Gönderen Konu: Serap çınar  (Okunma sayısı 5007 defa)

Tarık dinç

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serap çınar
« Yanıtla #30 : 17 Ekim 2025, 21:33:04 »
Kardeşim neyi yaptırmaya çalışıyon bir önceki    yazıları okusan zaten  herkes yaptırmaz sın hani nerede o yaptırıp bizimle burada paylaşacağını söyleyen arkadaş piyasada yok 😃
capilüs man
Çinko
D3
Melatonin
B kompleks
Ketoral
Sebamed everday
Alpecin c1
Alpecin liquit
C vitamini
Omega 3
Magnezyum
Seanslar halinde. Prp
Mezoterapi
Alpha lipoik asit
Titreşimli masaj tarağıyla. Hergün 20 dk
Kırmızı ve mavi ışık terapisi eşiliğinde masaj

Benneyleyim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 18 Ekim 2025, 03:31:40 »
Kardeşim neyi yaptırmaya çalışıyon bir önceki    yazıları okusan zaten  herkes yaptırmaz sın hani nerede o yaptırıp bizimle burada paylaşacağını söyleyen arkadaş piyasada yok 😃

Adam paylaşacam henüz 4.seanstayım dedi ya

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 18 Ekim 2025, 12:02:37 »

bana mı diyosun bunu kime söylüyosun  anlamadım ?

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 18 Ekim 2025, 12:06:21 »
Cevap için çok teşekkürler bende yaptırmayı düşünüyorum ama malum fiyatı yüksek bide helyum cold Power denilen işlem acaba saç köküne zarar verir mi diye düşünüyorum daha yeni birşey cünkü, sizle ara sıra iletişim halinde olursak sevinirim birkaç sorum daha varda müsait olduğunuzda onları sormak isterim

ben cold Power yaptırmıyorum.  Videolardaki sonuçlar cold power yapılmadan öncekıler olduğunu söylemıslerdı bana  başlarken seanslara. o yuzden onu eklettırmedım

FatihAYYILDIZ

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 30 Kasım 2025, 04:19:51 »
Gözle görülür bir gelişme var mı acaba? Saç teli kalınlaşması, dökülmenin yavaşlaması yada durması, yeni tüylenmeler vs gibi.

Baris35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 10 Aralık 2025, 19:55:00 »
Bu konu hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum. Bence konuyu isimlendirerek üstlere taşıyın ve çok kişi görsün. Ben İzmirde bu durum için görüş aldım şu anda piyasada bu benzer işlemleri uygulayanlar;
Sayad Sertkaya
Sibel Büyükbahçeci
Serap Çınar
Sclinic İzmir vs vs..
İşin kötü tarafı bu işlemin önerilen toplam seans sayıları şampuanı serumu alınacak takviyeleri derken toplam maliyetinin güncel haliyle 100 bin tl’yi aşması. Çünkü 12 seans öneriliyor seans 7500 lira serum 2000 şampuanı 1200 falan. Totalde evet saçlar güçleniyor toparlanıyor ama bittikten sonra? Ben yeni görüşmeye gittim fiyatlar görüşler aldım ama maliyet açısından sürdürebilir değil. Sıklıkla prp mezoterapi işlemi yaptırmış biri olarak söylüyorum. Döneminde faydasını gördüm ama bittikten sonra etkiler kayboluyor. Amacımız saç ekimine en güçlü şekilde girmek ve ekim sonrasında da saçları koruyabilmek ancak bu maliyetlerle bu olmamalı. Sürekli olarak bu mezo değil özel serumlar diyorlar ama içerik çok açık değil. Etkili olsa da etkisi döneminde geçerli.

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
« Yanıtla #36 : 21 Aralık 2025, 10:37:50 »
Arkadaşlar yapmayın 100.000 TL para verip bu işlemi yaptiriyorsunuz.bu saçları geri çıkarır belki ama sonra ne olacak bıraktınız hepsi yeniden gidecek bu kesin ve net.ama 100.000 verip saç ektirseniz kalıcı olacak.DHT yi inhibe etmediğiniz sürece kozmetik işlemler kesinlikle kalıcı bir sonuç saglamiyacak neden anlamıyorsunuz.bulasmayin böyle işlere.paraniza yazık.bana güvenin kesin olarak söylüyorum bu işlem aşırı pahalı ve Sonuc tam bir hüsran.daha fazla psikolojik yıkım getirir size.onun yerine alın eczaneden etanol ,ppg ve saf su birde 2 kutu proscar. %0,2 oranında finansteride losyon hazırlayın hergun OMEGA 3 - D3 vitamini alın haftada 1 kez konazol kullanın ara ara 0,5 mg oral finansteride için hayatınıza devam edin.clascoterone piayasaya çıktığında baya bir köklü tedavi olacak ona kadar idare edin
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 saw Palmetto %45 yağ asidi tablet.hergun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

Tarık dinç

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 22 Aralık 2025, 22:33:44 »
O dediğin molekül zaten uzun zamandır var olan bir molekül onu da uzun süredir kullanmam gerekiyor bir kere kullan oldu bitti yok belki pp405 çözüm olabilir
capilüs man
Çinko
D3
Melatonin
B kompleks
Ketoral
Sebamed everday
Alpecin c1
Alpecin liquit
C vitamini
Omega 3
Magnezyum
Seanslar halinde. Prp
Mezoterapi
Alpha lipoik asit
Titreşimli masaj tarağıyla. Hergün 20 dk
Kırmızı ve mavi ışık terapisi eşiliğinde masaj

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 10 Ocak 2026, 16:41:21 »
Dostlar selamlar ,

Daha önce de yazdığım gibi süreçle ilgili  bilgi vereceğimi söylemiştim.  Şu an 7. seansımı tamamladım ve 1 seansım kaldı  yani ortalama  5 ayı tamamladım sayılır . Gelişme olarak söyleyebileceklerim saçlarımın ön taraflarında kalınlaşma ve  dökülmede barız bir frenleme var. Fakat tepe bölgesinde  istediğim  verimi alamadım henüz. İnstagram  sayfasındaki paylaştığı kişilerdeki gibi değil bendeki sonuçlar .  Zaten paylaşılan videoların hemen hemen hepsi 16 seans civarındaki sonuçlar. Ben 8 seans daha alıp  sonrasında iyi bir yerde saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum.  Daha önce 2012 yılında  saç ekimi yaptırmıştım. Şu an donör bölgemin çok güçlü olmaması ve   2. saç ekimine dönor ve diğer kısımlar güçlü girmek istediğim için  burda 16 seansı tamamlamayı  hedeflıyorum. Kimisi şimdi parana yazık vs gıbı cümleler kuracaktır 8 seans daha niye alıyorsun gibi  fakat maddi durumum iyi sayılır buraya vereceğim paranın benım için hıcbır onemı yok. Burda 16 seans sonunda gerçekten videolardaki gibi  ( çok fazla sonuç videosu var önceden bunlara şüpheyle bakıyordum fakat artık gerçek olduğuna inanıyorum ) kayda değer bir sonuç alırsam belkı sonrasında saç ektirmeme gerek kalmaz. Kalsa bile dediğim gibi daha güçlü bir dönor , ön ve tepe ile  ekime gireceğim için verimin daha iyi olacağını düşünüyorum.   Başlamayı düşünenlere şu an fiyatlarla  8 seans + evde kullanılacak ürünlerle  bu işlemin  bugünkü maliyetının 60-70  bın tl'leri bulduğunu hatırlatmak istiyorum.  Bu fiyatlara olmasa da biraz daha üstüne koyup  ekim yapan güzel yerlerde var tabıkı. Herkesin kendi özgür kararı..   :)

Saygılar
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2026, 16:57:12 Gönderen: Requiemm »

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 10 Ocak 2026, 16:43:47 »
bohemian sende durumlar nasıl dostum ? uzun zamandır bırsey yazmamışsın senden de bır guncelleme alabılırsek süper olur

Baris35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 10 Ocak 2026, 17:01:01 »
Bu tür uygulamalar faydasız değil tabiki yararı var ama önemli olan sürekliliği. Kişi kendine özel protokolü oluşturabilirse mutlaka fayda görür. Ben de biraz araştırarak kullanılan ürün metot ve ekipmanları temin ederek yarı fiyatına aynı protokolü oluşturabildim. Bu tabiki tercih meseslesi ama biraz uğraşarak bunlar elde edilebilir. Ancak şöyle bir şey var ki bu tür işlemler kellikten dökülmeden kurtaracak işlemler değil saç ekimine güçlü destek olan protokolleridir. Estetik görüntü tam ve net sonuç için tabiki saç ekimi şart. Ancak saç ektirmiş ve kalan saçlarını korumak isteyen herkesin hayatından çıkarmaması gereken maliyetlerini en azından dönem dönem göze alan protollerdir bunlar. Ne olursan olsun prp mezoterapi ekzozom güçlü serumlar hayatınızda olsun. En azından belli bir yaşa kadar saç sağlığı mantığı ile bu işlemler tekrarlanmalı.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 10 Ocak 2026, 17:09:58 »
Bu tür uygulamalar faydasız değil tabiki yararı var ama önemli olan sürekliliği. Kişi kendine özel protokolü oluşturabilirse mutlaka fayda görür. Ben de biraz araştırarak kullanılan ürün metot ve ekipmanları temin ederek yarı fiyatına aynı protokolü oluşturabildim. Bu tabiki tercih meseslesi ama biraz uğraşarak bunlar elde edilebilir. Ancak şöyle bir şey var ki bu tür işlemler kellikten dökülmeden kurtaracak işlemler değil saç ekimine güçlü destek olan protokolleridir. Estetik görüntü tam ve net sonuç için tabiki saç ekimi şart. Ancak saç ektirmiş ve kalan saçlarını korumak isteyen herkesin hayatından çıkarmaması gereken maliyetlerini en azından dönem dönem göze alan protollerdir bunlar. Ne olursan olsun prp mezoterapi ekzozom güçlü serumlar hayatınızda olsun. En azından belli bir yaşa kadar saç sağlığı mantığı ile bu işlemler tekrarlanmalı.

noktası virgülüne  kadar katılıyorum.  haklısın

Baris35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 10 Ocak 2026, 17:16:34 »
Serap çınarda uygulan işlemler: kullandığı serum dermapen ile uygulama, helyum cold power ile saç derisi besleme, kırmızı ışık lazer seansı, vitamin takviyeleri ve evde kullanım için aynı serum ve şampuanı. Başka da bir şey yok. Araya bir de eksozom veya 8 seans mezoterapi gücünde tek seans sıvı lazer yaptırabilirsiniz

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 10 Ocak 2026, 17:22:19 »
Ben araştırdım. Ürün içeriği gerçekten temiz ve doğal yağlardan oluşuyor. Ama işlem ne kadar etkili orasını bilemem. Yapan arkadaşlardan görmek lazım. Belki ilerleyen zamanlarda bende gidip deneyebilirim. Bana çok yakın bir konumda.

Ürünü sağlık bakanlığı sayfasından sorguladım.

https://i.hizliresim.com/1uu7416.JPG

Kutu içeriği yazmak zorunda. O yüzden kutu içeriğine baktım.

https://i.hizliresim.com/i3gt1dp.JPG

İçeriği burada tamamen görüntüledim. Gerçekten de 30 çeşit doğal yağ var içeriğinde.

https://i.hizliresim.com/7r66u9a.JPG

İsimleri latince olduğu için chatgpt ile türkçeye çevirdim. Tabi hangi üründen ne kadar oranda var bilemem. Bence bu da sclinic gibi saçları geçici olarak geri getiriyor. Bırakınca saçlar dökülmeye devam ediyor. Tek artısı, içeriğin temiz olması.

Dutasterid ve oral min kullandım. 6 ay kullanım sonrası kalpte 1. evre yetmezlik başladı. Geri döndürülebilir bir durum olduğu için hemen ilaçları bıraktım. Şu anda iyiyim. Bundan sonra sadece doğal şeylere yönelebilirim.

Yağlar ve Ekstraktlar – Türkçe Karşılıkları

Aloe barbadensis gel – Aloe vera jeli

Tocopheryl acetate – E vitamini (asetat formu)

Prunus amygdalus dulcis oil – Tatlı badem yağı

Ricinus communis seed oil – Hint yağı

Arachis hypogaea oil – Yer fıstığı yağı

Juglans regia seed oil – Ceviz yağı

Linum usitatissimum seed oil – Keten tohumu yağı

Cedrus atlantica wood oil – Atlas sediri yağı

Nigella sativa seed oil – Çörek otu yağı

Argania spinosa kernel oil – Argan yağı

Equisetum arvense leaf extract – At kuyruğu yaprağı ekstresi

Mentha piperita oil – Nane yağı

Cocos nucifera oil – Hindistan cevizi yağı

Eugenia caryophyllus bud oil – Karanfil yağı

Cananga odorata flower oil – Ylang ylang çiçeği yağı

Lavandula angustifolia oil – Lavanta yağı

Eucalyptus globulus leaf oil – Okaliptüs yağı

Urtica dioica leaf extract – Isırgan otu ekstresi

Allium sativum bulb oil – Sarımsak yağı

Rosmarinus officinalis leaf oil – Biberiye yağı

Laurus nobilis leaf oil – Defne yağı

Thymus vulgaris oil – Kekik yağı

Simmondsia chinensis seed oil – Jojoba yağı

Juniperus communis fruit oil – Ardıç yağı

Panax ginseng seed oil – Ginseng yağı

Cupressus sempervirens oil – Servi ağacı yağı

Curcuma longa root oil – Zerdeçal yağı

Salvia officinalis oil – Adaçayı yağı

Melaleuca alternifolia leaf oil – Çay ağacı yağı

Ribes nigrum seed oil (nbes nigrum yazılmış, doğru hali budur) – Frenk üzümü (siyah kuş üzümü) çekirdeği yağı

Hiç bir yağın saça faydası yok sene 2026 halen böyle şeylere inananlar var vaybe

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 10 Ocak 2026, 17:31:21 »

Hiç bir yağın saça faydası yok sene 2026 halen böyle şeylere inananlar var vaybe

Dostum bu bahsi geçen serum yağını evde  gun aşırı dermaroller ile beraber  uyguluyosun. Sadece bunu yapıp sonuç alamassın zaten. Asıl merkezde yapılan diğer işlemlerle beraber sonuç ortaya cıkıyor.  He sen sonuca inanıyorsundur ya da inanmıyorsundur o ayrı konu.  İnstagram sayfasında tonlarca video var. Girip bakabilirsin..   En nefret ettiğim şey burda bır ilacı ya da birseyı savunuyormus gibi  gözukmek şimdi biri damlar  hemen reklam mı yapıyosun diye. Neyse 

Facebook Twitter Instagram