Arkadaşlar ilgilenelim müsaitseniz lütfen...
Güncel durumu paylaşıyor, Hintell ve diğer deneyimli arkadaşlardan detaylı görüşlerinizi rica ediyorum:
Gelinen güncel nokta itibarıyla seçenekler benim açımdan şu şekilde. Bu yerlerden birinde ektireceğim. Ama sizden ricam lütfen bu seçeneklerini tek tek yorumlayın. Çünkü kliniklerin görüşleri farklılaşıyor bir yer ilk seansta 2500 derken diğerleri 3800-5000 arası değişiyor.
-HLC Ankara ile görüştüm. Aynen şunu söylediler: Fotoğraflarınızı değerlendirdiğimizde 2 ayrı operasyona ihtiyacınız olduğu görülüyor. Dökülme alanı çok genişlemiş ve donör bölgeniz de sağlıklı değil o nedenle geride bir önhat çizerek İlk operasyonunuz 2500 kök civarı, 2. operasyonunuz da donör alan yeniden kontrol edilerek 6 ay kadar sonra verteks bölgesi için 1500-2000 kök civarında yapılması gerekiyor. Biz manuel alım iğneli ekim tekniğiyle çalışıyoruz ve tüm işlemler doktorlarımız tarafından gerçekleştiriliyor. Günde ortalama 2000 kök ekimi yapıyoruz. İlk Operasyonunuz 2 gün, 2. operasyonunuz da 1 gün sürecektir. Kök ücretimiz 2,7 euro’dur. Karar vermeniz durumunda detaylar ve tarihle ilgili yardımcı olabiliriz.
-ilhan hoca: olabildiğince geniş bir alanı kapatmak adına 1. gün, saçlı deriden 3800 -4000 greft, 2. gün ise sakaldan 2900 - 3000 greft çıkarmayı planlıyorum.
2 seans ve 2 gün. İkinci gün sadece sakaldan alınacak. Toplamda yaklaşık 6500- 7000 tüm açıklığı ciddi bir şekilde kapatabileceğimize inanıyorum dedi hocamız.
-dr hakan clinic: Hakan clinic'teki Koray bey'den dönüş geldi, Hakan Hoca ile görüşerek bir not paylaşmış. Fotoğraf üzerinden değerlendirme yaptılar:
Donör bölge gayet yeterli. 2 ayrı seans. önce tepe hariç. 2. seans 7-8 ay sonra.
İlk seansta 4500-5000 Greft arası bir işlem yapacağız ama yine tüm açıklığı kapanmayacak. Hintell'in çizdiği şekilde bir planlama yapmışlar. 5000 maks grefti tüm alana yaysak geniş bir alana seyrek ekim yapmış oluruz o şekilde yaptırmayın dediler.
Fiyattan bağımsız değerlendirirseniz sevinirim, sonra fiyatı da ayrıca istişare ederiz sizlerle değerli arkadaşlar.
Gögüs işine girme kardeşim BHT ekimi gögüs kıllarının kendine hayrı yok saça ne faydası olacak
2 seans sakal destekli tepeyi es geceçeksin yarısına kadar ekicekler
Çizdiğim alana kadar ekim olmalı aksi halde yalan olur tepe ekilen greftler ön ve ortada seyrek olur
Sana binlerce planlama yapmış binlerce saç ekimi takip etmiş yorumlamış bir insanın tecrübesi ile yazıyorum söylediğimin aksi senin için sacede hata olur
Ayrıca finasterid kullanman gerek. Tabi tercih gerek ama sen bilirsin