Gönderen Konu: ASUMAN HAİR 5250 GREFT  (Okunma sayısı 846 defa)

AnıLL

• Yeni üye
  • *
ASUMAN HAİR 5250 GREFT
« : 23 Kasım 2025, 14:07:49 »
Herkese merhabalar, Asuman hairde 5250 greftlik bir ekim gerçekleştirdim ve fazlasıyla memnun kaldım. Öncelikle bu siteye kuran arkadaşlara çok teşekkürler diğer türlü instagramda saç ekimi paylaşan arkadaşların sadece en güzel ekimlerini sunmasından dolayı kimle ilerleyeceğimize bukadar net karar veremiyecektik.

6 yıl önce asuman hair Serkan Aygın ve birkaç doktorla görüşmüştüm sonrasında hem cesaret edemedim hemde biraz daha dökülsün bir süre daha saç fiberi kullanarak idare ederim diye düşündüm. Fakat o zaman kesinlikle Asuman hairde yaptıracağım diye karar almıştım, hatta yeğenim sağlık turiziminde olduğu için sadece malzeme ücreti ile ekim yaptırabilirim şurada burada dediği yerlerle görüşmedim bile bence saç ekiminde maddiyat kesinlikle ikinci planda olmalı ve kaldıki bence farklı yerle kıyaslarken x ekim yeri sahibi doktorun ekiminize dahil olursa kanalınızı vs açarsa nekadar istiyeceği ilgili fiyat kıyaslaması yapılmalı çünkü Asuman hanım butik çalışıyor ve kendi dahil olamayacaksa ekimi almıyor bu yüzden günlük ekimleri genelde 2 ile sınırlı tutuyor.

Seçmemin diğer sebebi ilgisi , yaptığı ekimlerin başarısı , belirttiğim gibi kanalları kendi açması ekimede  dahil olması ve bu süreçte ekibini hiç değiştirmemiş olmasaydı. Asuman hairle diğer görüştüğüm yerleri kıyasladığımda  ben ekim sonuçlarını bu sitedende görüp beğensemde ekipte değişime çok fazla olabiliyor ve hangi ekibin ekim yapacağıda meçhul özellikle kanal açımı yön ve kendi bilgisi ile kontrol mekanizmasında firma sahibi tecrübeli doktorların  kendilerinin olmaması bende kararımı netleştirmemde en büyük etken oldu.

Biz saç ekimine iki arkadaş gittik oda kompleks yerlere bakarken burada yazdığım gibi onada anlattım ve oda ikna oldu , 21 Kasım da gerçekleşti ekimimiz. Ekimimde Enes bey ve Zehra hanım vardı ve kanal açmaya sonrasında ekime Asuman hanımda dahil oldu ve en son beraber gittiğim arkadaşıma ekim yapan Atakan beyde dahil oldu. Ekimim tam 15 saat  sürdü , ben burada 7 saat süren çok ekim okudum vede gittiğim yerlerde bana bu saat aralıklarında bilgiler verdi işin üzerine nekadar eğildiklerini buradanda anlayabilirsiniz. Grefti maksimum çıkarmak için vaad edileni 1000 greft civarı aştılar ve ben 1000 greft aşağıya anlaşmıştım kafamda oturtmuştum giderken, yani bu ekstra emeği kendi özverileriyle verdiler , greftlerimi alan Atakan beye ve toplayan Zehra hanıma birlere daha yürekten teşekkür ediyorum, Asuman hanıma ilgisinden ekimime dahil olmasından  ve samimiyetinden dolayı teşekkür ederim benim nezdimde eksik fazla sonuç ne olursa olsun takdire şayan bir emek ve çok uyumlu bir ekip vardı.

Sabah tam 08.00 da başlayan ve gece 22.15de bitti ve bu sürede sadece 15 dakika yemek molası verildi Asuman hanım kanal açarken ekip arkadaşları dnlendi. Saç ekimimi sedasyonla gerçekleştirdi k, ağrı sızı hiç olmadı , ödem ve şişlik ve plazma akıntısı doğal sınırlar çerçevesinde var resimlerimi ekliyorum , ön çizgim kafamdaki şişlik dahilinde şekilsiz görünebilir. Bukadar uzunca yazmamın sebebi ekim yaptıracak arkadaşlarda bunları göz önünde bulundurursa illaki sonuç olarak çok fark yaratacağını düşünmemden ötürüdür, Asuman hair evet göz boyayıcı lüks bir yer değil hastane içinde bir ekim yeri fakat bence diğer açılardan bir çok yerden çok daha büyük, tekrar teşekkürler.

AnıLL

• Yeni üye
  • *
Ynt: ASUMAN HAİR 5250 GREFT
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2025, 14:11:06 »
Ekim sonrası 1. gün resimlerim

AnıLL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2025, 14:12:38 »
2. gün resimleri
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2025, 14:32:36 Gönderen: AnıLL »

Karadenizlikel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2025, 14:35:28 »
Selamlar öncelikle hayırlı olsun operasyon sonrası resimleri ve greft dağılımını daha iyi inceleyebilmek adına yukardan tepe bölgesinide gösteren bir resim ekler misiniz umarım güzel sonuç alacaksınız

AnıLL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 23 Kasım 2025, 14:44:08 »
Teşekkür ederim. 1. gün gönderimde heic formatında yüklemiş yüzden tepe resmi ön izlemede çıkmamış ikinci gün olarakta revize ettim şimdi gönderimi oradan bakabilirsiniz.

scofields1999

• Kelmatik
  • Jr. Member
  • **
    • Ekimim - 3000 Greft-Dr.Özgür Nalbant
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2025, 14:46:10 »
Hayırlı olsun planlama güzel bence iki ekime ayırmışlar diye düşünüyorum, ön çizgiden de pek anlamam ama doğal ön çizgi gibi duruyor.Umarım sonuç sizi memnun eder 🙏

darkboys

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Kasım 2025, 18:46:14 »
Saç ekiminiz hayırlı olsun iyi sonuç alacağınızı düşünüyorum

deniz bertan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2025, 21:29:38 »
Asuman Hanımın ön cızgı tasarımına hastayım duzensız bı cızgı ve her hastada baska sımetrı kı bu Dogal sac cızgısıyle bıre bır aynı demek herkesın cızgısı bır olmaz gercekten bu konuda kutluyorum asmed de bıle bu yok zaten bu bir sanatsal bir dokunus gerektirir.

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2025, 23:07:49 »
Ekiminiz hayırlı olsun bu ekimi de yorum yazarak  takibe aldım.

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 24 Kasım 2025, 00:58:21 »
Hocam plazma akıntısı derken ekim esnasında prp mi yapıldı acaba ?
Bu arada ekiminiz hayırlı olsun umarım en güzel sonucu alırsınız.

AnıLL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2025, 19:23:59 »
İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Plazma akıntısından kastım ekimde deriye enjekte edilen sıvının dışarı ufak sarı taneceikler halinde belirli bölgelerde kusması doğal birşey yani

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Kasım 2025, 15:45:26 »
güzel planlanmış saç ekiminiz maşallah ön çizgi saç ekimi sıklığı çok güzel duruyor profesyonel bir saç ekimi sonucunuzun çok başarılı olmasını dilerim
Global Moderator

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 25 Kasım 2025, 20:05:53 »
15 saat uzunmuş ama sonuç güzel olacak hayırlı olsun .

AnıLL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 28 Kasım 2025, 20:18:04 »
Yorumlarınız için teşekkürler, bugün 1.  hafta doldu bu süreçte ,Asuman hanım titiz çalışıyor günlük resimler istiyor ve inceliyor,  3. günümde attığım resimlere bakarak beni çağırdı ve ön çizgide bir düzeltme yaptı vede saçımda ufak iltihaplanma başlayabileceğini belirterek Fucicort kullanmamı söyledi. Bugün attığım resimlerden sonra kontrol için tekrar çağırdıi ufak bir sivilce kadar yer kalmış 2 gün daha yinede devam edelim düzelmiş dedi yani ekimimde 3 - 10  gün arası Fucicort kullanacağım yeterli gelecektir umarım.

Şuan antibiyotik corasprin ve Fito krem kulanıyorum bunların haricinde, C vitamini , D vitamini , omega3 ve Velavit V-nr kullanmamı önerdi omega 3 hariç onlarıda kulanıyorum ,  corasprin kullandığım için bitince omega 3 e başlamayı düşünüyorum. Bunların haricinde 3 - 4 gündür donörde aşırı ağrı oluyor buradanda araştırdım anladığım kadarı ile normal bir süreç , bugün biraz daha hafifledi. Zahmetli bir iş umarım sonu güzel olur:)

deniz bertan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 28 Kasım 2025, 20:25:43 »
Hocanın tekrarr cagırması gercekten takdir edilesi. dönor alana elinizi sürmemeye ozen gosterın agrı artabılir. gecmıs olsun.

Facebook Twitter Instagram