Gönderen Konu: 2025 yılı saç ekimi doktor tavsiyeleriniz (Norwood 6-7 için)  (Okunma sayısı 1357 defa)

2025saçekimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Öncelikle herkese mutlu bayramlar diliyorum  :)

Yaşım 38 ve norwood 6-7 saç dökülmem var.

cosmedica, ilhan hoca (istanbuldan cerrah olan hocamız), dr. hakan clinic ve esteworld ile görüştüm.

cosmedica: 2 mega seans art arda 2 gün yapacaklarını ve 2. gündeki seansta sadece sakaldan yararlanacaklarını söylediler. %65 kapanma öngörüyorlar. dhi

ilhan hoca: 2 ayrı seans. sakal destekli. fue

dr hakan clinic: 2 ayrı seans. önce tepe hariç. 2. seans 7-8 ay sonra diğer seans.

esteworld: 2 seans. birinci seanstan 8-9 ay sonra 2. seans. dhi

Hangisini önerir siniz? Başka doktor önerileriniz var mı ?

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2025 yılı saç ekimi doktor tavsiyeleriniz (Norwood 6-7 için)
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2025, 18:45:27 »
hakan clinic
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

2025saçekimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2025, 01:09:06 »
teşekkür ederim. bunlar dışındaki önerileriniz nelerdir?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2025, 12:06:36 »
Donör az açıklık çok
Çok saç ekimine uygun değilsiniz iyi bir sonuç için malzeme yetersiz duruyor ama denerim diyorsanız

Hakan klinik ve medeks eker
Global Moderator

2025saçekimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2025, 16:02:44 »
Hintell çok teşekkür ederim cevap için. Birçok klinik ile iletişime geçtim. Saç ekimine uygun olmadığımı söyleyen bir klinik oldu sadece. diğerleri 2 seansta çözülebielceğini belirtti. tabi sakal göğüs vs. destek alarak yapacaklar arka kısımları ikinci seansta. Türkiye'de benim türden vakalarda en profesyonel yer neresi?

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2025, 16:03:47 »
Hlc en iyi çözer ama grefti 2.7 euro

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2025, 16:12:34 »
Açıkçası Esteworld gibi yerler çoğunlukla başarısız bu forumu daha araştırın iyi bir klinik bulabileceğinizi düşünüyorum. 4 bu yerden 2 tanesi kötü 1 tanesini bilmiyorum. Hakan Clinic genelde başarılı sonuç veriyor. Şimdilik alternatifinizde kalsın bence burası. Henüz araştırmaya sormaya devam edin.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

diagonal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2025, 17:18:41 »
Merhaba, iyi günler, iyi bayramlar.

Yeni üye oldum.

Ben de bir süredir ciddi şekilde araştırıyorum. Benim durumum da sizinkine çok benzer. Birkaç ay sonra 38 yaşıma gireceğim, Norwood 6-7 arası dokülmem var. Araştırdığım ve klinikte ya da hastanede ya da telefonda görüştüğüm yerler aşağıdaki şekilde. Umarım en iyi sonuç verecek yeri bulabiliriz.

Esteworld ; 2 seansta yapılabiliyor, önce ön ve orta , sonrasında 8-12 ay sonra ikinci seans ile tepe (vertex) bölgesi. 4 seans PRP var pakette;  eksozom ya da laser de önerilebiliyor ekstra olarak. DHI tekniği (choi kalemler) ile yapıyor. İlk seansta 4000 ; ikinci seansta 3000 greft gerekliymiş.

Serkan Aygın ; 2 seansta yapılabiliyor,  önce ön ve orta , sonrasında 1 yıl sonrası gibi ikinci seans ile tepe (vertex) bölgesi. Laser ile takviye öneriliyor, yanlış hatırlamıyorsam ilk seansta uyguluyorlar. DHI tekniği (choi kalemler) ile yapıyor. İlk seansta 4400 greft gerekliymiş. Sakal altı ve göğüsten de takviye yapabiliyor.

İsveç Kliniği ; 2 seansta yapılabiliyor yine; ilk seansta (4500-5000 greft) önce ön ve orta , sonrasında kalanlarla tepe bölgesine ama tepeyi kapatmak mümkün değil ilk seansta. Sonrasında yaklaşık 1yıl sonra ikinci seans ile tepe (vertex) bölgesinin kapatılması öneriliyor. Yanlış hatırlamıyorsam ilk seansta laser de uyguluyorlar. Safir FUE tekniği ile yapıyor.

Este Favor ; 2 seans gerekiyor, ilk seansta (4500+ greft) önce ön ve orta , sonrasında yaklaşık 1yıl sonra ikinci seans ile tepe (vertex) bölgesinin kapatılması öneriliyor. İlk seansta PRP ve mezoterapi uygulanıyor. Safir FUE ve DHI beraber olarak hibrit tekniği ile yapılıyormuş.

Cosmedica ; ilk seansın 2 günde yapılması önerildi ; ancak tepeye ikinci seans yapılabilir, zira ilk seansta tepe için ne kalırsa o ekilecekmiş. 5500-6000 grefte çıkılması gerekliymiş. 1 seans PRP dahil pakete. DHI micro safir metodu (hibrit) ile ekim önerildi, DHI safir mega seansında. Yine sakal (çene altı) ve göğüsten takviye edilebiliyor.

DR CINIK. ; 2 seansta yapılabiliyor, önce ön ve orta , sonrasında 8-12 sonra ikinci seans ile tepe (vertex) bölgesi. Ön taraf için DHI ; tepe için FUE daha mantıklı konuştuğumuza göre.  4500-5000 greft öngörülüyor ilk seansta ; 4 seans PRP ve 1 seans laser var pakette;  eksozom da önerilebiliyor ekstra olarak.

Ben bu başlıkta önerilen yerlere ek ASMED e de bir bakmayı planlıyorum.

Yalnız şöyle bir hissiyata girdim. Ne kadar çok araştırırsam, karar vermek de o kadar çok zorlaşıyor. Zira internet araştırmalarında hemen hemen her yerde olumsuz yorum var az olsa da. Tabii ne niyetle yazıldığını bilemesek de, özellikle fotoğraflı (before-after lı) yorumlara dikkat etmek önemli. Çevremde bu operasyonu geçiren arkadaşlarımdan da duyduğum, çok çok kötü bir ekibe denk gelmedikçe, belli bir seviye yukarısındaki tüm yerlerin aslında birbirine çok yakın olduğu.

Ben naçizane bir öneri olarak, görüştüğüm yerlerden benim dökülmeme çok benzer örnekler istiyorum before-after olarak. Bu da kesin bir karar vermemizi sağlamaz elbette, çünkü her insanın bünyesi farklı ama yine de bir yol gösterebilir.

İyi günler dilerim.

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 07 Haziran 2025, 17:56:52 »
Merhaba

Klinik olarak burada belli başlı kliniklerin kendini ispatlamış olduğunu görüyoruz bence Isveç klinik gibi yerlerden uzak durun. Fiyat performans Ers kliniği araştırın isterseniz AKL kliniğe de göz atabilirsiniz paylaşımlarını pek görmesem de iyi sonuçları vardı.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Haziran 2025, 18:35:38 »
Asumana git

2025saçekimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Haziran 2025, 00:54:19 »
dostum karar verebildin mi. sesnin dökülme durumu ile ilgili resimleri paylaşır mısın? ayrıca bu listelediğin klinikler fiyat olarak ne söylediler acaba ?

Merhaba, iyi günler, iyi bayramlar.

Yeni üye oldum.

Ben de bir süredir ciddi şekilde araştırıyorum. Benim durumum da sizinkine çok benzer. Birkaç ay sonra 38 yaşıma gireceğim, Norwood 6-7 arası dokülmem var. Araştırdığım ve klinikte ya da hastanede ya da telefonda görüştüğüm yerler aşağıdaki şekilde. Umarım en iyi sonuç verecek yeri bulabiliriz.

Esteworld ; 2 seansta yapılabiliyor, önce ön ve orta , sonrasında 8-12 ay sonra ikinci seans ile tepe (vertex) bölgesi. 4 seans PRP var pakette;  eksozom ya da laser de önerilebiliyor ekstra olarak. DHI tekniği (choi kalemler) ile yapıyor. İlk seansta 4000 ; ikinci seansta 3000 greft gerekliymiş.

Serkan Aygın ; 2 seansta yapılabiliyor,  önce ön ve orta , sonrasında 1 yıl sonrası gibi ikinci seans ile tepe (vertex) bölgesi. Laser ile takviye öneriliyor, yanlış hatırlamıyorsam ilk seansta uyguluyorlar. DHI tekniği (choi kalemler) ile yapıyor. İlk seansta 4400 greft gerekliymiş. Sakal altı ve göğüsten de takviye yapabiliyor.

İsveç Kliniği ; 2 seansta yapılabiliyor yine; ilk seansta (4500-5000 greft) önce ön ve orta , sonrasında kalanlarla tepe bölgesine ama tepeyi kapatmak mümkün değil ilk seansta. Sonrasında yaklaşık 1yıl sonra ikinci seans ile tepe (vertex) bölgesinin kapatılması öneriliyor. Yanlış hatırlamıyorsam ilk seansta laser de uyguluyorlar. Safir FUE tekniği ile yapıyor.

Este Favor ; 2 seans gerekiyor, ilk seansta (4500+ greft) önce ön ve orta , sonrasında yaklaşık 1yıl sonra ikinci seans ile tepe (vertex) bölgesinin kapatılması öneriliyor. İlk seansta PRP ve mezoterapi uygulanıyor. Safir FUE ve DHI beraber olarak hibrit tekniği ile yapılıyormuş.

Cosmedica ; ilk seansın 2 günde yapılması önerildi ; ancak tepeye ikinci seans yapılabilir, zira ilk seansta tepe için ne kalırsa o ekilecekmiş. 5500-6000 grefte çıkılması gerekliymiş. 1 seans PRP dahil pakete. DHI micro safir metodu (hibrit) ile ekim önerildi, DHI safir mega seansında. Yine sakal (çene altı) ve göğüsten takviye edilebiliyor.

DR CINIK. ; 2 seansta yapılabiliyor, önce ön ve orta , sonrasında 8-12 sonra ikinci seans ile tepe (vertex) bölgesi. Ön taraf için DHI ; tepe için FUE daha mantıklı konuştuğumuza göre.  4500-5000 greft öngörülüyor ilk seansta ; 4 seans PRP ve 1 seans laser var pakette;  eksozom da önerilebiliyor ekstra olarak.

Ben bu başlıkta önerilen yerlere ek ASMED e de bir bakmayı planlıyorum.

Yalnız şöyle bir hissiyata girdim. Ne kadar çok araştırırsam, karar vermek de o kadar çok zorlaşıyor. Zira internet araştırmalarında hemen hemen her yerde olumsuz yorum var az olsa da. Tabii ne niyetle yazıldığını bilemesek de, özellikle fotoğraflı (before-after lı) yorumlara dikkat etmek önemli. Çevremde bu operasyonu geçiren arkadaşlarımdan da duyduğum, çok çok kötü bir ekibe denk gelmedikçe, belli bir seviye yukarısındaki tüm yerlerin aslında birbirine çok yakın olduğu.

Ben naçizane bir öneri olarak, görüştüğüm yerlerden benim dökülmeme çok benzer örnekler istiyorum before-after olarak. Bu da kesin bir karar vermemizi sağlamaz elbette, çünkü her insanın bünyesi farklı ama yine de bir yol gösterebilir.

İyi günler dilerim.

2025saçekimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Haziran 2025, 01:03:00 »
hintell selamlar tekrardan.

sana bir sorum olacak. asmed'deki dilek hanım ile dr hakan clinic'i veya hlc'yi kıyaslarsan hangisini seçersin benim durumum için? sen asmed'i hep öneriyorsun ancak yine de sormak istedim.

Donör az açıklık çok
Çok saç ekimine uygun değilsiniz iyi bir sonuç için malzeme yetersiz duruyor ama denerim diyorsanız

Hakan klinik ve medeks eker

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 11 Haziran 2025, 15:33:18 »
Ayrıca bir yanıt vermek istedim konunuza.
Siz bence hem Asmed hem ASuman hem Aygın merkezlerine gidin üçünün ortak dediği şeyleri yapın. Farklı konuşmalar olursa en çok içinize sineni yapın. Kafanız baya zor erkenden önlem alabilme şansınız olsaydı keşke. Saç ekimini beklemeden kendi bakım ve tedavilerinize doğru şekilde başlayın derim.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Haziran 2025, 15:54:05 »
Hintell çok teşekkür ederim cevap için. Birçok klinik ile iletişime geçtim. Saç ekimine uygun olmadığımı söyleyen bir klinik oldu sadece. diğerleri 2 seansta çözülebielceğini belirtti. tabi sakal göğüs vs. destek alarak yapacaklar arka kısımları ikinci seansta. Türkiye'de benim türden vakalarda en profesyonel yer neresi?

Gögüs işine girme kardeşim BHT ekimi gögüs kıllarının kendine hayrı yok saça ne faydası olacak
2 seans sakal destekli tepeyi es geceçeksin yarısına kadar ekicekler

Çizdiğim alana kadar ekim olmalı aksi halde yalan olur tepe ekilen greftler ön ve ortada seyrek olur

Sana binlerce planlama yapmış binlerce saç ekimi takip etmiş yorumlamış bir insanın tecrübesi ile yazıyorum söylediğimin aksi senin için sacede hata olur

Ayrıca finasterid kullanman gerek. Tabi tercih gerek ama sen bilirsin
Global Moderator

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Haziran 2025, 21:45:57 »
Çevremde bu operasyonu geçiren arkadaşlarımdan da duyduğum, çok çok kötü bir ekibe denk gelmedikçe, belli bir seviye yukarısındaki tüm yerlerin aslında birbirine çok yakın olduğu.

İyi günler dilerim.

Madem öyle bu forumda on bin  den fazla konu var yüzde 90’ı mağdur olduğu halde memnun .Belli başlı yerlerde ektirmeyenlerin ekim sonuçlarının nasıl olduğunu görüyoruz.Bizim millet çoğunluğu önde 3,5 saç çıkınca iyi oldu diyerek ortalarda geziniyor ama öncesi sonrası olarak kuş bakışı sonuçlarını paylaşınca gerçekler ortaya çıkıyor .İnsan böylelerine kötü yorum yapmaya korkuyor tepkiler klasik bilinmedik yerde ektirdim o yüzdenmi falan filan .
Düzgün ekim yapan yer koca ülkede 20 yi geçmez emin ol .

Facebook Twitter Instagram