Ben zaten saç köklerinin tamamen öldüğüne yok olduğunua hiçbir zaman inanmadım. Yahu derinin altında kan damarlarına bağlı (küçülmüş olsalar bile) hava ile, ışık ile teması olmayan bir şeyi yaşam devam ettiği sürece ölmesi bana saçma geliyor.
vücutta doku kaybı diye birşey var, örneğin cildinde bir yer yansa derinin üstünde o hücreler hemen ölüyor, fibrozis kabuk tutuyor sonra sertleşme kabarma oluyor, yani ölmesi kesinlikle var hücre ölümü var epidermis ölür, nekroz doku diye birşey var hücreler oksijensiz besinsiz kalınca ölebiliyor kendini yenilemesi için atpye ihtiyac duyuyolar onlarıda besinlerle sağlıyolar
saçlara androjen saldırısı saç hücrelerinin yok olmasını sağlayabiliyor enerji besin kaynağını yıllarca keserse o hücreler ölür.
her insanın erkeklik hormonu ayrıdır farklı kelleşme türleri veya seyrelme türleri vardır insandan insana değişir, kiminde sadece hücreyi uzun süre uykuya daldırır
kimi agresif saldırıda doğrudan hücre ölümü
o yüzden, Clascoterone jason stathamın şakaklarından veya temporal bölgesinden saç çıkaramaz, denense başarılı olamaz, çünkü hücre yok
saç ekiminde, kökleri alırlar ve bi yerde bekletirler , ardından kel bölgelere ekerler ve orda tekrar canlanır, çünkü o saç hücreleri genetik olarak farklı kodlanmış, oksijensiz besinsiz kalmaz ekildiği yerdede onlara doğrudan besin gider
ancak kimyasal olarak saç kökü hücresi sentezlendiğinde bu başarılı olur, tıpkı labaratuvarda virüs sentezler gibi insan saçını taklit edecek hücreler