Gönderen Konu: ERS Clinic 5000 GREFT Saç Ekimi / 16.07.2025  (Okunma sayısı 2002 defa)

musabjk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ERS Clinic 5000 GREFT Saç Ekimi / 16.07.2025
« Yanıtla #16 : 23 Ocak 2026, 16:42:26 »
6.ay arkadaşlar geç güncelleme yaptığım için kusura bakmayın merak eden soran çok olmuş süreçten çok memnunum işler yolunda gidince forumu unuttum diyebilirim :) mailden gelen yorum bildirimiyle giriş yapıyorum
Açıklığım için 6 ayda kendim bile bu kadarını beklemiyordum forumun eskilerindenim süreçleri çok detaylı takip eden az çok tecrübeli birisiyim ve şaşkınlık içindeyim tepe biraz seyrek ama çok yakından bakılması lazım yani göze çarpmıyor normalde 2 seanslık bir vakayım ama böyle bir ihtiyacım yok çok şükür ilerleyen aylarda tepede biraz sıkılaşır diye düşünüyorum ama olmasa da olur beni rahatsız eden bir durum yok ekimin sıklığı , doğallığı fevkalade ne ektiyseler çıktı bu güzel işçilikleri için ERS cliniğe teşekkür ederim merkezin ciddi derecede araştırılması gereken bu işte inanılmaz başarılı bir yer kesinlikle
  • Ekim Tarihi: 16.07.2025
  • Ekim Merkezi ismi ERS Clinic
  • Greft Miktarı 5000

remziaruk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 24 Ocak 2026, 15:42:15 »
baya etkili olmuş saç. benim korkum ektirdim tekrar dökülürmü tutmazmı :(

BurakDemircioğlu

• ERS CLİNİC 29 31.10.2025 3700greft
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 24 Ocak 2026, 16:00:20 »
6.ay arkadaşlar geç güncelleme yaptığım için kusura bakmayın merak eden soran çok olmuş süreçten çok memnunum işler yolunda gidince forumu unuttum diyebilirim :) mailden gelen yorum bildirimiyle giriş yapıyorum
Açıklığım için 6 ayda kendim bile bu kadarını beklemiyordum forumun eskilerindenim süreçleri çok detaylı takip eden az çok tecrübeli birisiyim ve şaşkınlık içindeyim tepe biraz seyrek ama çok yakından bakılması lazım yani göze çarpmıyor normalde 2 seanslık bir vakayım ama böyle bir ihtiyacım yok çok şükür ilerleyen aylarda tepede biraz sıkılaşır diye düşünüyorum ama olmasa da olur beni rahatsız eden bir durum yok ekimin sıklığı , doğallığı fevkalade ne ektiyseler çıktı bu güzel işçilikleri için ERS cliniğe teşekkür ederim merkezin ciddi derecede araştırılması gereken bu işte inanılmaz başarılı bir yer kesinlikle
biraz daha görsel ekleyebilirmisiniz
  • Ekim Tarihi: 31.10.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ers clinic
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 4/1 Xpecia 2x biotin 5000mg

Facebook Twitter Instagram