Gönderen Konu: THE HAIR CLINIC AHMET TOSUN 4100 GREFT / YAŞ:25 / GENİŞ AÇIKLIK.  (Okunma sayısı 3242 defa)

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
4 aya geldik. Günceleme geçeyim dedim.
Süreç devam ediyor. Yorumlarınız benim için değerli. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Kullandığım takviyeler;

2-3 günde bir yatmadan Hair forte sprey
Sabahları Xpecia 1 adet
Akşamları biotin 5000 ve 1/4 proscar
Şampuan olarak ise Prozinc plusa başlayacağım.

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
.

Ahmet3455

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
süreç iyi gibi
bakalım hocam beklemedeyiz.

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
5. Aydan herkese merhabalar.

Süreç böyle devam ediyor. İki ekim planlanan bir süreçte birinci ekim bile insanın simasını baya değiştiriyor. Yaklaşık 5 ay boyunca günlük xpecia ve fin birer adet kullanıyordum. Son zamanlarda aşırı deri altı sivilce yaptığı için bıraktım. Birkaç ay kullanmak üzere tekrar başlıyorum. Ayrıca son bir prp daha yaptırmayı düşünüyorum. Takviyeler için sizce ideal kaç ay kullanmak gerekir?
Yorumlarınız ve görüşleriniz değerli.
İyi forumlar.

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar
Bugün tam 6 ay oldu. Durum bu şekilde. Eğer donör alanım yeterli olursa 2. Ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Ön kısmı sıklaştırıp tepe kısmıda ekmeyi düşünüyorum. Tabi bunun için biraz daha beklemem gerekli.
Fotolarda görüldüğü gibi bir deri altı sivilce sorunu yaşıyorum 1 aydır. Umarım o da yakında geçer.
Takviye olarak
Günlük
Xpecia 1
Fin 1/4
2 günde bir hair forte sprey.
Şampuan olarak Prozinc Plus
Farklı bir göz olarak sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum. Yorum yaparsanız mutlu olurum. İyi forumlar.

spokesperson

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim gayet güzel sevam ediyor açık alana göre dostum ikinci ekimide yaptır ahmet hocaya süper olur ikinci ekimle bu açıklık donör de yeter … başkaya yere ekim yaptırsaydın bu donörü haşat eder ikinci ekimde olamazdı zayıf donör çünkü doğru seçim ömür uzatır insanda

corrik

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaşın genç, finasterid devam etmelisin yan etki hissedersen 2 günde 1 şeklinde devam et. Açıklığa göre süreç iyi , daha iyi olmasını istersen 2.bir ekim düşünebilirsin.

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim gayet güzel sevam ediyor açık alana göre dostum ikinci ekimide yaptır ahmet hocaya süper olur ikinci ekimle bu açıklık donör de yeter … başkaya yere ekim yaptırsaydın bu donörü haşat eder ikinci ekimde olamazdı zayıf donör çünkü doğru seçim ömür uzatır insanda

Teşekkürler hocam yorumunuz için. Ahmet hoca ve ekibin donör alımı gerçekten güzeldi. İkinci ekim düşüncem var bakalım bi 6 ay sonra durum ne olacak.

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaşın genç, finasterid devam etmelisin yan etki hissedersen 2 günde 1 şeklinde devam et. Açıklığa göre süreç iyi , daha iyi olmasını istersen 2.bir ekim düşünebilirsin.
Teşekkürler hocam. Fin ve Xpecia desteğine devam ediyorum. 1. yılım dolduktan sonra 2. ekim için kararımı vereceğim.

BJKKARA

• Hero Member
Bence ikinci ekimi kesin yaptırın ahmet beye süreçde gayet güzel devam ediyor

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bence ikinci ekimi kesin yaptırın ahmet beye süreçde gayet güzel devam ediyor
Teşekkürler hocam yorumunuz için. Ahmet bey ve ekibinden genel olarak memnunum. 1. Yılımı doldurup tekrardan Ahmet bey ile planlama yapacağım.

Facebook Twitter Instagram