Merhaba arkadaşar bende yaklaşık beş yıldır aklımda olan ama bir türlü fırsat bulupta bu işe girişemeyip, en sonunda ekim işlemi yaptıranlardanım.
Aslında ertelememin nedeni, bu iş için çok uzaklara gitmeyi mantıklı bulmayıp, uzak mesafelerde bu işi yapmayı içime sindirememiştim. Yaklaşık iki sene önce Eren Bey ile tanışmıştım. Böylece Büşra Can Saç Ekim Merkezi ile görüşmelerim başlamış oldu. Bir sene önce randevu almama karşın kendi vakitsizliğimden yaptıramadığım ekimi. Geçen hafta pazar 21 Eylül'de gerçekleştirdim.
Büşra hanım başta olmak üzere Eren Bey ve Emine Hanım bu süreçte bana her konuda yardımcı oldular. Onlar bu işe özen gösterdikleri için bana gönderdikleri dökümanlarda herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazarak anlatmışlardı. Buyüzden kafamdaki sorular olarak beni zorlayan herhangi bir durumla karşılaşmadım. Ekim zamanı geldiğinde kendimi onlara emanet ettim.
Ekim yapılırken çoğu zaman uyudum, uyandım baktım baya bir uzun zaman geçmiş Büşra Hanım ve Emine Hanım saç köklerini yerlerine yerleştiriyorlardı. Çok sancılı bir süreç geçirmedim. Fakat ekim bölgesinde ilk akşam oldukça fazla kanamam oldu. WhatsApptan ne zaman yazsam bana hemen geri dönüş yaptılar.
Süreç devam ediyor. Gelip Muğla'da bu işi yaptırmak isterseniz. Kesinlikle size Büşra Can Saç Ekim Merkezini öneririm. Bu bence bir ekip işi. O yüzden işini iyi yapan insanlarla karşılaşıp, onlarla yola devam etmenizi isterim.
Yine bir kaç fotoğraf bırakıyorum. 1.gün-2.Gün-3.gün Merak edenler için.