Gönderen Konu: Kayseri Roza Kazım Selvi  (Okunma sayısı 2466 defa)

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
Ynt: Kayseri Roza Kazım Selvi
« Yanıtla #46 : 28 Temmuz 2025, 16:15:45 »
Hocam Merhaba, en azından günde 2 tablet xpecia tablet ile desteklerseniz iyi olur sizin için. Bir de saç vitamini 1000 veya 5000 mg biotin günde 1 adeti
Hocam ilk bir ay bir şey kullanma dedi doktor, sadece koraspirin at bir tane dedi onu da 20 gün kullandım bıraktım

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 28 Temmuz 2025, 16:17:13 »
hayırlı olsun ekiminiz
Teşekkürler hocam

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 16 Ağustos 2025, 13:44:44 »
Şok dökülme sürecindeyim ve bu şekilde saçlar da geliyor bazen, ilk başta greft kaybı  mi diye düşündüm ama sorduğumda saç kılıfı olduğu söylendi

erun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #49 : 02 Eylül 2025, 20:01:57 »
Döner nasıl şu an hocam. Son durum foto atar mısın

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 14 Ekim 2025, 20:50:46 »
Döner nasıl şu an hocam. Son durum foto atar mısın
Hocam dönor alanında bir şey yok, bize bir ekim daha şart gibi, tepeye ektirmeyi düşünmüyordum ama sağ tarafta bir açıklık vardı sırf onun için saç ektirdim orası da ya tutmadi ya da daha kökler hareketlenmedi hala boş

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 14 Ekim 2025, 20:53:57 »
Şu an güncel durum bu, ben sağdaki o boşluğun kapanmasını istiyordum, o bölge çok rahatsız ediyordu beni, ordan hiç çıkış olmadı daha erken gerçi ama
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2025, 00:59:44 Gönderen: mustafa karademir »

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 15 Ekim 2025, 14:33:42 »
tüylenmeler başlamış görsel net değil ama öyle görünüyor

Bardx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 15 Ekim 2025, 14:52:12 »
hayırlı olsun önünde uzun bi süre var daha

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 16 Ekim 2025, 00:58:33 »
Teşekkürler arkadaşlar, şu an ben de kestiremiyorum ne olacağını ama dengesiz bir görüntü var, sol tarafta daha yoğun saçkıran giren yerde hiç yok nerdeyse ikinci ekime çok bir şey kalmasın demistim ama asıl iş ikinci ekime kalacak gibi, donur sağlam olmasına rağmen çok az greft almışlar.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 16 Ekim 2025, 01:05:40 »
Bu da saç kıranın döktüğü yer beni saç ekimine götüren ana sebep ama asıl istediğim bu bölge ve kapanmayacak gibi geliyor

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 16 Ekim 2025, 11:17:17 »
İlk görsellerde seyrek ekim görünüyor zaten kapanması zor. Dostum görsellere özen göster biraz ilktekilere ışık vurmuş görüntü net değil sonrakiler flu yorum için sağlıklı değiller.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #57 : 17 Ekim 2025, 07:44:43 »
İlk görsellerde seyrek ekim görünüyor zaten kapanması zor. Dostum görsellere özen göster biraz ilktekilere ışık vurmuş görüntü net değil sonrakiler flu yorum için sağlıklı değiller.
Kusura bakmayın fotoğraf çekmeyi hiç beceremiyorum. Kim gördüyse aynı şeyi söyledi zaten gerçekten seyrek bir ekim olmuş beklentimi çok düşük tutuyorum ama dönor iyi neden çok az almışlar bilmiyorum. Seneyi doldurmasını bekleyip ikinci ekim için karar vereceğim ama çok seyrek olursa aynı yere yaptırmam bir daha.

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 17 Ekim 2025, 15:51:17 »
İşte o alım ve seyrek ekim klinikle alakalı ehil değiller anlaşılan ikinci ekimde bende orayı önermem bu görüntülere istinaden. Sonucunda umarım max. verim alırsın çok geçmiş olsun

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 17 Ekim 2025, 19:48:26 »
İşte o alım ve seyrek ekim klinikle alakalı ehil değiller anlaşılan ikinci ekimde bende orayı önermem bu görüntülere istinaden. Sonucunda umarım max. verim alırsın çok geçmiş olsun
Aslında güzel ekim sonuçlarını gördüm ama galiba herkese aynı özeni göstermiyorlar, yani daha süreç tamamlanmadı şimdilik olumsuz bir şey söyleyip sonra mahcup olmak istemiyorum ama sonuç kötü olursa kendileriyle görüşeceğim. Etrafımda saç ektirmeyi bekleyen onlarca arkadaşım var, benim sonuçları bekliyorlar biraz da, eğer sonuç çok kötü olursa kendileri kaybeder

Facebook Twitter Instagram