Gönderen Konu: Medeks saç ekimi, 40 yaş  (Okunma sayısı 7578 defa)

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Full Member
Ynt: Medeks saç ekimi, 40 yaş
« Yanıtla #105 : 09 Şubat 2026, 14:28:53 »
1500 sakaldan çıkaralım derken bu seferde sakallarda homojen görüntüyü kaybedersem iyice moralim bozulur, bilemiyorum.
Sakaldan 3000 greft bile aldıran var iki seansta..Boyun üzeri ve çene altından alım yapılıyor.Biraz seyrelicek haliyle sakalın ama belli olmuyor.Ense bölgesinin seyrelmesi daha kötü bence çünkü hemen dikkat çekiyor Kısa kestirince fazlasıyla belli oluyor.Moralini bozma hocam.Yerinde olsam ben medekse ücretsiz revizemi yaptırırdım.Farkındayım bu son kurşun olacak ama bundan bir tık daha iyi olursa görüntü değişir.Başka bir yerede ekim yaptırsan donör çok kısıtlı.Sakalı kullanmaktan başka çare yok.Bu zorlu süreçte kolaylıklar dilerim...

nitsuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 09 Şubat 2026, 22:33:44 »
Sakaldan 3000 greft bile aldıran var iki seansta..Boyun üzeri ve çene altından alım yapılıyor.Biraz seyrelicek haliyle sakalın ama belli olmuyor.Ense bölgesinin seyrelmesi daha kötü bence çünkü hemen dikkat çekiyor Kısa kestirince fazlasıyla belli oluyor.Moralini bozma hocam.Yerinde olsam ben medekse ücretsiz revizemi yaptırırdım.Farkındayım bu son kurşun olacak ama bundan bir tık daha iyi olursa görüntü değişir.Başka bir yerede ekim yaptırsan donör çok kısıtlı.Sakalı kullanmaktan başka çare yok.Bu zorlu süreçte kolaylıklar dilerim...
Sıfırdan donörü bu hale getiren bir ekibin ikinci denemede ne yapabileceğini kestirmek zor. Ayrıca yalnızca sakal donörüyle revizyon yapmak mümkün değil; sakal en fazla arka bölgelerde sıklaştırma amacıyla kullanılabilir. Mutlaka enseden alım yapmak isteyeceklerdir ancak alınabilecek ne kaldığı belirsiz. Ben açıkçası alınacak sağlıklı bir donör göremiyorum. Uzun haliyle bile boşluklar net şekilde görünüyor; bunu son çektiğim fotoğrafta da açıkça fark ediyorum.
  • Ekim Merkezi ismi Medeks

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 10 Şubat 2026, 08:44:44 »
Hocam donöre tekrar baktım da sanki en mantıklısı para iadesi gibi. Çünkü dediğin gibi donörü mahvetmişler üstüne saç da yok. Yeniden ekim olsa geri dönüş imkansız olabilir. Donör konusunda çok hassas olan bir yerde bu iş çözülebilir

İbrahmzturk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 10 Şubat 2026, 22:55:58 »
Usta ellere yaptırmak lazım

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : Bugün, 14:07:21 »
1500 sakaldan çıkaralım derken bu seferde sakallarda homojen görüntüyü kaybedersem iyice moralim bozulur, bilemiyorum.
Sakalın aşırı seyrek değilse kaybetmezsin. Dert edeceğin son şey bu olsun. Enseye göre toparlama hızı da x3 falan. Çene altından alıyolar genelde zaten.

Facebook Twitter Instagram