Gönderen Konu: THE HAIR CLINIC AHMET TOSUN 4100 GREFT / YAŞ:25 / GENİŞ AÇIKLIK.  (Okunma sayısı 780 defa)

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar;

20 Eylül tarihinde The Hair Clinic Ahmet Tosun'da 4100 greftlik bir ekim gerçekleştirdim. Saç tellerimin ince oluşu ve ekim yapılacak alanımın geniş olması sebebiyle ekimden 1 ay önce Xpecia+Fin kullandım. Ve şuan ekiminin 1. ayındayım takviyeleri hala kullanmaya devam ediyorum. İleride 'Neden saç ektirmedim?' dememek için, bugün sonucu ne olursa olsun saç ektirmeye karar verdim. Açıklığımın ve donör alanımın farkındayım. Her türlü sonuca da kafa olarak hazır olmaya çalışıyorum. Çok geniş bir alan olduğu için Ahmet bey ile 2 seans olarak planladık. Yorumlarınız ve tavsiyelerinizi merakla dört gözle bekliyorum.

KULLANDIĞIM TAKVİYELER:
PROSCAR 1/4
XPECIA
HAIR FORTE SPREY(Gece yatmadan sıkıp güzel bir masaj yapıyorum. Sabahında yıkıyorum)
Mossi London Şampuan
Coraspin
Donör bölge için ara ara Bepanthol Onarıcı merhem kullanıyorum.
D3+K2 vitaminini gündelik olarak birkaç damla kullanıyorum.
İleriki günlerde Solgar'ın Biotin 5000, Çinko ve Kolajen kullanmayı planlıyorum. Dediğim gibi ekstra tavsiyeleriniz varsa merakla bekliyorum.

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İŞLEMDEN SONRAKİ FOTOĞRAFLAR;

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
9.GÜN FOTOĞRAFLARI;

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
KABUK DÖKÜMÜNDEN SONRAKİ FOTOĞRAFLAR;

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
3. HAFTA FOTOĞRAFLARI;

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1. AY FOTOĞRAFLARI GÜNCEL DURUMUM BU ŞEKİLDE; ARA ARA GÜNCELLEMEYE DEVAM EDECEĞİM. YORUMLARINIZ VE TAVSİYELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ.

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklık fazla ekim sonucunu merak ediyorum. Ekiminiz hayırlı olsun güzel bir sonuç almanız dileğiyle

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ediyorum. Sonucun nasıl olacağını bende bekliyorum bakalım artık.

CYNX06

• Yeni üye
  • *
Hayırlı uğurlu olsun hocam. İnşallah güzel bir sonuç alırsınız. Manuel mi yoksa makina ile mi ekim yaptırdınız. Bir de sakaldan da greft alındı mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açık alan için planlama çok doğru yapılmış. Zaten iki ekim gerekecek gibi görünüyor. Ön çizgi ve alan için greft sıklığı gayet iyi. Donör alandaki foliküller biraz zayıf ve transfere çok dayanıklı değil gibi duruyor, bu yüzden finasterid desteği alman çok mantıklı bir adım olmuş. Ahmet Tosun sağlıklı ve güzel bir saç ekimi yapmış; ön çizgi yaşa ve açıklığa göre gayet güzel.

Umarım güzel bir saç ekimi sonucu olur
Global Moderator

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı uğurlu olsun hocam. İnşallah güzel bir sonuç alırsınız. Manuel mi yoksa makina ile mi ekim yaptırdınız. Bir de sakaldan da greft alındı mı?

Hocam manuel ekim olduğunu düşünüyorum açıkçası sormadım ama bence öyle. Sakaldan greft almadık. Ahmet bey ile 2 ekim olarak planladığımız için 2. Ekimde sakal ve donörden alabildiğimizi alabiliriz diye düşündük.

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Açık alan için planlama çok doğru yapılmış. Zaten iki ekim gerekecek gibi görünüyor. Ön çizgi ve alan için greft sıklığı gayet iyi. Donör alandaki foliküller biraz zayıf ve transfere çok dayanıklı değil gibi duruyor, bu yüzden finasterid desteği alman çok mantıklı bir adım olmuş. Ahmet Tosun sağlıklı ve güzel bir saç ekimi yapmış; ön çizgi yaşa ve açıklığa göre gayet güzel.

Umarım güzel bir saç ekimi sonucu olur

Hintell hocam görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum. Olumlu sonuçlanması için bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ekstra olarak tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle dinlerim.

CYNX06

• Yeni üye
  • *
Hocam manuel ekim olduğunu düşünüyorum açıkçası sormadım ama bence öyle. Sakaldan greft almadık. Ahmet bey ile 2 ekim olarak planladığımız için 2. Ekimde sakal ve donörden alabildiğimizi alabiliriz diye düşündük.

Anladım hocam. Sizinle açıklığımız benzer. Ben de ekim düşünüyorum. Henüz karar vermedim. Ahmet hocanın asistanıyla da görüştüm. 4500 saç + 1000 sakal olmak üzere 5500 greftlik ekim teklif ettiler. Manuel ve mikromotorlu ekim arasında da fiyat olarak çok fark vardı. (60 bin TL kadar) Manuel iki gün boyunca sürecek dediler, herhâlde çok zor bir süreç.

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Anladım hocam. Sizinle açıklığımız benzer. Ben de ekim düşünüyorum. Henüz karar vermedim. Ahmet hocanın asistanıyla da görüştüm. 4500 saç + 1000 sakal olmak üzere 5500 greftlik ekim teklif ettiler. Manuel ve mikromotorlu ekim arasında da fiyat olarak çok fark vardı. (60 bin TL kadar) Manuel iki gün boyunca sürecek dediler, herhâlde çok zor bir süreç.

Açıklası hocam manuel ve mikromotoru araştırmadım. Bu süreçte Ahmet hocanın görüşlerine ve tavsiyelerine uydum. Karar yine de sizin. Verilen Hizmet ve sonrası için ben memnunum. Süreci de hep beraber göreceğiz.

m7hendismi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun açık alan fazla 1 ekim yetmeye bilir sonuç için ama saç ekiminde gayet güzel olmuş

Facebook Twitter Instagram