Gönderen Konu: Ekim sonrası oluşan kabuklar  (Okunma sayısı 221 defa)

Osmanali Kök

• Yeni üye
  • *
Ekim sonrası oluşan kabuklar
« : 23 Eylül 2025, 15:43:26 »
Merhaba saç ekimi sonrası 5. Gün kabukları değerlendirebilir misiniz. Özellikle akın çizgisi kısmındaki kabukların çoğu 2-3 saç teline birden yapışık gibi.

Süreç normal mi yoksa kabukların yumuşayıp birbirinden ayrılması için birşey yapılması gerekir mi

Octobe2

• Full Member
Ynt: Ekim sonrası oluşan kabuklar
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2025, 17:07:32 »
Görüntü normal hocam , her gün nemlendirici sürüp bekleyip nazikçe şampuanla yıkamaktan başka yapabileceğin bir şey yok

Osmanali Kök

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2025, 17:13:04 »
Eyw saolasın dostum  |-onayisareti-|

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2025, 17:28:04 »
Dostum merhaba,

Süreç olarak olağan süreçte gidiyorsun. Ekim sonrasında bölge kuruduğu için bu şekilde su yolu izleri oluşturması normaldir. Bazı bölgelerin erken kabukları oluşacak gibi görünüyor. Kabukları dökerken bu kabuklara yapışan saç telleri kabuklarla birlikte dökülürse endişe etmeyesin diye belirtmek isterim.

Osmanali Kök

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 23 Eylül 2025, 17:58:30 »
Dostum merhaba,

Süreç olarak olağan süreçte gidiyorsun. Ekim sonrasında bölge kuruduğu için bu şekilde su yolu izleri oluşturması normaldir. Bazı bölgelerin erken kabukları oluşacak gibi görünüyor. Kabukları dökerken bu kabuklara yapışan saç telleri kabuklarla birlikte dökülürse endişe etmeyesin diye belirtmek isterim.

Teşekkürler üstad. Maşallah her yerde desteğini veriyorsun eksik olma.

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2025, 00:00:36 »
normal değil çok sertleşmiş bephanten losyonu günde iki yaparak yıkamaları arttırsan iyi olur.

Osmanali Kök

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 24 Eylül 2025, 00:27:12 »
normal değil çok sertleşmiş bephanten losyonu günde iki yaparak yıkamaları arttırsan iyi olur.

2 yapıyorum hocam hatta Losyon sonrası 30 dk yakın bekletip sonra durulama şampuanlama şeklinde yapıyorum. Fakat nafile en ufak yumuşama yok.

Osmanali Kök

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 24 Eylül 2025, 00:28:37 »
Üstüne birde ödem sağ alın kışmında şiddetli ağrı yapıyor ve sağ göz çevremde toplandı. Son 24 saat biraz zor geçiyor açıkçası.

Final Boss

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Eylül 2025, 00:35:53 »
2 yapıyorum hocam hatta Losyon sonrası 30 dk yakın bekletip sonra durulama şampuanlama şeklinde yapıyorum. Fakat nafile en ufak yumuşama yok.

İki defa yapmakla doğru yapıyorsun dostum çünkü gerçektende kabuklar çok sertleşmiş görünüyor ama buda çok anormal bir durum değil .bir hafta dolduktan sonra yavaş yavaş yumuşamaya başlayacaktır kabuklar bu konuda endişen olmasın .

Osmanali Kök

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 24 Eylül 2025, 00:40:57 »
İki defa yapmakla doğru yapıyorsun dostum çünkü gerçektende kabuklar çok sertleşmiş görünüyor ama buda çok anormal bir durum değil .bir hafta dolduktan sonra yavaş yavaş yumuşamaya başlayacaktır kabuklar bu konuda endişen olmasın .

Teşekkür ederim yanıt için hocam saolun 6. Güne girdik kısmetse bi kaç güne ufaktan yumuşar inşallah

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #10 : 24 Eylül 2025, 09:03:32 »
Teşekkürler üstad. Maşallah her yerde desteğini veriyorsun eksik olma.

Dostum merhaba,

Estafurullah bildiğim kadarı ile kişilere denk geldiğim sürece işimden boşluk buldukça en doğru şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum.

Üstüne birde ödem sağ alın kışmında şiddetli ağrı yapıyor ve sağ göz çevremde toplandı. Son 24 saat biraz zor geçiyor açıkçası.

Ödem sıvıları alın kısmında ise bu bölgeden dağıtmak için masaj yaparak iyice dağıtabilirsiniz. Eğer donör bölgesinde ise bu bölgeye de anesthol krem kullanmanı öneririm iyi rahatlatır.

Facebook Twitter Instagram