Gönderen Konu: dr. mesut tomo - dhi - kök hücreli 5000 greft - yaş 31  (Okunma sayısı 5528 defa)

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
Ynt: DR. MESUT TOMO - DHİ - KÖK HÜCRELİ 5000 GREFT - YAŞ 31
« Yanıtla #45 : 10 Eylül 2025, 12:16:27 »
Ön çizgiyi geride başlatarak çok doğru karar vermişsin. 2. ekim ekonomik ve psikolojik açıdan zorlayıcı oluyor. Kabuk dökümü sonrası görüntü harika. 4/1 proscar ve 5000 biotin ile bu saçlar çok güzel olur. 12 ay sonra tepe bölgesi tatmin etmezse önleri uzatıp arkaya doğru tarayabilirsin.
Çok Teşekkür ediyorum.  Evet bencede doğru olanı yaptım sonuçta saç ekimi bir mucize değil, ektirip lisedeki halimize dönmek mümkün olmayacak oyüzden mantıklı olanı yapmaya çalıştım ama yinede insanın içinde kalmıyor değil çizgi biraz daha önde yanlar ise daha doldurulmuş şekilde istiyor ama nasip artık belki ileride 2. Ekimde öne bi revize yapılır bilmiyorum ne kadar mümkün tabi. Proscar 4/1 degilde 5/1 yapsam olurmu acaba yan etkileri korkutuyor biotin ise kullandığım multivitaminde 2500 oranında var yeterli olurmu

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 10 Eylül 2025, 13:43:43 »
Konularınızı inceledim 3 ekim süreci müthiş bir sabır, müthiş bir azim müthiş bir emek çok saygı duydum gerçekten. Sonuçlarda harika. Forum için altın değerinde tecrübeleriniz olduğu çok belli bu süreçte bana verebileceğiniz  tavsiye var ise dinlemek ve uygulamak isterim. Teşekkür ederim.🙏🙏
Aslında 4 ekim forumdaki 3.  :)

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 10 Eylül 2025, 13:59:07 »
Çok Teşekkür ediyorum.  Evet bencede doğru olanı yaptım sonuçta saç ekimi bir mucize değil, ektirip lisedeki halimize dönmek mümkün olmayacak oyüzden mantıklı olanı yapmaya çalıştım ama yinede insanın içinde kalmıyor değil çizgi biraz daha önde yanlar ise daha doldurulmuş şekilde istiyor ama nasip artık belki ileride 2. Ekimde öne bi revize yapılır bilmiyorum ne kadar mümkün tabi. Proscar 4/1 degilde 5/1 yapsam olurmu acaba yan etkileri korkutuyor biotin ise kullandığım multivitaminde 2500 oranında var yeterli olurmu

2500'lük biotin daha alın vücut 5000'e kadar depolama yapıyor. Cinsel hayatınız çok aktif değilse (film setinde falan değilseniz) 4/1 proscar sıkıntı yaratmaz :)
  • Yaşınız 36

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #48 : 10 Eylül 2025, 14:00:07 »
Aslında 4 ekim forumdaki 3.  :)
Abi Bence kitap yazmanız gerekiyor.😅 Hakikaten saç ekim süreci öncesiyle sonrasıyla rehbere ihtiyaç duyulan bir süreç ve potasiyel müşteri çok fazla 😅 Şunları kesin yap , Şunları kesin yapma listeniz varsa alalım lütfen.
  • Ekim Tarihi: 28.08.2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Mesut TOMO
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Bethentax 6 aylık set , omega 3 , d vit , b12 , çinko ve c vitamini

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #49 : 10 Eylül 2025, 14:24:10 »
2500'lük biotin daha alın vücut 5000'e kadar depolama yapıyor. Cinsel hayatınız çok aktif değilse (film setinde falan değilseniz) 4/1 proscar sıkıntı yaratmaz :)
😅 dozu düşürürsem yan etki daha az olur diye düşünmüştüm. Bazı kaynaklar 1 mg tam etki için yeterli olacağı görüşünde oyüzden sormuştum.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Bethentax 6 aylık set , omega 3 , d vit , b12 , çinko ve c vitamini

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 10 Eylül 2025, 15:54:55 »
Proscar işine hiç girme bence. Kan sulandırıcı + 5000 mg biotin yeter. Sonrasında süreç bittikten sonra sadece 1000 mg biotin ile devam edebilirsin. Ben şu an 1000 mg biotin alıyorum. Bazen de, magnezyum, demir ve çinko içiyorum. Bana yetiyor. Yetersiz olduğunu düşünürsen bir de venatura saw palmetto ekleyebilirsin.

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #51 : 11 Eylül 2025, 10:32:59 »
Mevcut durum bu şekilde deri soyulması  mı desem çatlak mı desem normaldir sanırım yine de foruma sormak istedim. Günlük yıkama yapıyorum. Baska nemlendirme yapmama gerek var mı sizce.
« Son Düzenleme: 11 Eylül 2025, 11:29:36 Gönderen: FurkanY »
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

chester

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 11 Eylül 2025, 15:15:36 »
Hocam saçlara hala biraz hassas davranıyorsun. Bende de olmuştu aynısı. Saçları yıkarken biraz parmak uçları ile bastırarak yıka. Bir iki yıkama sonrası o kabuklar çıkar

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #53 : 11 Eylül 2025, 17:53:27 »
Hocam saçlara hala biraz hassas davranıyorsun. Bende de olmuştu aynısı. Saçları yıkarken biraz parmak uçları ile bastırarak yıka. Bir iki yıkama sonrası o kabuklar çıkar
Sert yıkama için 25 - 30 gün beklemek gerekmiyor mu ilk günler kadar hassas yıkamıyorum aslında ama tabi bastırmıyorum da ne olur ne olmaz diye  :) Kabuk dökümü yapmadan önce vardı kabuk dökümü yaptıktan sonra düzelmişti sonra tekrar oldu acaba kuruluktan mı nemlendirmek mi gerekiyor diye düşünmüştüm.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 11 Eylül 2025, 21:26:51 »
Nemsiz kalmış biraz birkaç gün günde 2 defa yıka nemlendirici ile.

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #55 : 13 Eylül 2025, 20:08:41 »
MERHABALAR
28.08.2025 TARİHİNDE DR. MESUT TOMO GÖZETİMİNDE SAÇ EKİM İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
PLANLAMA YAPILIRKEN DONÖR ALANIMIN GÜÇLÜ OLDUĞU AMA DAR Bİ ALANDA OLDUĞU İÇİN MAX 4500 GREFT ÇIKABİLECEĞİ SÖYLENDİ. AÇIKLIĞIMIN FAZLA OLDUĞU EN AZ 2 SEANSTA KAPANABİLECEĞİ BELİRTİLDİ. 2 SEÇENEK SUNULDU.

1. ÖNLERİ SIK BİR ŞEKİLDE EKİM YAPILIR,ARKA VE TEPE BÖLGE SEYREK OLARAK EKİM YAPILIR DENİLDİ.
2. SEÇENEK SADECE ÖN KISIMA SIK BİR ŞEKİLDE TÜM GREFTLER EKİLİR. 1 SENE SONRA 2. SEANSTA ARKA TEPE KISMI KAPANABİLECEĞİ SÖYLENDİ.(MANTIKLI OLANIN BU OLDUĞU SÖYLENDİ.)

BENİM KENDİ TERCİHİMLE 2. EKİM DÜŞÜNMEDİĞİMİ BELİRTTİĞİM İÇİN ÖN SAÇ ÇİZGİSİ GERİYE ÇEKMEYE VE OLABİLDİĞİNCE SIK BİR ŞEKİLDE BAŞLAYIP AÇIK ALANIN TAMAMINA EKİM YAPILMASINA KARAR VERDİK.

1.5 - 2 SAAT CİVARINDA ALIM İŞLEMİ YAPILDI ALIMI YAPAN AYNI ZAMANDA HEMŞEHRİM OLAN HANIMEFENDİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 5000 GREFT ALIM YAPTI, 6 SAAT CİVARINDA EKİM İŞLEMİ SÜRDÜ. SOHBET MUHABBET ÇOK SAMİMİYDİ , SAĞOLSUNLAR SÜRECİ BANA OLABİLDİĞİNCE KOLAY HALE GETİRMEYE ÇALIŞTILAR. DR. MESUT BEY ARA ARA YANIMIZA UĞRADI VE EKİMDE YÖNLENDİRMELER YAPTI.(TÜM PLANLAMAYI KENDİSİ İLE YAPTIK.)

OLUMSUZ OLARAK YAŞADIĞIM TEK SORUN ODA VÜCUDUMLA ALAKALI SANIRIM HERKESİN 1 DEFA MARUZ KALDIĞI ANESTEZİ İŞLEMİ BANA 3 DEFA YAPILMAK ZORUNDA KALDI. 2 SAATE BİR ETKİSİ GEÇTİ HELE SON 20 - 30 DK LIK KISIM HAKİKATEN ZORDU. TÜM O DHİ İĞNELERİ HİSSETTİM DESEM YERİDİR. O KISIM OLMASAYDI HER SENE YAPILACAK BİR AKTİVİTE DİYEBİLİRDİM.  :D :D

EVET DEĞERLİ VE TECRÜBELİ FORUM ÜYELERİMİZ VE ADMİNİMİZ SAYGIDEĞER HİNTELL
KIYMETLİ YORUMLARINIZI VE İLK FOTOĞRAFLAR ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRMELERİNİZİ BEKLİYORUM.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
Ynt: dr. mesut tomo - dhi - kök hücreli 5000 greft - yaş 31
« Yanıtla #56 : 17 Eylül 2025, 11:33:47 »
MERHABALAR BUGÜN 20. GÜN
SON 3 GÜNDÜR DÖKÜLMELER BAŞLADI BUGÜN HIZLANDI ŞOK DÖKÜLME İÇİN ERKEN DEĞİL Mİ SAÇLARDA GÖZÜME CANSIZ GİBİ GELMEYE BAŞLADI HEM DONÖR BÖLGE HEMDE EKİLEN BÖLGEDE SİVİLCELENME BAŞLADI NORMAL MI SÜREÇ YORUMLARI BEKLİYORUM İNŞALLAH.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #57 : 17 Eylül 2025, 15:43:49 »
Dökülmelerde bu şekilde hafifçe dokunsam bile dökülür şekilde çok zayıf normal mi
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

Saç Ekim Ankara 27

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 18 Eylül 2025, 11:27:53 »
Benimde bugün 21'inci günüm. Aynı gün ektirmiştik. 18-19'uncu günden sonra şok dökülmeler arttı özellikle bugün çok arttı. Ama eşit orantılı dökülmüyor örneğin sol taraf daha çok döküldü sağ taraf daha az döküldü bu da kötü bir görüntüye sebebiyet verdi.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #59 : 18 Eylül 2025, 12:08:54 »
Dostum merhaba,

Ekim sürecin hayırlı olsun. Sürecin başarılı bir şekilde geçmiş sadece tercih olarak keşke diğer ekim planlama seçeneğini seçsen daha iyi olurdu gibime geliyor. İkinci bir ekim düşünmemek gibi değil de ekildiğinde tepede olan kısım seni tatmine edecek mi? Eğer bu tatmin olmazsa hem ara sıklaştırma hem de tepe için ikinci bir seans zaten gerekecek. Tabii bu tercih meselesi olup hocanın tüm detayları ile anlatıp kararı sana bırakması da çok erdemli bir davranış olmaktadır.

Saçların ekim sonrası oluşan şok dökülme sürecine girmiş ama saçlarının diplerine hiç dokunmuyorsun bu yüzden dökülme başlanmıyor gibi olmuş. Ovalayarak iyice masaj yaparak yıkama yapmaya devam et bu süreç hızlansın bir güzel. Dökülmelerin göndermiş olduğun fotoğraftaki gibi olması gayet normaldir. Bunlar daha da artarak çoğalacaktır. Bir kısımda çok olacak diğer kısımda az olacak bunlar olağan süreçtir. Bu durum sende endişe ettirmesin.

Facebook Twitter Instagram