Gönderen Konu: Dr. Hakan clinic güncel fiyat nedir?  (Okunma sayısı 1357 defa)

sacimigeriistiyorum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan clinic güncel fiyat nedir?
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2025, 02:32:11 »
up

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2025, 08:58:49 »
120 bin tl e ama forumdan gelen arkadaşlara kolaylık sağladıklarını söylüyor ektiren arkadaşlar
Global Moderator

sacimigeriistiyorum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2025, 04:32:18 »
En son bi arkadaş 90 bine olmuştu  bütçem 120 bin yok. Bu haber beni üzdü. Bi iletişime geçip sorayım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2025, 10:39:43 »
İletişime geçin belki bşr güzellik yaparlar forum üyesi olduğunuz için
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2025, 19:04:55 »
Hakan clinic güzel işler çıkarıyor fiyatıda çıkardıgı işe göre uygun
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2026, 01:40:19 »
İletişime geçin belki bşr güzellik yaparlar forum üyesi olduğunuz için

Aman Hintell bey guzellikleri kendilerinin olsun. Sizin tavsiyeniz ile görüşmeye gitmiştim.
Eylül ayında yüzyüze Hakan beyle görüştüm. Saçlar 0 a yakındı durum hakkında konuşmuştuk. Saç çizgisi   ekilecek alan vs...

Tabi saçlar kısa olunca sağlıklı bir analiz olmuyor.

Aradan 3 ay geçti geçen ay WhatsApp dan forumdan  ekimlerini takip  ettigimi soyledim saçlarımın uzun hali ile düşünce ve görüşlerini
öğrenmek için yazdım. Hakan hoca çok yoğunmuş cevabını aldım.Yani 5 dakika bile surmeyecek bir inceleme için 1 ay oldu geri dönüş alamadım.

Dr.Bekir Bek
Ers Clinic
Şahin Çelik
Cuney Coşkun
Koray Erdoğan Asmed (Bilgisayardan incelemiş)

Hocaların bizzat kendisi ile whatsappdan görüştüm hastaya ilgi alakaları iyiydi. Özellikle ulaşılamayan Dr.Bekir Bek bile aynı gün dönüş yaptı.

Demek ki saç ektirsem hocaya ulaşmaya çalışsam galiba şu durumda hoca çok yoğun cevabı alacağım.

Bu tutumları hiç hoşuma gitmedi. Takip etmeyi bıraktım kliniklerini. Başka bir klinik ekledim listeye.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 31 Ocak 2026, 17:27:51 »
Aman Hintell bey guzellikleri kendilerinin olsun. Sizin tavsiyeniz ile görüşmeye gitmiştim.
Eylül ayında yüzyüze Hakan beyle görüştüm. Saçlar 0 a yakındı durum hakkında konuşmuştuk. Saç çizgisi   ekilecek alan vs...

Aradan 3 ay geçti geçen ay WhatsApp dan forumdan  ekimlerini takip  ettigimi soyledim saçlarımın uzun hali ile düşünce ve görüşlerini
öğrenmek için yazdım. Hakan hoca çok yoğunmuş cevabını aldım.Yani 5 dakika bile surmeyecek bir inceleme için 1 ay oldu geri dönüş alamadım.

Dr.Bekir Bek
Ers Clinic
Şahin Çelik
Cuney Coşkun

Hocaların bizzat kendisi ile whatsappdan görüştüm hastaya ilgi alakaları iyiydi. Özellikle ulaşılamayan Dr.Bekir Bek bile aynı gün dönüş yaptı.

Demek ki saç ektirsem hocaya ulaşmaya çalışsam galiba şu durumda hoca çok yoğun cevabı alacağım.

Bu tutumları hiç hoşuma gitmedi. Takip etmeyi bıraktım kliniklerini. Başka bir klinik ekledim listeye.

Dostum gitmek istiyorsan bir daha ararsın yazarsın sorun çözülür aynı şeyi 10 kere yazmak daha yorucu senin için… istemiyorsanda başka yer bakarsın bunlar olur normal durumlar. Büyütmemek gerek hakan hoca yeni toparlıyor  operasyon geçirdi ve 2 aya yakın daç ekmekti doğal olarak hastaları birikti yoğun bir süreç yaşandı..

Çalışma sistemlerini bilmiyorum belki öncesi yoğunluktan randevu veremiyorlar yoğunmuş işte yani diğerleri yoğun değilmiş ilgilenmişler.

Bu merkezi istiyorsan tekrar ararsın ya da aramaz bu kadar.

Global Moderator

Eksi sözlük

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 31 Ocak 2026, 17:38:02 »

Dr.Bekir Bek
Ers Clinic
Şahin Çelik
Cuney Coşkun

Sen bu durumu fazla büyütmüşsün kardeşim. Bu kadar kafaya takıp sürekli dile getirmek ister istemez takıntı izlenimi yaratıyor. Merkezler yoğun olabilir, o an randevu vermezler; beklersin, iletişimde kalırsın ya da başka yere bakarsın. Bu gayet normal.

Belki seni istemediler, belki yaklaşımını fazla takıntılı buldular. Bunların hepsi ihtimal. Ama bunları büyütmenin kimseye faydası yok.

Bizim için esas mesele şu: Kim iyi saç ekiyor?

Olay aradım ilgilenmediler, biri döndü biri dönmedi meselesi değil. Sonuca bakılır, yapılan işin kalitesine bakılır. Gerisi detay.

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 31 Ocak 2026, 22:35:31 »
Sen bu durumu fazla büyütmüşsün kardeşim. Bu kadar kafaya takıp sürekli dile getirmek ister istemez takıntı izlenimi yaratıyor. Merkezler yoğun olabilir, o an randevu vermezler; beklersin, iletişimde kalırsın ya da başka yere bakarsın. Bu gayet normal.

Belki seni istemediler, belki yaklaşımını fazla takıntılı buldular. Bunların hepsi ihtimal. Ama bunları büyütmenin kimseye faydası yok.

Bizim için esas mesele şu: Kim iyi saç ekiyor?

Olay aradım ilgilenmediler, biri döndü biri dönmedi meselesi değil. Sonuca bakılır, yapılan işin kalitesine bakılır. Gerisi detay.

Merhaba Hakan clinic de mi çalışıyorsunuz ?
Belki seni istemediler belki yaklasimini takıntılı buldular başka neler var kardes saymadigin ?

Sizi ilgilendirmeyen bir konuda yaşanılan bir sorun dile getirilmiş bir beni suclamadiginiz kaldı.
Bu normal bir durum değil ben isterdim ki kardeş geri dönüş yapmamaları sana hiç iyi olmamis demeni beklerdim.

« Son Düzenleme: 31 Ocak 2026, 22:48:15 Gönderen: Conqueror1453 »

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 31 Ocak 2026, 23:18:43 »
Dostum gitmek istiyorsan bir daha ararsın yazarsın sorun çözülür aynı şeyi 10 kere yazmak daha yorucu senin için… istemiyorsanda başka yer bakarsın bunlar olur normal durumlar. Büyütmemek gerek hakan hoca yeni toparlıyor  operasyon geçirdi ve 2 aya yakın daç ekmekti doğal olarak hastaları birikti yoğun bir süreç yaşandı..

Çalışma sistemlerini bilmiyorum belki öncesi yoğunluktan randevu veremiyorlar yoğunmuş işte yani diğerleri yoğun değilmiş ilgilenmişler.

Bu merkezi istiyorsan tekrar ararsın ya da aramaz bu kadar.

Hintell hocam randevu isteyen yok whatsappdan mesaj gönderdim saçlarımın uzun hali ile ilgili hocanın gorus ve düşünceleri nedir diye hoca yoğun dediler bende anlayışla karşıladım bekledim musaitlik durumuna göre geri dönüş sağlamaya çalışacağız dediler.

Bir hasta var whatsappdan iletişime geçiyor yoğunluktan bahsediliyor hasta bu duruma saygi duyuyor musaitlik durumuna göre geri dönüş saglanjr deniliyor.

Mesajı ben silmemisim duruyor 26 Aralıkta atmışım 35 gün olmuş bir geri dönüş olur dedim ama hayal kırıklığına uğradım.

3 gün olur 7 gün olur 15 gün olur 30 gün olur  35 gün olmuş.

Yani onemsenmeyip  gecistirilmisim.

Ben bunu foruma yazınca bazı kişiler kendilerini ilgilendirmedigi halde bundan rahatsız oluyor

Size danıştım sizin tavsiye ve onerinizle bu clinicle iletişime geçtim saç ekimi sonuçları sitesinden de bahsettim ama bu durumla karşılaştım. Yok hastaymış yok yoğunmuş adam iyileştiği vakit attım mesajı 3 gün olur 7  gün olur 15 gün olur 30 gün olur  nezaketem de olsa bir dönüş sağlanırdı diye düşünüyorum.

İşine gelirse ara işine gelmezse arama demeniz yerine  forumda üye olan hastayla dayanışma halinde kardeşim gerçekten üzüldüm nezaketen de olsa geri donus yapmaları gerekir  demenizi beklerdim Hintell bey

Facebook Twitter Instagram