Gönderen Konu: Büşra Can Hair Transplant-Muğla-4800 Greft  (Okunma sayısı 578 defa)

relocation

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Büşra Can Hair Transplant-Muğla-4800 Greft
« : 25 Eylül 2025, 16:18:05 »
Merhaba arkadaşar bende yaklaşık beş yıldır aklımda olan ama bir türlü fırsat bulupta bu işe girişemeyip, en sonunda ekim işlemi yaptıranlardanım.
Aslında ertelememin nedeni, bu iş için çok uzaklara gitmeyi mantıklı bulmayıp, uzak mesafelerde bu işi yapmayı içime sindirememiştim. Yaklaşık iki sene önce Eren Bey ile tanışmıştım. Böylece Büşra Can Saç Ekim Merkezi ile görüşmelerim başlamış oldu. Bir sene önce randevu almama karşın kendi vakitsizliğimden yaptıramadığım ekimi. Geçen hafta pazar 21 Eylül'de gerçekleştirdim.
Büşra hanım başta olmak üzere Eren Bey ve Emine Hanım bu süreçte bana her konuda yardımcı oldular. Onlar bu işe özen gösterdikleri için bana gönderdikleri dökümanlarda herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazarak anlatmışlardı. Buyüzden kafamdaki sorular olarak beni zorlayan herhangi bir durumla karşılaşmadım. Ekim zamanı geldiğinde kendimi onlara emanet ettim.
Ekim yapılırken çoğu zaman uyudum, uyandım baktım baya bir uzun zaman geçmiş Büşra Hanım ve Emine Hanım saç köklerini yerlerine yerleştiriyorlardı. Çok sancılı bir süreç geçirmedim. Fakat ekim bölgesinde ilk akşam oldukça fazla kanamam oldu. WhatsApptan ne zaman yazsam bana hemen geri dönüş yaptılar.
Süreç devam ediyor. Gelip Muğla'da bu işi yaptırmak isterseniz. Kesinlikle size Büşra Can Saç Ekim Merkezini öneririm. Bu bence bir ekip işi. O yüzden işini iyi yapan insanlarla karşılaşıp, onlarla yola devam etmenizi isterim.
Yine bir kaç fotoğraf bırakıyorum. 1.gün-2.Gün-3.gün  Merak edenler için. |-onayisareti-|

Kullanıcı2333001

• Full Member
Ynt: Büşra Can Hair Transplant-Muğla-4800 Greft
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2025, 17:53:17 »
Ekimden önceki resimler yokmu

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2025, 09:16:33 »
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim, sürecin şeffaf ve anlaşılabilir olması için öncesi resimleri de paylaşman gerekir.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2025, 10:07:14 »
Dostum merhaba,

Kişilerin dolaşımı kaynaklı ameliyat sonrasında maalesef bazen kanamalar durmuyor ve bu şekilde devam edebiliyor. Bu durum sizler için iyi bir duruma işarettir. Endişe edilecek bir durum değildir.

Ameliyat öncesi fotoğraflarını bekliyoruz.

relocation

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Eylül 2025, 14:01:52 »
Ekim öncesi fotoğrafları ekliyorum, arkadaşlar.
Evet ilk başta bende endişenmiştim. Fakat kanama olması istenen bir durum olduğunu Büşra Hanım bana anlatmıştı, o bölgede kan akışının olması köklerin beslenmesi için daha iyi olacağı anlamına gelir demişti ve içim rahatlamıştı.

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2025, 18:33:36 »
Çok güzel bir çalışma olmuş. Açık alan en iyi şekilde değerlendirilmiş maşallah diyelim

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2025, 10:45:09 »
Merhaba, güncel fotoğraf alabilir miyiz acaba ?

relocation

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2025, 13:41:48 »
Evet 9. günde çatlamalar başladı arkadaşlar ve kabuk alma işlemi yapıldı. Herşey gayet güzel ilerliyor. Herhangi bir enfeksiyon v.b. bişeyle karşılaşmadım.
Kabul almadan sonra normal hayatıma geri döndüm, görsel olarakta çok dikkat çekici durmuyor. Önceden de kısa saçla gezdiğim için ekim görüntüsü gayet iyi durumda. Yine görsel bırakıyorum. Kabul alma birinci gün ve ense görüntüsünü ben çok merak ediyordum ense görüntüsünü genelde kimse paylaşmıyor. Homojen bir alım yapıldığı için ense görüntüm gayet iyi saç uzamaya başlayınca ekim bölgesi hiç belli olmayacak sanırım. Ben işlemlerden memnun kaldım.

Büşra Can HAir Candır, Gerisi Heyecan 8)

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #8 : 03 Ekim 2025, 15:05:26 »
Dostum merhaba,

Ekim sürecin başarılı geçmiş ve hepsi sağlıklı görünüyor. sadece ön hat doğallığın konusunda bu clinic öyle bir işlem yapıyorki en öne bir sıra atlayıp ekim yapıyor bu da çok hoş durmayan bir görsel oluyor. Uzayınca göreceğiz doğallığının hangi seviyede olduğunu

Facebook Twitter Instagram