Gönderen Konu: Saçıma Uygun Saç Ekim Merkezi Önerisi  (Okunma sayısı 413 defa)

Bekir Salih KORKMAZ

• Yeni üye
  • *
Saçıma Uygun Saç Ekim Merkezi Önerisi
« : 19 Temmuz 2025, 15:25:12 »
Merhaba. Yaşım 40. Saçlarım 12 yıldır dökülüyor. Dökülme son bir yılda baya hızlandı, hatta küçük küçük saçkıranlar da mevcut. Konya'da yaşıyorum. Birkaç saç ekim merkezine fotoğraf attım. İki seans dediler. Hatta üç diyenler bile oldu. Fiyatlar da benim için yüksek geldi. İstanbul'a git gel çok gözüm yemiyor açıkçası. Konya, Ankara ve Antalya gibi yakınlarda olmasını ve tek seansta yapılmasını tercih ederim. Ama işin ehli ve uygun fiyat olursa İstanbul da olur. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Malum, açıklık biraz büyük. Şimdiden teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçıma Uygun Saç Ekim Merkezi Önerisi
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2025, 02:00:54 »
Öncelikle, “Saç ekimi için oraya gitmek gözümde büyüyor” gibi düşüncelerin varsa, dostum, bu işe hiç girme. Saç ekimi demek, sadece kolayına gelen bir merkeze gidip saç ektirmek değildir. Saç ekimi demek, başarılı bir sonuç almak demektir. Başarı neredeyse, senin de oraya gitmen gerekir.

Evet, başarılı saç ekimi merkezlerinin fiyatları genelde yüksektir. Eğer maddi durumun buna şu anda elvermiyorsa, beklemen gerekir. Para biriktirip doğru zamanda, doğru adımı atmalısın. Çünkü saç ekimi, canın sıkıldıkça “gider bir ektiririm” diyebileceğin bir şey değil. Bu işte birkaç şansın var ve onları iyi değerlendirmen gerekiyor.

Unutma, eğer kötü bir saç ekimi yaptırırsan, yönü bozuk, yapay görünen saçlar çıktığında insanlar sana farklı gözle bakar. Dış görünüş senin için önemliyse, doğal ve estetik bir sonuç istiyorsan, insanların bakışları seni rahatsız etmesin istiyorsan, gözünde büyüttüğün şeyleri bir kenara bırak. Bu senin hayatını doğrudan etkileyen bir karar. Bu yüzden bu iş basit değil, ciddi bir mesele. Kendine şunu söylemelisin:
“Bu iş önemli. Doğru kararlar verip, doğru adımlar atmalıyım.”

Ayrıca, büyük açıklıklarda “tek seansta bitsin” gibi bir beklentiye de girmemelisin. Genellikle en az iki seans gerekir. Saç ekimi meşakkatli bir süreçtir. Eğer bu yola gireceksen, gerçekten doğru adımlar atmak zorundasın. Aksi takdirde, bu işe hiç girme; hayatına kaldığın yerden devam et.

İki seans arasında belli aralıklarla ilaç tedavisi (örneğin finasterid gibi) alman gerekebilir. Özellikle mevcut saçların zayıfsa ve dökülme devam ediyorsa, bu tedavi sürecini önemsemen gerekir.

Doktor ve Klinik Önerileri:
   •   Ahmet Tosun
   •   Asuman Hanım
   •   Dr. Serkan Aygın
   •   Hakan Klinik
   •   Antalya’da Dr. Hakan Doğanay’ın ekibi

Bunlar dışında, Konya’da sana önerebileceğim bir yer ne yazık ki yok. Eğer farklı bir yer bulup saç ektirmeye karar verirsen, sonuçtan memnun kalacağını düşünmüyorum  malum biblerce kez bunun örneklerini görmüş tecrübeler ile sana yazıyorum ama son karar senin. Bu senin hayatın, senin saçın.

Ankara sana yakınsa,. Şahin Çelik’i de düşünebilirsin.

Hala o kadar madur varken insanların gözümde büyüyor ben kolayına kaçayım laflarına anlam veremiyorum

Bu kadar mı bu işlemi basit sanıyorsunuz? Ya da bu kadar mı değersiz görüyorsunuz kendinizi .. imkanlar bir anda el veremeye bilir imkanlar zamanla birikimle oluşur. Hedefini koyar bir süre dişini sıkar uygun duruma gelince hamleni yaparsın.

Ayrıca saç ekimi senin isteklerinle gelişmez olabilecek durumlar ile oluşur

Ben tek seansta bitsin istiyorum.. dersin ama bitmez..
sana biter derler ama bitmez.

Bende çok şey istiyorum ama olabilecek adımları atarak istiyorum.. dostum umarım az çok saç ekimi nasıl bir durum idrak etmişsindir

Bu arada saç ektirmeden saç ekiminin nasıl bir durum olduğunu anlamazsın

Ektirdiğin 4 günü anlarsın Hintell doğru söylüyormuş..

Yaşamadan insanlar bu durumu söylediklerimizi israk edebilmiş olsaydı kötü surumlarımyaşamazdı
Sende en başından dığru adımlarla ilerle

« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2025, 02:09:10 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kardelen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçıma Uygun Saç Ekim Merkezi Önerisi
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2025, 06:59:18 »
Oldukça geniş bir alan ama Donçr bölgende iyi
Bence Medeks i bi ziyaret et

Facebook Twitter Instagram