Gönderen Konu: İkinci saç ekimi klinik önerisi son bir şarkı..  (Okunma sayısı 269 defa)

bozumt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle herkese Merhabalar bir daha bu forumda olmam sanıyordum ama asla asla dememek lazımmış özetle bu forumun eski sıkı takipçisiyim tereddütlerimi bu forum sayesinde yok ettim şimdi yine bu forumdaki insanların tavsiyelerine ihtiyacım var.

2021 Ağustos Ayında Akl Klinikte saç ektirdim süreçten hiç memnun olmadım ama gerek çevremdekilerin olumlu yorumu gerekte forumdaki sizlerin tepkileri memnun olmasam bile içime sindirdim ama ben şuna inanıyorum kendi saçlarım güçlü olduğu için ekilen saçlar çok ön plana çıkmadı ama ben ekimden önce Hasan Beye üstüne basa basa söyledim açıklığım az yaşım genç ilerki senelerde ne olur bilemem ama sizden tek ricam ben bu saçı kaldırabileyim ve doğal bir görüntü olsun diye söyledim ve maalesef ben bu doğallığı hiç bir zaman gündelik hayatımda görmedim aksine ektirmeden önce nasıl saçlarımı kaldıramıyorsam ektirdikten sonra hiç kaldıramamaya başladım bunun yanı sıra 3000 greftlik ekimde donörüm mahvoldu ve saç similasyonu yaptırmak zorunda kaldım o zaman yaşım 21di şimdi 26 olacağım ve işimi şansa bırakmak istemiyorum Ekim saçı hariç kendi saçlarımda o zamandan bu zamana absürt bir kayıp yaşamadığım için ikinci ekimi istiyorum sizlerin tavsiyeleri çok önemli şifremi unuttuğum için yeni hesap açmak zorunda kaldım bu yüzden saç ekiminden sonraki sürecimin konu linkini aşağı bırakıyorum şimdiden Teşekkürler ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23262.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: İkinci saç ekimi klinik önerisi son bir şarkı..
« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2025, 15:11:23 »
Bence ikinci ekim için bekleye bilirsin saçların iyi duruyor
Şimdilik biraz daha dökülme olursa düşüne bilirsin
Yada ön hattı daha doğal hale getirmek için küçük bir ekim ön çizgiye
Ya da yok ektircem diyorsan ikinci ekim için manuel tercih edebilirsin

Donör konusunda hassas olduğun için.

« Son Düzenleme: 14 Ekim 2025, 12:54:44 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Tarık dinç

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2025, 07:00:58 »
Senin ihtiyacın olan yeni bir ön hat tasarımı ve aralara sıkılaştırma tepe bölgesini sakın elletme olan saçın da dökülür artı dht blokır kullanman lazım
capilüs man
Çinko
D3
Melatonin
B kompleks
Ketoral
Sebamed everday
Alpecin c1
Alpecin liquit
C vitamini
Omega 3
Magnezyum
Seanslar halinde. Prp
Mezoterapi
Alpha lipoik asit
Titreşimli masaj tarağıyla. Hergün 20 dk
Kırmızı ve mavi ışık terapisi eşiliğinde masaj

bozumt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2025, 19:08:10 »
Bence ikinci ekim için bekleye bilirsin saçların iyi duruyor
Şimdilik biraz daha dökülme olursa düşüne bilirsin
Yada ön hattı daha doğal hale getirmek için küçük bir ekim ön çizgiye
Ya da yok ektircem diyorsan ikinci ekim için manuel tercih edebilirsin

Donör konusunda hassas olduğun için.

Teşekkür ederim abi çok kararsızım ama peki sence bu durumda ektirmeye karar verirsem hangi merkezi tercih etmeliyim aklımda Asuman hanım var

bozumt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Kasım 2025, 19:09:34 »
Senin ihtiyacın olan yeni bir ön hat tasarımı ve aralara sıkılaştırma tepe bölgesini sakın elletme olan saçın da dökülür artı dht blokır kullanman lazım

Teşekkürler fin minox tedavisi görüyorum ilginç bir şekilde kendi saçlarımda sanki absürt bir kayıp yokmuş gibi ilk ekimden önceki fotoğraflara bakıyorum sanki ekim yapılan kısım boşalmış sadece

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Kasım 2025, 00:22:56 »
bu saçın neresine ekim yaptırmayı düşünüyorsun dostum ben şahsen pek anlamadım  :)

bozumt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Kasım 2025, 08:00:36 »
bu saçın neresine ekim yaptırmayı düşünüyorsun dostum ben şahsen pek anlamadım  :)

Abi ön çizgi tasarımı iğrenç tasarlandı çok rahatsız edici üstelik ektikleri sözde 3000 greftinde hepsi çıkmadı hatta hiç çıkmadı hissediyorum

Facebook Twitter Instagram