Gönderen Konu: PP405  (Okunma sayısı 2992 defa)

follicles never die.

• Yeni üye
  • *
Ynt: PP405
« Yanıtla #30 : 29 Ocak 2026, 17:37:18 »
Perifolikuler fibroz varsa vellus killari dahi tam olarak terminale donusemeyebilir haberiniz olsun.   Folikuller kolay kolay yok olmaz bu arada yalniz minyaturlesir. Pp405 umarim calisir. Kalici telojene giren folikulleri uyandirabilecek tek  molecule gibi duruyor su and.

Erkek Tipi Kellik = Androjen Hassasiyeti ve Androjen Miktari. Prolaktin vs bunlar pek dogru gelmiyor bana. D vitamini ve kellik zaten alakasiz diye biliyorum, ahahahahaha 😄.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 29 Ocak 2026, 18:45:39 »
Perifolikuler fibroz varsa vellus killari dahi tam olarak terminale donusemeyebilir haberiniz olsun.   Folikuller kolay kolay yok olmaz bu arada yalniz minyaturlesir. Pp405 umarim calisir. Kalici telojene giren folikulleri uyandirabilecek tek  molecule gibi duruyor su and.

Erkek Tipi Kellik = Androjen Hassasiyeti ve Androjen Miktari. Prolaktin vs bunlar pek dogru gelmiyor bana. D vitamini ve kellik zaten alakasiz diye biliyorum, ahahahahaha 😄.

İnanmayabilirsin saygı duyarım ama bunlar gerçek gelcekte hepsi ispatlanacak şeyler. Saç dökülme mekanizması konusunda bu gezegende benden daha bilgili olan yok, bu ego değil gercek.

follicles never die.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 29 Ocak 2026, 20:07:15 »
@Mem Katilmiyorum ama nazik cevabin icin tesekkur ederim.

İsmail34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 29 Ocak 2026, 21:43:58 »

Ben de açıkçası Mem Hocama Vit D konusunda katılmıyorum. Olsa olsa diğer faktörlere oranla nispeten daha düşük etkisi oldugunu belirten bir araştırma çıkmış olabilir.

Pp405 2027 çıkar mı sizce arkadaşlar? :)

İsmail34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 29 Ocak 2026, 21:48:29 »
İnanmayabilirsin saygı duyarım ama bunlar gerçek gelcekte hepsi ispatlanacak şeyler. Saç dökülme mekanizması konusunda bu gezegende benden daha bilgili olan yok, bu ego değil gercek.

Taywan serumu hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

Facebook Twitter Instagram