Gönderen Konu: Medeks saç ekimi, 40 yaş  (Okunma sayısı 7105 defa)

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medeks saç ekimi, 40 yaş
« Yanıtla #91 : 20 Aralık 2025, 13:52:44 »
Hocam ışık altında çekiyorsun galiba. Normalde bundan daha iyi bir görüntü vardır diye düşünüyorum ama malesef istenilen bir sonuç değil. Paylaşımı kesmeyip devam ettirdiği için ayrıca teşekkür ederim. Benim de ilk ekim medeksti. Kötü bir sonuç sayilmaz ancak donor bölgede illa bir hasar bırakıyorlar. Daha güvenilir bir merkezde hasarlı yerleri duzelttirirsen sonuç tatmin edebilir inşallah
Ekstra bir ışık kaynağı kullanmıyorum aslında hocam sadece evdeki tavan aydınlatmasının altında durarak çekiyorum. Hiç ışık kullanmazsam, oldukça yanıltıcı oluyor.
  • Ekim Merkezi ismi Medeks

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 20 Aralık 2025, 13:54:06 »
Hocam donör baya toparlamış sizin ama bir ekim daha zor kaldırır.Sakal ve göğüs takviyeli bir ekim iste bakalım ne diyecekler revize için..
Haklısınız revizede az greft alınacağı için kurtarır mı acaba? diye düşündüm ama mevcut hale bakınca riskli görünüyor.

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 06 Şubat 2026, 19:22:18 »
Son durum nedir hocam var mı bir gelişme

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 08 Şubat 2026, 14:00:30 »
Son durum fotolarda görüldüğü gibi hocam, revize için yakında gideceğim ama gitmek doğru mu? Çok kestiremiyorum.

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 08 Şubat 2026, 15:27:37 »
Hocam niyetim moralinizi bozmak değil ama siz de durumun farkındasınız malesef hem donör hem ekim alanı bakımından kötü bir ekim. Hatta önceki paylaşımınıza göre saçlar daha geriye gitmiş. Burada foruma eleştirimi yine yapacağım.Geçen gün asmedin de kötü bir sonucu 3. ayda durum ortadayken kötü diyeceklerine çok güzel ekim diyenleri eleştirmiştim. Cevap olarak birisi ne yapalım kötü deyip moralimi bozalım demişti. Aynı durum bu ekimde de var. Başka ekim merkezi olsa mahkemeye koş hakkını ara diyenler medeks işinin aekasında durur revizeyle kurtarırsın diyor. Adamın saçı nekroz haricinde de iyi çıkmamış bunun da sorgulanması gerek miyor mu? Yani revizyon değil artık ikinci bir ekim gerekecek ve donör inşallah bir sonraki ekime kadar toparlar.

Snbjk39

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 08 Şubat 2026, 19:06:31 »
Hocam niyetim moralinizi bozmak değil ama siz de durumun farkındasınız malesef hem donör hem ekim alanı bakımından kötü bir ekim. Hatta önceki paylaşımınıza göre saçlar daha geriye gitmiş. Burada foruma eleştirimi yine yapacağım.Geçen gün asmedin de kötü bir sonucu 3. ayda durum ortadayken kötü diyeceklerine çok güzel ekim diyenleri eleştirmiştim. Cevap olarak birisi ne yapalım kötü deyip moralimi bozalım demişti. Aynı durum bu ekimde de var. Başka ekim merkezi olsa mahkemeye koş hakkını ara diyenler medeks işinin aekasında durur revizeyle kurtarırsın diyor. Adamın saçı nekroz haricinde de iyi çıkmamış bunun da sorgulanması gerek miyor mu? Yani revizyon değil artık ikinci bir ekim gerekecek ve donör inşallah bir sonraki ekime kadar toparlar.
arkadaşın neredeyse saçı yok ve çok zayıf bir donöre sahip , bence sonuç kötü değil malzemeye göre , tabi ki nekroz olmasa daha iyi olurdu, yeniden bir maceraya girmek bence doğru bir karar olmaz

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 08 Şubat 2026, 21:03:32 »
Donör bölgenin son durumunu da paylaştım hocam. Başta, sakaldan yaklaşık 500 greft ve donörden 500 greft olmak üzere toplamda 1000 greftlik düşük sayılı bir revize düşünüyordum; ekim merkezi de istersem bu şekilde yapılabileceğini söylemişti. Ancak son fotoğraflara baktıktan sonra, acaba hiç revize işine girmesem mi diye düşünmeye başladım. Daha kötüye de gidebilir çünkü bu konuda da fikir almak isterim, şu an karar verme aşamasındayım çünkü.

meraklıgenc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 08 Şubat 2026, 22:23:44 »
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben olsam aynı ekim merkezine asla tekrar ekim için güvenemezdim. Hatta para iadesi isterdim. Saçlarım için de tekrar bir araştırmayla yeni merkezlerle görüşürdüm. Para odaklı olmayan merkezlerin yorumları değerli olacaktır.
Bu ekim ve bu donör kabul edilebilecek bir durum değil. Kesinlikle medekse artık çok daha fazla dikkat edilmeli.
Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 08 Şubat 2026, 22:34:14 »
Donör bölgenin son durumunu da paylaştım hocam. Başta, sakaldan yaklaşık 500 greft ve donörden 500 greft olmak üzere toplamda 1000 greftlik düşük sayılı bir revize düşünüyordum; ekim merkezi de istersem bu şekilde yapılabileceğini söylemişti. Ancak son fotoğraflara baktıktan sonra, acaba hiç revize işine girmesem mi diye düşünmeye başladım. Daha kötüye de gidebilir çünkü bu konuda da fikir almak isterim, şu an karar verme aşamasındayım çünkü.
Hocam vakit kaybı diye hiç düşünmeyin iyice araştırın. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama saç ekim işi de hayatımızı etkiliyor. Yani ucuz diye asla riske atmayın. Şuan işlem görmüş donörünüz bile gayet iyi duruyor ekim öncesi zayıf demek biraz merkezin ekmeğine yağ sürüyor. Daha profesyonel ellerde en azından kötü görüntüden kurtulursunuz inşallah. Bir de şu var tabiki medeksin revize ekimleri ne durumda onu da arastırın. Sonuçta hepten gömülecek bir yer değil. Burayı da takip ettiklerini düşünüyorum onların da prestiji açısından belki çok daha iyi sonuç da çıkarabilirler.
Araştırmaya devam edin özellikle donörü daha fazla hırpalamadan yapılacak maksimum neyse az veya çok ona yönelmek mantıklı

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 08 Şubat 2026, 23:01:51 »
Popcu yaşar var..ilk ekim basarisiz ve saç simülasyon yaptırmıştı...onun durumu Asmed kurtardı 2.ekim de ..Bu gibi durumlar maalesef olabiliyor.Kesinlikle para iadesi isteyin ama güncel kur ile...Ayrıca dava edin ve maddi tazminat isteyin...2.ekkminizi ise Asmed gibi durumu toparlayabilecek bir merkez de yaptırın parası ne kadar olursa olsun...Biriktirin riske atmayın...Saç sakal ve göğüs ne varsa değerlendirin....Güzel bir planlama ile memnun olabileceğiniz bir seviyeye ulaşabilirsiniz..

Facebook Twitter Instagram