Gönderen Konu: Adana Saç ekimi Meltem Argunşah  (Okunma sayısı 270 defa)

Bünyamin Şentürker

• Yeni üye
  • *
Adana Saç ekimi Meltem Argunşah
« : 20 Eylül 2025, 21:11:38 »
Merhaba arkadaşlar
Saç ekimi yaptırdım Meltem Argunşah hanımefendi ve ekibinde. Bu forumda ismini çok az duymak beni üzdü ve sizinle paylaşmak istedim bilgilendirmek istedim ilerlemeleri adım adım paylaşmak istiyorum . Meltem hanım tecrübeli bir uzman . Diğer yerler gibi değil üstelik işlemlere dahil oluyor , günde bir hasta alıp özenle ilgilenmesi orayı tercih etmeme neden oldu . Berberim önermişti bana donör alanını bozmadan çalısıyor görüşmeni isterim demişti. Ekip de titiz hassas çalıstı . Ekilen grafts sayısı 4750
Buyrun inceleyin sorularınız olursa seve seve yanıtlamak isterim . Tercih ettiğim için memnunum . Meltem Argunşah Adana saç ekim ( hair of Adana) tercih ettiğim için mutluyum . Tavsiyedir .

Octobe2

• Full Member
Ynt: Adana Saç ekimi Meltem Argunşah
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2025, 21:41:04 »
Reklam gibi geldi

Bünyamin Şentürker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 21 Eylül 2025, 14:19:15 »
Reklam değil tavsiyedir sadece..sonuçta orta da görüldüğü gibi.Böyle benim gibi araştıran kişilerin böyle bir yeri görmelerini istedim.Sonucta ücretini verip ektiren benım.. Benim gibi araştıran kişilere zaman kaybı olmasın istedim. Herkesin kendi takdiridirSonuçlarımı paylaştım sadece 🙏🤷‍♂️

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2025, 15:48:05 »
Dostum merhaba,

Buraya yeni bir hesap açıp ben bu işlemi yaptım bakın burası böyle bir yerdir demek çok bariz bir şekilde reklam işleyiş planlaması olarak öngörülmektedir. Heleki yapmış olduğunuz 3 gönderinin de öneri olduğunu gördüğümüz zaman bu şekilde düşünülmesi normaldir.

Bunun yerine sürecini en baştan gün gün paylaşmış olsan daha az göze batan bir reklam olurdu. Bu şekilde olunca acemice olmuş

Facebook Twitter Instagram