dostum öncelikle merhaba,

Öncelikle bir sakin ol 2 seans yaptırmış biri olarak çok panik durumdasın daha 1 ay oldu ve saç gelmesini bekliyorsun. Hadi forumu okumadın hiç ilk ekiminide mi hatırlamıyorsun. Saçlar bir anda çıkmaz sakin ol 3-4 ay bekle çıkışlar olmaya yeni başlayacaktır. Saç çıkışları 1 yıla kadar devam eder, tepe bölgeleri için ise 1,5 yıla kadar devam edecektir.

Gelelim iltihap dediğin kızarıklığa bunlar oluşan iltihap değildir. Seborait dermatit dediğimiz bir deri rahatsızlığından dolayı olmaktadır. Bu rahatsızlık için bir dermatoloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim sana ilaç verecektir

Merthiroo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 12 Haziran 2025, 18:30:40 »
Dostum öncelikle merhaba,

Öncelikle bir sakin ol 2 seans yaptırmış biri olarak çok panik durumdasın daha 1 ay oldu ve saç gelmesini bekliyorsun. Hadi forumu okumadın hiç ilk ekiminide mi hatırlamıyorsun. Saçlar bir anda çıkmaz sakin ol 3-4 ay bekle çıkışlar olmaya yeni başlayacaktır. Saç çıkışları 1 yıla kadar devam eder, tepe bölgeleri için ise 1,5 yıla kadar devam edecektir.

Gelelim iltihap dediğin kızarıklığa bunlar oluşan iltihap değildir. Seborait dermatit dediğimiz bir deri rahatsızlığından dolayı olmaktadır. Bu rahatsızlık için bir dermatoloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim sana ilaç verecektir
reis teşekkür ederim iltihap kısmında seboreikten doğru ve geçti ketoral kullandım ama ilk dediğini anlamlandıramadım saç çıkışı beklemiyorum zaten ordaki durum saç ekildi uzadı şok dökülme gerçekleşti ve oraya ekilen çoğu saçın ya nokta şeklinde görünmesi yada biraz uç gösterip öyle durması sert yıkıyorum şok dökülme bitti ve onlar öyle duruyor bu anlam veremediğim bir durum 2.ekimim evet şok dökülmeden sonra böyle çok fazla noktalara denk gelmemiştim forumdada okuduğum onlarca konudan şoktan sonra bu denli noktalar kaldığını görmedim bir sorun olup olmadığını bilmediğim ve merak ettiğim için soruyorum tabii ki panik olacağım bu 2.ekimim başka bir ekim fırsatım olmayabilir gayet doğal

Facebook Twitter Instagram