Gönderen Konu: Kayseri Roza Kazım Selvi  (Okunma sayısı 3902 defa)

gencay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kayseri Roza Kazım Selvi
« Yanıtla #61 : 22 Ekim 2025, 12:20:15 »
hayırlı olsun donor ne durumda son halini paylaşır mısın düzeldi mi ?

KOLLER

• 0000
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları 0000
« Yanıtla #62 : 25 Ekim 2025, 03:29:31 »
Hayırlı olsun son durum nasıl
0000

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #63 : 28 Ekim 2025, 23:48:30 »
Asıl önemsediğim nokta saçkıran giren yerdi orası da çok seyrek diğer ekilen bölgelere göre.Biraz araştırdım, saçkıran sonrası dökülen bölgede çıkışlar 2 ay kadar geç oluyormuş. Ben şu an 4. aya girmek üzereyim. Sanırım çıkışların arttığı bir dönem oluyor bu. İstedigim sonucu alamasam da dönor bölgesinin ikinci ekim için de rahatlikla yapılabilecek köke sahip olduğu söylendi. İkinci ekime hiç ugrasmayacagim bir yerlere gitmekle, kendi ilimde ektireceğim.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 29 Ekim 2025, 17:21:29 »
hayırlı olsun donor ne durumda son halini paylaşır mısın düzeldi mi ?
Şu an bu şekilde hocam, bı 3-4 bin greft cikartabilirlerse belki kapatırız 🙂

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 07 Aralık 2025, 17:26:30 »
Son durum bu, şu an 5.ayı tamamladım.Ekimden sonraki süreç de çok iyi geçti aslında. Beklentimi oldukça düşük tutuyorum artık. İkinci ekimi aynı yere yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik Niğde'de yaptıracağım nasip olursa.

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 07 Aralık 2025, 19:47:03 »
Hemşerim sakın yanlış anlama bir sürü rüştünü ispatlamış ekim merkezleri varken küçük şehirlerde saç ektirmek doğru değil. Sonuçta estetik bir operasyon ve donörün telafisi olmuyor. Bu yüzden ulaşım ve barınma maaliyetini önemsememek lazım. Ulaşıma barınmaya yemeğe çok çok 10 bin lira yakarsın kafan rahat olur. Ben de kayseriliyim ama her iki ekimde de saçımı il dışında ektirdim..

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Full Member
« Yanıtla #67 : 20 Aralık 2025, 13:55:45 »
Hocam son durum ne oldu.Bir güncelleme yapabilirmisin..

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #68 : 08 Ocak 2026, 17:58:39 »
Sonuç pek tatmin etmedi maalesef çok seyrek ve asıl saçkıran giren yerde nerdeyse hiç birşey yok denecek kadar az. Yani saç çıkışı bu saatten sonra olmaz herhalde şu an 6 ay oldu

Emre2707

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 10 Ocak 2026, 00:16:17 »
Umarım sonuçlarınız dediğiniz gibi sonradan da olsa toparlar. Ama ilk haline göre daha iyi olacagı kesin. Burada yüksek desibelde konuşulan ekimciler de bu saça risk almazlardı zaten. Saç kıran konusunda farklı tedavileri de insallah toparlarsınız. Umut sizinle olsun

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Full Member
« Yanıtla #70 : 10 Ocak 2026, 15:33:32 »
İkinci ekim konusunu ne yaptın hocam düşüyormusun?

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #71 : Bugün, 16:36:23 »
Umarım sonuçlarınız dediğiniz gibi sonradan da olsa toparlar. Ama ilk haline göre daha iyi olacagı kesin. Burada yüksek desibelde konuşulan ekimciler de bu saça risk almazlardı zaten. Saç kıran konusunda farklı tedavileri de insallah toparlarsınız. Umut sizinle olsun
Teşekkürler hocam, beni saç ekimi düşündüren şey saçkıran giren yerdi, doğal kellik gibi dursa yaptırmazdım belki de. Aşırı stres sebebi ile olmuştu o saçkıran da, tedavi de olmadı. Bu saatten sonra da zaten tedavi olmaz 6-7 sene oldu

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #72 : Bugün, 16:37:41 »
İkinci ekim konusunu ne yaptın hocam düşüyormusun?
Bir planlama yok şu an aklımda ama bütçe beni zorlamayacak bir şekilde yer seçeceğim bu defa

Snbjk39

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : Bugün, 20:58:41 »
Bir planlama yok şu an aklımda ama bütçe beni zorlamayacak bir şekilde yer seçeceğim bu defa
hocam bu iş şakaya gelmez donör durumun biraz zayıf ayrıca çok sigara içiyorsunuz bu gelişim için öok büyük engel ayrıca maddi olarakta durumunu çok iyi değil en mantıklısı olanı kabul etmek olacaktır

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : Bugün, 21:12:45 »
Hocam ekimi niğdede kime yaptıracaksın bilmiyorum ama burayı da takip ettiğine göre ers clinic böyle açıklıklarda iyi gibi istersen düşün derim. Ben orada ektirmedim ama burada bayağı ektirp güzel somuç alanlar var onlara danışabilirsin

Facebook Twitter Instagram