Gönderen Konu: Total testo düşüklüğü  (Okunma sayısı 641 defa)

myrebel

• Yeni üye
  • *
Ynt: Total testo düşüklüğü
« Yanıtla #15 : 29 Kasım 2025, 13:20:47 »
Her gün ile haftada 3 ün çok farkedeceğin sanmıyorum dut için. Haftada 2-3 Dut kullanımı daha yaygın olan her gün almak pek gerekli değil.

Ayrıca testo düşüklüğünüz için doktorunuz ne dedi ?
Doktora tekrar gidemedim ama circad usta testoma yüksek demişti. Haftada 3 e dusureyim ozaman bende hocam pazartesi çarşamba cuma

myrebel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 29 Kasım 2025, 13:22:03 »
Ben yıllardır haftada 2-3x dutasteride kullanıyorum. Doğrusu haftada değil 5, 15 kapsül de içseniz bu saç sıklığı azalan bölgelerde tekrar canlanma yapmayabilir. Zaten ilacın iddaası saç çıkarması değil, olanı uzun vadede koruyabilmesi. Haftada 2x almak ile 7x almak arasında gözle görülür sonuç olma ihtimali yok diyebilirim.
Hocam yan etki yaşadınız mı hiç ? Hep bu dozda mi kullandiniz sizdeki etkileri ne oldu acaba ? Ne zamandandir kullaniyorsunuz

circad

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 29 Kasım 2025, 17:36:04 »
Hocam yan etki yaşadınız mı hiç ? Hep bu dozda mi kullandiniz sizdeki etkileri ne oldu acaba ? Ne zamandandir kullaniyorsunuz

4 yıldır kullanıyorum, ilk iki yıl finasteride ile başladım sonra proscar ı kırmaktan bıktım dutasteride'e geçtim. 2 yıldır da onu kullanıyorum hep haftada 2-3x kullandım. Hiç yan etki görmedim.

Bu arada testosterone seviyenizle alakalı, ilk attığın görselde 800 civarı görünüyordu ama 10 Kasım'da paylaştığın 260 çıkmış. Bu biraz düşük bir değer. Herkesin normali farklıdır yani 260 ile eksiklik hissetmeyebilirsin, bir başkası ise ciddi enerji düşüklüğü ve libido sorunu yaşayabilir. Eğer kendini iyi hissediyorsan sorun yok. Eğer halihazırda kullanmıyorsanız, ben yerinizde olsam d3 ve çinko vitamini almaya başlar ve kilo fazlam varsa azaltmaya çalışırdım. Bunlar 3-4 ayda anlamlı artış sağlama potansiyeli olan yollar.

myrebel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 30 Kasım 2025, 20:33:28 »
Üroloji doktoru saat 8 ile 8 buçuk arası hormon testlerinin doğru sonuç verdiğini söylemişti. Ben bu tahlili saat 10 buçuk gibi verdim ondan olabilir hocam. Pazartesiden itibaren haftada  3 dut günde x2 minox haftada 2 dermarol haftada 3 konazol d vitamini ve çinko alarak tedavime devam edeceğim. Benim donor bölgeler bile seyrelmiş durumda. Fotoğraflarım dursun burda öncesi sonrası yapacağım inşallah 

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Aralık 2025, 02:36:52 »
ileri yaşta testo düşükse antiandrojen kullanımı durumu çok daha kötü yapabilir ,genç yaşta bırakınca toparlama ihtimali yüksek ama ileri yaşlarda risk büyür bu yüzden yaşa dikkat.
gerçi kullandıkça testo artıyor diyorlar ama nedense buda çok mantıklı gelmiyor bana .

myrebel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 01 Aralık 2025, 12:49:25 »
ileri yaşta testo düşükse antiandrojen kullanımı durumu çok daha kötü yapabilir ,genç yaşta bırakınca toparlama ihtimali yüksek ama ileri yaşlarda risk büyür bu yüzden yaşa dikkat.
gerçi kullandıkça testo artıyor diyorlar ama nedense buda çok mantıklı gelmiyor bana .

31 yaşındayım haftada 3 dut ve minoxla yola devam edecem hocam testom ilk testte yüksek cikmisti

Facebook Twitter Instagram