Gönderen Konu: Bu dönörden 4000 greft çıkar mı  (Okunma sayısı 230 defa)

scofield7

• Yeni üye
  • *
Bu dönörden 4000 greft çıkar mı
« : 18 Ağustos 2025, 23:38:59 »
Arkadaşlar daha önce pandemide 1500 greftlik saç ekimi yaptırmıstım ancak çok seyrek oldu.Şimdi bu haldeki saça ekim yapılabilir mi ve yüksek greft çıkar mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu dönörden 4000 greft çıkar mı
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2025, 23:41:56 »
Donör alandan 5000 de  greft  de çıkar, ancak bu tamamen kimin alım yaptığına bağlı. Profesyonel bir ekip tarafından düzgün bir yöntemle alınırsa sorun olmaz; ama işini bilmeyen, özensiz birinin eline düşersen ciddi sorunlar yaşanabilir.

Eğer maddi imkanın uygunsa, ikinci ekim için manuel yöntemle çalışan Asmed veya Dilek Çakır gibi isimleri öneririm. Bu merkezlerde genellikle hem doğal çizgi hem de donör yönetimi açısından titiz çalışılıyor.

Maddi olarak daha uygun bir yol arıyorsan, mikromotoru en iyi şekilde kullanan, başarılı ama uygun fiyatlı bir merkez de tercih edebilirsin. Burada da merkez seçimi çok kritik.

Ayrıca ekimden önce kendi saçlarını medikal takviyelerle güçlendirmek, hem mevcut saçlarını korur hem de ekim sürecine olumlu katkı sağlar. Süreci bu şekilde planlamak daha sağlıklı olur.
Global Moderator

Final Boss

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2025, 00:04:18 »
donör halen iyi durumda ama yaşınız küçükse idareli kullanmakta fayda var .donörü iyi kullanan bir merkez seçimi yapmaya gayret gösterelim hocam.

scofield7

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2025, 10:47:53 »
Hocalarım teşekkür ederim yaşım 29.Antalyada olduğum için Esma Serkan Tetik te yaptırmayı düşünüyorum.Hali hazırda 6 aydır finasterid kullanıyorum sizce uygun olur mu

scofield7

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2025, 20:14:50 »
Donör alandan 5000 de  greft  de çıkar, ancak bu tamamen kimin alım yaptığına bağlı. Profesyonel bir ekip tarafından düzgün bir yöntemle alınırsa sorun olmaz; ama işini bilmeyen, özensiz birinin eline düşersen ciddi sorunlar yaşanabilir.

Eğer maddi imkanın uygunsa, ikinci ekim için manuel yöntemle çalışan Asmed veya Dilek Çakır gibi isimleri öneririm. Bu merkezlerde genellikle hem doğal çizgi hem de donör yönetimi açısından titiz çalışılıyor.

Maddi olarak daha uygun bir yol arıyorsan, mikromotoru en iyi şekilde kullanan, başarılı ama uygun fiyatlı bir merkez de tercih edebilirsin. Burada da merkez seçimi çok kritik.

Ayrıca ekimden önce kendi saçlarını medikal takviyelerle güçlendirmek, hem mevcut saçlarını korur hem de ekim sürecine olumlu katkı sağlar. Süreci bu şekilde planlamak daha sağlıklı olur.

Teşekkürler hintel hocam.Esma serkan tetik düşünüyorum.Planlama olarak önden arkaya doğru komple bir ekim mi olmalı?saçın ıslak halini ekliyorum.Özellikle şu işaretli alanın dolması ekim sıklığı ile mi alakalı

ortega

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Ağustos 2025, 20:46:59 »
Hocam 4000 çıkar,ancak dikkatli bir şekilde alınması gerekiyor. Saçlarınız su anda iyi görünüyor.,on hat 2500-3000 arasi diger yerlerede siklastirma seklinde guzel bir ekim olabilir.
Vertex dunsunmuyorsaniz tabi

Facebook Twitter Instagram