Gönderen Konu: Asuman hair saç ektirdim yaş 27  (Okunma sayısı 486 defa)

ogulcan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman hair saç ektirdim yaş 27
« : 19 Kasım 2025, 15:45:25 »
Merhabalar asuman hair saç ekimim gerçekleşti ön bölgem ve yan açıklığım için uzun araştırmalarım sonucunda ekim kararı aldım ekimden önce fin veya minox vitamin hiç bir ürün kullanmadım bugün 5.günüm ve ilk günün ve 5. Günün fotolarını paylaşıcam operasyon 8 de başladı akşam 6 da bitti 2. Günde öğlen yıkama için gittim istanbul dışında yaşıyorum asuman hair ile whatsaptan günlük resim ilerlemede destek oluyorlar ameliyat günü anastezi aşaması biraz acılıydı ondan sonra acı yok ama saatlerce aynı pozizyonda beklemek çok zor ben  o konuda zorlandım herkese geçmiş olsun diyorum

ogulcan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman hair saç ektirdim yaş 27
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2025, 15:48:19 »
5 gün güncel ilk 3 gün konozol ile yıkama yaptım 4.ve 5. Gün prunzic plus şampuan
Monodoks antibiyotik  günde 2
Coraspirin günde 1
Xpecia günde 2
Rodoxon günde 1
Kullandıklarım şuan bunlar
Birde 5.gün damar damar gibi bör görüntü oluştu bu hayırmısır yoksa sorunmudur beni aydınlatırsanız sevinirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2025, 19:00:55 »
açık alanın için çok güzel çok özenli ve profesyonel bir planlama olmuş maşallah saç ekimin çok güzel umarım hak eden sonuca ulaşır bu güzel saç ekimi
Global Moderator

suattt.1990

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2025, 19:52:43 »
Güzel ve temiz bir ekim olmuş hocam. Sonucu şimdiden görebiliyorum. 7-8 ay sonra muazzam bir görüntü olur :)

ogulcan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Kasım 2025, 00:28:36 »
Bugün 12. Gün ilk resim kabuk dökmeden hemen önceki 2. Resim kabukları döktüktem somra şuan üçin süreç iyi gidiyor günde 2 doz xpecia kullanıyorum kan sulandırıcı kullandım 7 gün yarın kan tahlillerimi yaptırıcam şok dökülme henüz başlamadı

ogulcan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Kasım 2025, 00:32:07 »
açık alanın için çok güzel çok özenli ve profesyonel bir planlama olmuş maşallah saç ekimin çok güzel umarım hak eden sonuca ulaşır bu güzel saç ekimi
Teşekkür ederim hintel hocam gerçekten insanın saçı olması çok güzel hissettiriyor benim çok bir kelliğim yoktu ama saç genede önemli :)

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Kasım 2025, 02:20:14 »
Kaç greft ekildigini yazmamissin

ogulcan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Kasım 2025, 13:19:01 »
Kaç greft ekildigini yazmamissin
Toplam 2500 diye konuşmuştuk lakin operasyon günü 2500 az geldiğini daha fazla aldığıını söylendi bana 3 bine yakın greft alındığı bilgisini verdiler

ankara24

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 26 Kasım 2025, 16:30:04 »
Hayırlı olsun ekimin hocam. Asuman hoca beğendiğim bir ekimcidir. Şu an güzel görünüyor. Açıklık geniş değil, donör alan çok iyi durumda, sonuç muazzam olur kanaatindeyim

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Kasım 2025, 18:11:26 »
Toplam 2500 diye konuşmuştuk lakin operasyon günü 2500 az geldiğini daha fazla aldığıını söylendi bana 3 bine yakın greft alındığı bilgisini verdiler

3000 greft az sayı değil önlerde kapatıcılık iyi olacaktır yalnız geriye doğru mevcut saçların dökülürse ora için dönorden umarım yeterli greft vardır. Ekimin hayırlı olsun takipteyim.

Facebook Twitter Instagram