Gönderen Konu: Hasan Demir Saç Ekim Merkezi 1.Ekim(4600 ön taraf) + 2. Ekim(3300 tepe bölgesi)  (Okunma sayısı 1807 defa)

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba ilk ekimimi 23 yaşında Hasan Demire oldum. Başarıyla sonuçlandı. 1.5 yıl sonra yine Hasan Demire 2. ekimimi yaptırdım ve artık yolculuğumu paylaşmam gerektiğini düşünüyorum. İlk ekimimde bu forumdan faydalandım. Ayrıntıları birazdan atacağım tüm fotoları paylaşarak ilk halimden.

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarım çok erken yaşta dökülmeye başladı 19 yaşındaydım ve tepe bölgem neredeyse açıktı ön taraf da inceliyordu. 23 yaşıma geldiğimde ilk fotoğraftaki gibiydim. Ben de ektirmeye karar verdim ve Hasan beyle görüşmeye gittim. Önceki hastaları önermişti ben de ekimi yaptırdım ön tarafa 4.600 greft ekildi 14.11.2023te. Süreçte Hasan beyi sorularımla darladım hakkını helal etsin hepsine üşenmeden cevap verdi 2. aydan sonra bile. 2. ay gerçekten çok kötüydü sivilceler çıkıyor ve saç yok ama her türlü ilk halinden güzeldi şok dökülmede gitmeyen saçlar sağ olsun. 3. Aydan sonra ciddi anlamda sonuçları görmeye başladım tepem için topik kullandım ama ön tarafta saç varken tepede az olduğundan garip bir görüntü oluyordu ve bu beni rahatsız etmeye başlamıştı. 23.06.2025te tepe ekimi olmaya karar verdim.Tıp okuyorum ve yaz tatilimiz çok kısa bu yüzden hızlıca halletmem gerekti bu sefer donör alan olarak sakalı da kullandılar. Yine iyi bir sonuç alacağımı umuyorum 3300 greft ekildi. Fotoğrafların hepsini de birazdan bırakacağım tüm süreçle ilgili kronolojik umarım herkes istediği saçlara kavuşur. Geçen süreçte herhangi bi hormon baskılayıcı almadım sadece biotin kullandım. 30 gün sonra da spora başladım.
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2025, 15:51:29 Gönderen: Doktorkumtorbası »

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun zor bir ekimmiş ama ilk ekim buna rağmen çok başarılı olmuş umarım bu seferki ekimde öyle olur .bu arada ilk ekimde ve şu an kullandığınız medikal destekler varsa bunuda konunuzda belirtseniz iyi olur hocam.

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkürler bu süreçte ilk ekimden 2 hafta sonra minoxidile de başlamıştım dediğim gibi fin dut tarzı ilaçları kullanmadım hatta bir keresinde xpecia tablet kullanmıştım içerisindeki dht blokerlar bile yaramadı bana psikolojik açıdan sporla da uğraştığımdan sanırım dht baskılanması sıkıntı olabilir onun harici beslenmeme oldukça dikkat ettim yumurta tavuk bol bol yedim dvit olsun kollajen olsun kullandım ama her gün düzenli değil tabii ki haftada bir iki kez biotin takviyem vardı yazmıştım sanırım ama tekrardan yazayım dedim şampuan olarak da ilk haftalar merkezin verdiği şampuanı kullandım sonrasında sebamed saç dökülmesi karşıtı olan vardı ama o alerji yaptı o yüzden dercos un antidandruf unu kullandım aklıma gelenler bu kadar bir de 1. Ay 3. Ay prpsi yaptırdım

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün kabuklar alındı durum bu şekilde gerisi sürece kaldı

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
1. Ay doldu. Şok dökülmede dökülenler çok az uzadı ama onların da tekrar döküleceğini biliyorum 2 ay her zaman en kötü aydır 2. Ayda görüşmek üzere

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün tam 60 gün oldu yeni saç çıkışları var sonucu merakla bekliyorum
Haftada 5 gün sağlam spor yapıyorum et ağırlıklı besleniyorum sadece biotin ve minoxidil kullanıyorum

ortega

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence çok güzel planlama olmuş,ilk ekimin başarılı bir şekilde planlanması ve başarılı olması 2. Ekim için daha iyi oluyor,saçlarınız erken dökülmesi sizin için dezavantaj olmuş olsada 23 yaşında erken planlama ile bunu avantaja donusturmussunuz,çünkü artık ileride nereler dökülecek diye dusunmenize ve planlaminiza gerek kalmamış,surec guzel ilerliyor hocanızıda sizide tebrik ederim hayırlı sonuclar😊

Ve merak ediyorum sakaldan ne kadar alim yapildi ve alim yapilirken agri hissettiniz mi sac tan alınan bölgelere gore

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ben erken yaşta ekim olmaza katılmıyorum sonuçta ekilen saçlar dhtye duyarsız saçlar ileride dökülmeyecek çok büyük bir aksilik olmazsa. Yaptığım en mantıklı hamlelerden biriydi bu ekimleri yaptırmak. İlk ekimde sakaldan alım olmadı. İkinci ekimde ise 1500 sakal 1800 saçtan alım yapıldı. Ağrı hissedilen kısım anestezinin yapıldığı aşama oluyor. Benim ilginç şekilde ense bölgesi inanılmaz acıdı ama kesinlikle bu çekilmez denecek bir acı değil 10 dk sürmüştür iğne yapılması bu iş için değer ayrıca 2. Ekim olduğundan ense bölgesi aynı aşamalardan geçtiği için bu kadar ağrı yapmış olabilir ilginç şekilde sakala yapılan anestezi 4/10 civarı bir acı hissettirdi. Yani bayağı az acıdı yüzüme iğne yapıyorlar wow denecek gibi bir acı kesinlikle değildi ama acıyı kesinlikle kafanıza takmayın bu işi hallettirin derim 8 saat çekiyorsun sonra ömür boyu seninleler muazzam bir deal

Doktorkumtorbası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Normalde 3. Ayda update yapıcaktım ama 2. Ay prpsinden sonra fazlaca kararma gördüm. 2.5 aydayım şu an  76. Gündeyim. Spora devam ediyorum biotin takviyesi ve minoxidil kullanıyorum

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişim çok iyi... Saha hareketli...

Facebook Twitter Instagram