Ekim Tarihi: 02/07/2025
Merhaba arkadaşlar, uzun araştırmalarım sonucu bende işlemimi 4 gün önce yaptırdım şu an 4. günümdeyim bu forumun bana faydası oldu bende size faydam olur diye yazıyorum. Kliniği forum sayesinde bulduğum Ahmet Tosun The Hair Clinicc'te gerçekleştirdim. İşlemi lokal anesteziyle gerçekleştirdim işlem başında anestezi iğineleri biraz can acıtabiliyor ama dayanılmayacak bir acı değil ve 3-4 dk sürüyor sonrasında işlem boyunca hiçbir şey hissetmedim. Operasyon sabah 8:30 da başladı akşam 5 gibi bitti acı hissetmiyorsunuz sadece hareketsiz kaldığınız için boyun sırt ağrısı çekebiliyorsunuz ama şunu söylemeliyim saç ekimi yapan ekip çok ince bir işçilik yapıyorlar ve emekleri ödenmez çok ilgili bir ekipti aynı şekilde Ahmet Hoca inanılmaz ilgiliydi, zaten böyle olduğunu sık sık okumuştum forumda. İşlem için kliniğe geldiğinizde çok sıcak bir ekip sizi karşılıyor. Ahmet hocanın samimiyeti ile aşırı rahatlatıyor kendinizi gönül rahatlığıyla onlara teslim ediyorsunuz. Operasyon öncesinde anlatıldığı gibi işliyor süreç , planlama, çizim ve komple kanalı Ahmet Hoca kendisi açtı, işlem esnasında da sık sık gelip kontrol etti, işlem bitince de yine Ahmet hoca kontrol etti, öyle taburcu ettiler.
Merak ettiğiniz sorular olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım ama şunu söylemeliyim Ahmet Hoca ile ilgili yazılanların fazlası var eksiği yok. Tüm ekibe çok çok teşekkür ederim. Benim adıma işlem çok çok rahat geçti, şu an 4. günden bildiriyorum akşamları düz uyumaktan dolayı biraz zorluk çekiyorum ve ödemlerim inmedi henüz ilaçlarımı düzenli alıyorum şu ana kadar memnunum ama tabi ki önemli olan sonuç umarım 6 ay sonra da memnun olurum.
operasyon günü fotoğrafları alta bırakıyorum ara ara güncel foto atarım arkadaşların değerli yorumlarını da bekliyorum.