Gönderen Konu: Şahin Çelik 4700 greft Yaş 29  (Okunma sayısı 2018 defa)

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şahin Çelik 4700 greft Yaş 29
« Yanıtla #30 : 08 Aralık 2025, 00:38:24 »
daha şok devam eder dostum bu süreçte moral bozmak yok gayet doğal bir süreç ama ben senin yerinde olsam evocapil yerine minox kullanırdım .evocapil etkisi kanıtlanmamış procapil içeren bir sprey ama minox aksine kanlanmayı artırarak en çok desteği veren bilimsel takviye. bu yüzden özellikle  sende tam kellik durumuda olduğu için kaybedeceğin bir şeyde yok yani döngü vs sende yapma ihtimali zaten yok.

Lowspace1905

• Jr. Member
  • **
Ynt: Şahin Çelik 4700 greft Yaş 29
« Yanıtla #31 : 08 Aralık 2025, 07:16:46 »
daha şok devam eder dostum bu süreçte moral bozmak yok gayet doğal bir süreç ama ben senin yerinde olsam evocapil yerine minox kullanırdım .evocapil etkisi kanıtlanmamış procapil içeren bir sprey ama minox aksine kanlanmayı artırarak en çok desteği veren bilimsel takviye. bu yüzden özellikle  sende tam kellik durumuda olduğu için kaybedeceğin bir şeyde yok yani döngü vs sende yapma ihtimali zaten yok.

Minoxili bıraktığında saçın tekrar döküleceğinide  söylesen !!!! Öyle kolay söylüyorsun ki ? Minoksil kullanacak biri ömür sonuna kadar kullanmak zorunda...!finasterid xpecia proscar daha iyi sonuç verir.

Facebook Twitter Instagram