Gönderen Konu: Dönör bölge saçlar nasıl  (Okunma sayısı 233 defa)

Lowspace1905

• Jr. Member
  • **
Dönör bölge saçlar nasıl
« : 15 Kasım 2025, 19:00:56 »
Evet 35 gün sonra Ankara  Şahin Çelik hocamızda saç ekimi yaptıracağım nasipse benim dönör alanım iyi olduğunu biliyorum umarım herşey iyi olur🙏 bu saçlar 1 aylık kısa saçlar her ay düzenli olarak saçlarımı kestiriyorum.

Karadenizlikel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dönör bölge saçlar nasıl
« Yanıtla #1 : 15 Kasım 2025, 19:15:51 »
Güzel olur hocam masada belli oluyor aslında burdan yorumlar yanıltıcı olur bakarsın çoklu greftler fazla çıkar kapatıcı bir ekim olur ekip ancak onu inceleyebilir diye düşünüyorum

Lowspace1905

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2025, 19:36:10 »
Güzel olur hocam masada belli oluyor aslında burdan yorumlar yanıltıcı olur bakarsın çoklu greftler fazla çıkar kapatıcı bir ekim olur ekip ancak onu inceleyebilir diye düşünüyorum

Hakkımızda hayırlısı diyelim hocam.

Lowspace1905

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2025, 21:23:10 »
Saç ekimine 26 gün kaldı bende saçları kestirdim dönör alanı ve yanları sıfır ortalarıda baya kısalttım vitamin olarak. Dvitamini kullanıyorum biotin kullanıyorum. Kan Değerlerimin  hepsi iyi ama daha güclü olması için gayret ediyorum🙏
Bunlar 13 günlük saç kafamda rahatladı saçı kestirdiğimde umarım herşey iyi olur .

Final Boss

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Kasım 2025, 02:10:46 »
Donör ne çok iyi nede çok köyü görünüyor .orta halli denilebilir.

Lowspace1905

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 25 Kasım 2025, 06:50:09 »
Donör ne çok iyi nede çok köyü görünüyor .orta halli denilebilir.

Hocam Bu kısa hali saçların 1 ay olduğunda böyle birşey oluyo ben çok saç uzatmıyorum 7 8 aydır.

Mesela 1 aylık saçı göstereyim ustura vurmuştu berber o üsteki ilk attığım resimlerde uzun saçlı halim değil. En fazla 35 gün olmuştur

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Kasım 2025, 10:34:07 »
Öncelikle donor fena değil gibi. Yaş kaç ? Benim saç tipi de aynı sizin gibi ve ön bölgeden sizin kadar olmasa da sizin saçlargibi incelme dökülme mevcut. Verteks sizin ki kadar açık değil.
Yanlış anlamayın yaşınızı merak ettim benden yaşça büyükseniz saç tıp ve dökülme tarzımız aynı benim ki size göre yavaş ona göre yaş ve yıl olarak saç dokulmem hakkında fikir sahibi olacağım.

Şahin hoca ne diyor kaç greft ekilecek ?

Lowspace1905

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 25 Kasım 2025, 12:36:31 »
Öncelikle donor fena değil gibi. Yaş kaç ? Benim saç tipi de aynı sizin gibi ve ön bölgeden sizin kadar olmasa da sizin saçlargibi incelme dökülme mevcut. Verteks sizin ki kadar açık değil.
Yanlış anlamayın yaşınızı merak ettim benden yaşça büyükseniz saç tıp ve dökülme tarzımız aynı benim ki size göre yavaş ona göre yaş ve yıl olarak saç dokulmem hakkında fikir sahibi olacağım.

Şahin hoca ne diyor kaç greft ekilecek ?

Yaşım 36 Şahin hoca 4bin 4500 kök ekeceğini söyledi benim dökülme 27 yaşında başladı son 4 senedir baya döküldü saçı boyatmamında bunda etkisi büyük maalesef ondan sac dipleri yanmıştı ve dökülmüştü  bide bizim buranın suları kireçli oda saçımı yıprattı ve döktü sitresde vardı. Ama şimdi dökülme yok denecek kadar çok az. Hakkımızda hayırlı olsun hocam.

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Kasım 2025, 12:52:14 »
Kirecden kaynaklansa  sizin ordaki herkesin saçlarının dokukmesi lazım. 25-35 DHT yüksek olduğu yaş aralığı diyorlar 35 den sonra biraz yavaşlamaya başlıyormuş. Umarım güzel sonuç alırsınız hayırlı olsun.

Facebook Twitter Instagram