Gönderen Konu: Bu açıklığa hangi doktoru tavsiye edersiniz?  (Okunma sayısı 665 defa)

Dekster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu açıklığa hangi doktoru tavsiye edersiniz?
« : 05 Ağustos 2025, 21:38:14 »
Merhaba arkadaşlar yaşım Otuz iki, yirmili yaşlarımın başında saçlarım dökülmeye başladı ilk başlarda süreç yavaş ilerlerken son bir iki sene içerisinde saçlarım bu hale geldi. Sizce bu açıklığa hangi doktoru tercih etmeliyim? Donör alanım açıklığı kapatmaya yeter mi? Tek seansta istediğim sonuca ulaşabilir miyim? Tecrübeli arkadaşlar değerlendirip, cevaplarsa mutluluk duyarım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Jr. Member
  • **
Ynt: Bu açıklığa hangi doktoru tavsiye edersiniz?
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2025, 10:36:08 »
Fiyat performans olarak İstanbul'da isen Asuman hair bence.Daha uygun bir yer düşünüyorsanız Ers clinic...

Dekster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2025, 12:04:13 »
Fiyat performans olarak İstanbul'da isen Asuman hair bence.Daha uygun bir yer düşünüyorsanız Ers clinic...

Asuman Hanımın kliniği ile iletişime geçtim, fotoğraf istediler gönderdim değerlendirme yapıp döneceklerini belirttiler. Serkan Aygın ile de iletişime geçeceğim, Asmed ile görüştüm ekimi yalnızca Koray Erdoğan ve Asmed B grubu yapıyormuş. Dilek hanımın kendileri ile ekim yapmadıklarını söylediler. Gönül isterdi ki Koray hoca ekim yapsın ama maalesef bütçemi çok aşıyor. Bursa’da Murat Küçüktaş hocanın da ekimlerini beğeniyorum onlarla da iletişime geçtim, dönüş bekliyorum. Maalesef ekim süreci iyi karar verilmesi gereken oldukça zor ve hataya pek yer olmayan bir süreç

Dekster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2025, 09:57:29 »
Dr. Murat Küçüktaş’ın asistanı dönüş yaptı ve 3500 graftin yeterli olacağını söylediler. Sizce 3500 graft yeterli olur mu?

Dekster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2025, 20:53:50 »
Kendi kendime yazıyorum, kendi kendime cevap veriyorum 😃  Tecrübeli abilerim ve kardeşlerim yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim :)

Romanadam

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2025, 20:40:31 »
3500 greft nereye yetecekmiş .vertexte ekilecekse mümkün değil .

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #6 : 09 Ağustos 2025, 16:28:47 »
Dostum merhaba,

Ön tarafının durumu tam belli olmuyor bu yüzden ön hat tarafına ne kadar greft ihtiyacın var tam bir şey demek yanlış olur ama kafanın yarısından sonrası için konuşmak gerekirse 3500-4000 greft yeterli olacaktır ama sık bir görsel için 4500-5000 greftleri görmek çok daha doğru olacaktır.

Dekster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Ağustos 2025, 12:12:12 »
3500 greft nereye yetecekmiş .vertexte ekilecekse mümkün değil .
Ben de sonra tekrar görüştüm 3500 az değil mi diye sordum, asistan hanım bana:” Dr. Bey genel olarak 3500 graft söylüyor ama açıklığınıza göre eğer yeterli gelmeyeceğini düşünürse 4000-4500 e kadar çıkar” dedi.

Dekster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Ağustos 2025, 12:22:17 »
Ben de sonra tekrar görüştüm 3500 az değil mi diye sordum, asistan hanım bana:” Dr. Bey genel olarak 3500 graft söylüyor ama açıklığınıza göre eğer yeterli gelmeyeceğini düşünürse 4000-4500 e kadar çıkar” dedi.

Önler bu şekilde hocam. Asuman hanımın kliniği ile de iletişime geçtim, bana tek seansta tamamen kapatıcılığın olamayabileceğini ekimin 2 seansa bölünebileceğini söylediler. Toplamda 6500-7000 graftin tam kapatıcılık ve yoğun bir görünüm için gerekli olduğunu ilettiler. İlk seansta 4500 graft civarı 1 sene sonra eğer gerekli görülürse 2500 kadar da 2. Seans için düşündüler. Dönor alanımın iyi durumda olduğunu belirttiler. Şu ana kadar 4 ekim merkezi ile görüştüm Medeks tek seferde 6500-7000 graft ekilecek dedi tek seansta bu kadar fazla ekime sıcak bakmıyorum açıkçası. Serkan Aygın’ın kliniği ile de iletişime geçtim henüz dönüş yapmadılar ama forumu inceleyince çok fazla revize ekimlerinin olduğunu görünce olumsuz yargı oluştu zihnimde. Şu an için Murat Küçüktaş ve Asuman hanımın kliniği cazip geliyor. Murat Küçüktaş’ı değerlendirmemin sebebi yaklaşık 8 yıl önce kuzenimin orada ekim yaptırıp çok güzel sonuç almasıydı. Forumdaki Asuman hanımın ekimlerini incelediğimde de çok güzel başarılı sonuçlar gördüm bakalım araştırmaya devam edeceğim kısa süre içerisinde kararımı verip Ekim ayı gibi ekim yaptırmayı düşünüyorum bu süre içerisinde siz değerli abilerim ve kardeşlerimin tavsiyelerini dinlemek isterim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Ağustos 2025, 23:13:01 »
Saçları öncelik olarak donör alan ile birlikde güçlendiemen gerek finasterid ile.

Saydığın.  Merkezler güzel

Dilek hanım ekim yapıyor aslında bütçem koray hocaya yetmiyor eğer dilek hanım olmaz ise başka merkezr gideceğim derseniz görüşmeye gidip telefonda değil.:) çözersiniz.

Diğer merkezlerde güzel
Ama zor bir ekim tepe ekimi
Global Moderator

Dekster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Ağustos 2025, 16:00:34 »
Saçları öncelik olarak donör alan ile birlikde güçlendiemen gerek finasterid ile.

Saydığın.  Merkezler güzel

Dilek hanım ekim yapıyor aslında bütçem koray hocaya yetmiyor eğer dilek hanım olmaz ise başka merkezr gideceğim derseniz görüşmeye gidip telefonda değil.:) çözersiniz.

Diğer merkezlerde güzel
Ama zor bir ekim tepe ekimi

Yorumun ve tavsiyen için teşekkür ederim ama Finas kullanmayı düşünmüyorum

Facebook Twitter Instagram