Gönderen Konu: Cüneyt COŞKUN hoca ile DHI saç ekimi ve LONG DHI yöntemiyle sıkılaştırma işlemi  (Okunma sayısı 1725 defa)

Mehmet22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar
Ben şu anda 40 yaşındayım. Uzun yıllar saçlarımı koruyabilmek adına bir çok ürün vb. Takviyeler kullandım fakat ne yapsam olmadı en iyi çözümün saç ekimi olduğunu anladım. Çok araştırdım bir çok yerle görüştüm bilgiler aldım en sonunda 2022 yılında Serkan Aygın’da DHI yöntemiyle bu işlemi yaptırmaya karar verdim. Operasyonu mu Cüneyt Coşkun hoca ve ekibi gerçekleştirdi kendilerini çok teşekkür ediyorum en başından sonuna kadar geçen süreçte bana hiçbir tedirginlik yaşatmadan çok güzel bir operasyon geçirmemi sağladılar ekim sırasında ve sonrasında hiçbir ağrı hissetmedim en önemlisi saçlarım uzadığı zaman aldığım tepkilerdi çok güzel tepkiler aldım ve hatta saç ekimi yaptırdığım anlaşılmadığını söyleyen bir çok kişi oldu bu çok güzel bir duygu benim için
Fakat zamanla tepe bölgemde eski saçlarımın döküldüğünü fark ettim tekrardan tek adresim Cüneyt Coşkun hocamla irtibata geçmek oldu ve kendisiyle görüştüğümde bana  LONG DHI yöntemiyle bu sıkıntımı giderileceğini sosyal hayattan kopmadan saç kesimi olmadan halledebileceğini iletti ve operasyonu mu gerçekleştirdi sabah operasyona nasıl girdiysem işlem bitiminde hiçbir değişiklik olmadan sanki hiç işlem yapılmamış gibi o şekilde çıktım ve çok memnunum ileriki zamanda saçlarımın sıkılaşmış halini sizlerle paylaşacağım Cüneyt Coşkun hocama ve ekibine çok teşekkür ederim i. Ekim öncesi ve sonrası olarak ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Mehmet22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar
Ben şu anda 40 yaşındayım. Uzun yıllar saçlarımı koruyabilmek adına bir çok ürün vb. Takviyeler kullandım fakat ne yapsam olmadı en iyi çözümün saç ekimi olduğunu anladım. Çok araştırdım bir çok yerle görüştüm bilgiler aldım en sonunda 2022 yılında Serkan Aygın’da DHI yöntemiyle bu işlemi yaptırmaya karar verdim. Operasyonu mu Cüneyt Coşkun hoca ve ekibi gerçekleştirdi kendilerini çok teşekkür ediyorum en başından sonuna kadar geçen süreçte bana hiçbir tedirginlik yaşatmadan çok güzel bir operasyon geçirmemi sağladılar ekim sırasında ve sonrasında hiçbir ağrı hissetmedim en önemlisi saçlarım uzadığı zaman aldığım tepkilerdi çok güzel tepkiler aldım ve hatta saç ekimi yaptırdığım anlaşılmadığını söyleyen bir çok kişi oldu bu çok güzel bir duygu benim için
Fakat zamanla tepe bölgemde eski saçlarımın döküldüğünü fark ettim tekrardan tek adresim Cüneyt Coşkun hocamla irtibata geçmek oldu ve kendisiyle görüştüğümde bana  LONG DHI yöntemiyle bu sıkıntımı giderileceğini sosyal hayattan kopmadan saç kesimi olmadan halledebileceğini iletti ve operasyonu mu gerçekleştirdi sabah operasyona nasıl girdiysem işlem bitiminde hiçbir değişiklik olmadan sanki hiç işlem yapılmamış gibi o şekilde çıktım ve çok memnunum ileriki zamanda saçlarımın sıkılaşmış halini sizlerle paylaşacağım Cüneyt Coşkun hocama ve ekibine çok teşekkür ederim en doğru yer.
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2025, 16:53:10 Gönderen: Mehmet22 »

Mehmet22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
Dostum merhaba,

Long DHI methodu yeni gelişmekte olan bir uygulamadır. Göz önünde bulundurulan kişiler için güzel bir yöntem olarak kullanılabilir. Özellikle kadınlar için çok sevindirici bir haber olabilir.

Bununla birlikte ilk ameliyatının olduğu fotoğraflar vs var mıdır? Bir de bu yöntem uygulaması hakkında bilgileri daha detaylı bir şekilde paylaşırsan diğer arkadaşlara yardımcı oluruz.

Seven

• Sr. Member
güzel olmuş uzun saç ekimi hayırlı olsun
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun cüneyt beyin ekimlerini oldum olası beğenirim kendi yerini açmış bu da güzel hayırlı olsun kendisine long hair de güzel olmuş ekiminiz umarım istenilen sonuç olur
Global Moderator

haldun1985

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz. Paylaşımların devamını bekleriz.

Mehmet22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Az önce yanlış yere atmışım kabuk dökümü sonrası görüntü bu şekilde
Takviye önerilerinizi rica ediyorum

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2022 yılındaki ilk saçlarınızı ektirdiğinizdeki
Konunuz burda varmı

Mehmet22