Gönderen Konu: 2025 yılı saç ekimi doktor tavsiyeleriniz (Norwood 6-7 için)  (Okunma sayısı 1353 defa)

2025saçekimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2025 yılı saç ekimi doktor tavsiyeleriniz (Norwood 6-7 için)
« Yanıtla #15 : 14 Haziran 2025, 19:46:03 »
Hintell'i teşekkürler tecrübeni konuşturdun.

Hakan clinic de bana senin yolladıgın benzer çizimi yaptı. İlk seans için bu şekilde dediler. Ama çekincem ikinci seansa kadar arka bölge kötü durmayacak mı? bu sorunu nasıl çözuyorlar dümdüz bir çizgi yapmıyorlardır arkaya heralde

Gögüs işine girme kardeşim BHT ekimi gögüs kıllarının kendine hayrı yok saça ne faydası olacak
2 seans sakal destekli tepeyi es geceçeksin yarısına kadar ekicekler

Çizdiğim alana kadar ekim olmalı aksi halde yalan olur tepe ekilen greftler ön ve ortada seyrek olur

Sana binlerce planlama yapmış binlerce saç ekimi takip etmiş yorumlamış bir insanın tecrübesi ile yazıyorum söylediğimin aksi senin için sacede hata olur

Ayrıca finasterid kullanman gerek. Tabi tercih gerek ama sen bilirsin

2025saçekimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 14 Haziran 2025, 20:15:20 »
Güncel durumu paylaşıyor, Hintell ve diğer deneyimli arkadaşlardan detaylı görüşlerinizi rica ediyorum:

Gelinen güncel nokta itibarıyla seçenekler benim açımdan şu şekilde. Bu yerlerden birinde ektireceğim. Ama sizden ricam lütfen bu seçeneklerini tek tek yorumlayın. Çünkü kliniklerin görüşleri farklılaşıyor bir yer ilk seansta 2500 derken diğerleri 3800-5000 arası değişiyor.

-HLC Ankara ile görüştüm. Aynen şunu söylediler: Fotoğraflarınızı değerlendirdiğimizde 2 ayrı operasyona ihtiyacınız olduğu görülüyor. Dökülme alanı çok genişlemiş ve donör bölgeniz de sağlıklı değil o nedenle geride bir önhat çizerek İlk operasyonunuz 2500 kök civarı, 2. operasyonunuz da donör alan yeniden kontrol edilerek 6 ay kadar sonra verteks bölgesi için 1500-2000 kök civarında yapılması gerekiyor. Biz manuel alım iğneli ekim tekniğiyle çalışıyoruz ve tüm işlemler doktorlarımız tarafından gerçekleştiriliyor. Günde ortalama 2000 kök ekimi yapıyoruz. İlk Operasyonunuz 2 gün, 2. operasyonunuz da 1 gün sürecektir. Kök ücretimiz 2,7 euro’dur. Karar vermeniz durumunda detaylar ve tarihle ilgili yardımcı olabiliriz.

-ilhan hoca: olabildiğince geniş  bir  alanı  kapatmak  adına 1. gün, saçlı  deriden  3800 -4000 greft,  2.  gün ise sakaldan  2900 - 3000 greft çıkarmayı planlıyorum.
2 seans ve 2 gün. İkinci gün  sadece sakaldan alınacak. Toplamda yaklaşık 6500- 7000 tüm açıklığı  ciddi  bir  şekilde  kapatabileceğimize inanıyorum dedi hocamız.

-dr hakan clinic: Hakan clinic'teki Koray bey'den dönüş geldi, Hakan Hoca ile görüşerek bir not paylaşmış. Fotoğraf üzerinden değerlendirme yaptılar:

Donör bölge gayet yeterli. 2 ayrı seans. önce tepe hariç. 2. seans 7-8 ay sonra.

İlk seansta 4500-5000 Greft arası bir işlem yapacağız ama yine tüm açıklığı kapanmayacak. Hintell'in çizdiği şekilde bir planlama yapmışlar. 5000 maks grefti tüm alana yaysak geniş bir alana seyrek ekim yapmış oluruz o şekilde yaptırmayın dediler.

Fiyattan bağımsız değerlendirirseniz sevinirim, sonra fiyatı da ayrıca istişare ederiz sizlerle değerli arkadaşlar.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 14 Haziran 2025, 20:35:50 »
Hlc ye yada asuman haire git kabul ederse seni
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

diagonal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 15 Haziran 2025, 02:27:43 »
dostum karar verebildin mi. sesnin dökülme durumu ile ilgili resimleri paylaşır mısın? ayrıca bu listelediğin klinikler fiyat olarak ne söylediler acaba ?

Henüz karar veremedim ben. Araştırmaya devam ediyorum. Ancak sonuç olarak en uygun ekim hibrit olarak öne çıkıyor çeşitli kliniklerden aldığım bilgilere göre. Yani DHI + FUE nin beraber uygulandığı, en ön taraf FUE , arkaya doğru DHI. Burada da 3 klinik öne çıkıyor şu ana kadar konuştuklarım arasında, Este Favor, Cosmedica ve Dr Hakan Clinic.

İlk gönderimdeki kliniklerdeki fiyat konusu ise tam bir muamma, zira 25K TL den başlayıp 160K ya kadar çıkıyor fiyat. Fiyatların arasında bu kadar uçurum olmasını sadece ekim/işçilik (kanal açımı vb), uygulanan teknik, pakete dahil olan benefitler ile açıklayamıyorum, nasıl açıklanabileceğini de kestiremiyorum. Yani aslında, görece daha düşük fiyat veren yerlerin işçiliği daha mı az kaliteli ve daha az doğal sonuçlar ortaya çıkıyor; ya da görece yüksek fiyat veren yerler gereksiz mi pahalı bunu anlamak çok kolay değil naçizane.

diagonal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 15 Haziran 2025, 02:36:22 »
Ayrıca bir yanıt vermek istedim konunuza.
Siz bence hem Asmed hem ASuman hem Aygın merkezlerine gidin üçünün ortak dediği şeyleri yapın. Farklı konuşmalar olursa en çok içinize sineni yapın. Kafanız baya zor erkenden önlem alabilme şansınız olsaydı keşke. Saç ekimini beklemeden kendi bakım ve tedavilerinize doğru şekilde başlayın derim.

Gerçekten de öyle, içine sinen yerle ilerlemek en mantıklısı. Yukarıdaki 3 yerden 2'si ile görüştüm temelde söyledikleri şey aynı (2 seansta tamamen kapatılır, ilk seansta 4000-5000 greft, yaklaşık 1 yıl sonra ise vertex donör alan elverişli olursa ve isteğe bağlı) ; ancak ekim teknikleri farklı.

diagonal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 15 Haziran 2025, 02:43:26 »
Gögüs işine girme kardeşim BHT ekimi gögüs kıllarının kendine hayrı yok saça ne faydası olacak

Çizdiğim alana kadar ekim olmalı aksi halde yalan olur tepe ekilen greftler ön ve ortada seyrek olur

Sana binlerce planlama yapmış binlerce saç ekimi takip etmiş yorumlamış bir insanın tecrübesi ile yazıyorum söylediğimin aksi senin için sacede hata olur

Bir şey sorabilir miyim. Finasterid ile ilgili birtakım olumsuz yorumlar var, hatta geçenlerde the Economist te de haber oldu. Bu ilaç hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz mümkünse, teşekkürler.

diagonal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 15 Haziran 2025, 02:46:18 »
Madem öyle bu forumda on bin  den fazla konu var yüzde 90’ı mağdur olduğu halde memnun .Belli başlı yerlerde ektirmeyenlerin ekim sonuçlarının nasıl olduğunu görüyoruz.Bizim millet çoğunluğu önde 3,5 saç çıkınca iyi oldu diyerek ortalarda geziniyor ama öncesi sonrası olarak kuş bakışı sonuçlarını paylaşınca gerçekler ortaya çıkıyor .İnsan böylelerine kötü yorum yapmaya korkuyor tepkiler klasik bilinmedik yerde ektirdim o yüzdenmi falan filan .
Düzgün ekim yapan yer koca ülkede 20 yi geçmez emin ol .

Doğru katılıyorum. Şu ana kadar incelediğim yerler arasında gerçekten doğal ekim yaptığı görülen yerler bir elin parmakları sayısını geçmez.

2025saçekimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 15 Haziran 2025, 23:12:59 »
Arkadaşlar ilgilenelim müsaitseniz lütfen...

Güncel durumu paylaşıyor, Hintell ve diğer deneyimli arkadaşlardan detaylı görüşlerinizi rica ediyorum:

Gelinen güncel nokta itibarıyla seçenekler benim açımdan şu şekilde. Bu yerlerden birinde ektireceğim. Ama sizden ricam lütfen bu seçeneklerini tek tek yorumlayın. Çünkü kliniklerin görüşleri farklılaşıyor bir yer ilk seansta 2500 derken diğerleri 3800-5000 arası değişiyor.

-HLC Ankara ile görüştüm. Aynen şunu söylediler: Fotoğraflarınızı değerlendirdiğimizde 2 ayrı operasyona ihtiyacınız olduğu görülüyor. Dökülme alanı çok genişlemiş ve donör bölgeniz de sağlıklı değil o nedenle geride bir önhat çizerek İlk operasyonunuz 2500 kök civarı, 2. operasyonunuz da donör alan yeniden kontrol edilerek 6 ay kadar sonra verteks bölgesi için 1500-2000 kök civarında yapılması gerekiyor. Biz manuel alım iğneli ekim tekniğiyle çalışıyoruz ve tüm işlemler doktorlarımız tarafından gerçekleştiriliyor. Günde ortalama 2000 kök ekimi yapıyoruz. İlk Operasyonunuz 2 gün, 2. operasyonunuz da 1 gün sürecektir. Kök ücretimiz 2,7 euro’dur. Karar vermeniz durumunda detaylar ve tarihle ilgili yardımcı olabiliriz.

-ilhan hoca: olabildiğince geniş  bir  alanı  kapatmak  adına 1. gün, saçlı  deriden  3800 -4000 greft,  2.  gün ise sakaldan  2900 - 3000 greft çıkarmayı planlıyorum.
2 seans ve 2 gün. İkinci gün  sadece sakaldan alınacak. Toplamda yaklaşık 6500- 7000 tüm açıklığı  ciddi  bir  şekilde  kapatabileceğimize inanıyorum dedi hocamız.

-dr hakan clinic: Hakan clinic'teki Koray bey'den dönüş geldi, Hakan Hoca ile görüşerek bir not paylaşmış. Fotoğraf üzerinden değerlendirme yaptılar:

Donör bölge gayet yeterli. 2 ayrı seans. önce tepe hariç. 2. seans 7-8 ay sonra.

İlk seansta 4500-5000 Greft arası bir işlem yapacağız ama yine tüm açıklığı kapanmayacak. Hintell'in çizdiği şekilde bir planlama yapmışlar. 5000 maks grefti tüm alana yaysak geniş bir alana seyrek ekim yapmış oluruz o şekilde yaptırmayın dediler.

Fiyattan bağımsız değerlendirirseniz sevinirim, sonra fiyatı da ayrıca istişare ederiz sizlerle değerli arkadaşlar.

2025saçekimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 17 Haziran 2025, 01:27:59 »
Arkadaşlar ilgilenelim müsaitseniz lütfen...

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 17 Haziran 2025, 18:07:03 »
Hocam sizi anlamak güç yeteri kadar ilgilendik Hintell zaten yorum yapmış yetmemiş görsel atmış size ve klinikle bire bir aynısını dedi diyorsunuz. Kötülemek istemem direkt ama İlhan hocayı direkt listeden çıkartın halen devam ediyorsunuz, baya uyardık sizi sağlam merkez lazım size diye. Hakan Clinic güzel bir merkez içinize orası sinmezse yaşadığınız şehre göre başka merkezlerin görüşlerini alabilirsiniz ama hem Ankara'dan hem İstanbul'dan yerler yazmışsınız forumda çok araştırıldı kaliteli ekim yapan düzgün çalışan merekzler yazıldı her yere.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

2025saçekimi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 17 Haziran 2025, 23:57:36 »
Beyonder... Şu an şahsımı hedef alarak meseleyi şahsileştiriyorsun bu tür sözlerle. Durum ile ilgili yeni gelişmeleri veya düşüncelerimi belirtmek anlaşılması güç bir hareket şekli olmasa gerek. Başkası adına konuşmanız doğru değil. Farklı bir klinik ile daha görüştüm. Onu da ekleyerek buradaki arkadaşların yorumlarını rica etmiştim. Siz katkı sunmayabilirsiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 18 Haziran 2025, 00:25:49 »
Madem öyle bu forumda on bin  den fazla konu var yüzde 90’ı mağdur olduğu halde memnun .Belli başlı yerlerde ektirmeyenlerin ekim sonuçlarının nasıl olduğunu görüyoruz.Bizim millet çoğunluğu önde 3,5 saç çıkınca iyi oldu diyerek ortalarda geziniyor ama öncesi sonrası olarak kuş bakışı sonuçlarını paylaşınca gerçekler ortaya çıkıyor .İnsan böylelerine kötü yorum yapmaya korkuyor tepkiler klasik bilinmedik yerde ektirdim o yüzdenmi falan filan .
Düzgün ekim yapan yer koca ülkede 20 yi geçmez emin ol .

bu sorunu çok yaşıyorum evet duyulmamış bir yer hemen kötüledi :) (ekim merkezinin elamanı yorumu) ulan iyi ekim yaptında kötü mü dedik
biraz saç çıkması iyi ekim olmuyor bizim için estetik ve doğal sonuçlar iyi oluyor..
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram