Gönderen Konu: Saç Ekimi Sonrası Vitamin Takviyeleri ve Saç Serumu Kullanımı Süreleri  (Okunma sayısı 207 defa)

denizkara5642

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
  Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar yaklaşık 6 ay önce saç ektirdim ve bu süreçte çeşitli vitaminler kullandım bunlar multivitamin destekli biotin takviyesi, D vitamini, omega 3, ZMA(spor içinde kullandığım bir takviye içinde çinko magnezyum ve b6 vitamini bulunuyor) ve saç serumu olarak da procapil sprey ve biberiye yağı ve biberiye ekstresi olan bir serum kullandım, gittiğim klinikte artık vitamin kullanmayı bırakmam gerektiği söylendi bana ayrıca procapil spreyi ve biberiye serumunu da 1 ay önce kullanmayı bırakmıştım zaten çünkü malum sıcaklar kafa dersini biraz rahatlatmak istedim zaten aylardır kullandığım döngü yapmayan ürünler olduğu için her neyse, ben gitmeden önce çoktan solgarın Biotin 5000 mcg lik bir takviyesini satın aldım. Sorum şu sizce kullanmaya devam etmemde sakınca olur mu daha doğrusu biotin dışında da yazdığım takviyeleri devamlı kullanmam sıkıntı yaratır mı 1 senelik sürecim dolana kadar ?

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Solgar vm 2000 al
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Facebook Twitter Instagram