Gönderen Konu: Bilgi edinme  (Okunma sayısı 287 defa)

Hanpatronus96

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bilgi edinme
« : 09 Ağustos 2025, 16:50:59 »
Selamlar. Yaşım 29 aydın’da yaşıyorum ve 2016 yılından itibaren erkek tipi dökülme ile mücadele ediyorum. Mezoterapi , prp , şeklinde çok zaman harcadım ; bir çok kliniğe gittim ancak hiç sonuç alamadım. Ozon tedavisi yaptılar dermapen ile yine sonuç alamadım. Şuanda’da tekrar dermapen yaptırıyorum vitaminler ile ancak elimi saçıma atıp çektiğimde saçlar elime geliyor max 5 tel olarak. Aydın’da olduğum için sibel ulusan’ı tercih edicem ancak yaz ayları olduğu için ve bölgesel aşırı sıcak olduğumuzdan kış ayına erteledim bunu. Birde şu var sibel ulusan yorum ve sonuçları bakımından içime siniyor peki ya ibrahim erayhan için ne dersiniz sevgiler.

Final Boss

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bilgi edinme
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2025, 04:44:02 »
selam dostum
2016’dan beri baya uğraşmışsın ama anlattıklarından artık kök kaybı başlamış gibi görünüyor
prp, mezoterapi, dermapen gibi işlemler sadece kalan saçları korur, dökülenleri geri getirmez
o yüzden bundan sonrası için ekim seçeneğini değerlendirmen mantıklı

sibel ulusan doktor ve ekim sonrası takibi özenli yapan biri, memnuniyet oranı yüksek
ibrahim erayhan ise ekim tecrübesi olan biri ama doktor değil, bu da karar verirken önemli bir kriter
ön çizgi ve doğallık konularında iyi yorumlar var ama doktor kontrolü senin için önemliyse sibel daha uygun olabilir

kışa ertelemen doğru karar, sıcak, terleme ve güneş iyileşmeyi zorlaştırır
bu sürede minoksidil + finasterid gibi medikal tedavilerle mevcut saçlarını korumaya çalışırsan ekim sonrası sonuçların daha iyi olur

Hanpatronus96

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2025, 17:01:41 »
Değerli yorum için çok teşekkür ederim içim rahatladı diyebilirim sibel hoca için akşam görsel ekleyeceğim zaman bulunca donör yorumuda almak istiyorum sizlerden ( minoksidil ve finasterid için kime başvurmalıyım saygılar 🙏🏻

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Ağustos 2025, 01:41:26 »
sibel hanım dostum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram