Selamunaleyküm arkadaşlar , yaşım 34 saçlarımın tepe bölgesinde açılma vardı ve şakaklarım ise çoktan açılmış ve geriye çekilmişti. Yaklaşık 2 senedir aklımda saç ektirme fikri vardı. Çevremde saç ekimi yaptıran kişilerin ekimini genelde beğeniyordum. İnternette gördüklerimi de çoğunu beğenmemekle birlikte beğendiklerim olduğunda ise montajlı olup olmadığına emin olamadığımdan güvenemiyordum. Bu yıl yaz ayında saç ekimi yapma karımı verdim ve Ekim merkezi arayışına girdim. Yakın arkadaşım iki yıl önce bilindik bir yerde ekim yaptırmıştı ama özellikle ön hat çizgisi ekim olduğunu çok belli ediyordu. Benim saç ekiminde hassas olduğum nokta saçın ekimden sonra doğal görünmesiydi. Sitede araştırma yaptığında ekimlerin doğallığı noktasında temelde iki ekim merkezi aklıma uygun geldi . İki merkezle de telefon ve wp ile iletişime geçtim. Biri ile bir türlü görüşme randevusu ayarlayamadık( onlardan kaynaklı) aynı anda iletişime geçtiğim diğer klinik Hakan Clinic ti . Görüşmeye geldik Dr Hakan bey ile konuştuk aklımdaki soruları sordum. Hakan bey görüşme sırasında size alın bölesi çizgisini çizip belli ediyor bu saç ekimiyle ilgili kafanızda belli şablonların oluşmasında yardımcı oluyor. Hakan bey kıymetli bir insan her şeyi sorup şeffaf cevap alabilirsiniz. Her şeyi kararlaştırıp el sıkıştıktan sonra. Ekim günü sabah 07:00 gibi operasyon başladı16:00 gibi sona erdi.( bir gün öncesinden kök hücre yaptırdım) Klinikte iki ekip var ve gerçekten işlerlinde iyi olduklarını hissettiriyorlar. Klinikte çalışan diğer arkadaşlar aynı şekilde iligili ve enerjisi yüksek kişiler. Saç ekimi bittikten sonra şampuan vb. ürünler veriliyor. Ekimden sonra sorularınız ve durumunuzla ilgili bilgi almak isterseniz size özel kliniklteki çalışanların olduğu bir wp grubu açılıyor kısa sürede sorunuza dönüş yapılıyor.