Gönderen Konu: Saç ekim yeri tavsiyesi ve aldığım güncel fiyatlar  (Okunma sayısı 153 defa)

lejyoner58

• Yeni üye
  • *
Cümleten selamınaleyküm. Yaş 37. Yakın zamanda Ekim yaptırmak istiyorum ama fotoğraflardan saçıma bakarak bana uygun yeri tavsiye edecek siz değerli forum üyelerine danışmak istedim. Genel bir dökülme mevcut fakat saçlarım uzun halı ön tarafı biraz kapatıyor fakat tepe bölgesini kapatamiyorum. Önceliğim tepe bölgesinin kapanması. Saç ekim merkezlerinden aldığım güncel fiyatlari yazıyorum. Bu arada hemen hepsi 2 seansa ihtiyacım olduğunu söyledi. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum. Hangi merkezi tavsiye edersiniz?
Ahmet tosun 80bin
Akl 60bin
AsumanHair 110Bin
Medeks 70bin
Serkan Aydın 70bin
MirHair 50bin
ErsClinic 55bin

lejyoner58

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekim yeri tavsiyesi ve aldığım güncel fiyatlar
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2025, 18:59:20 »
Neden kimse bir şey yazmıyor ki

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2025, 08:32:22 »
medeks hocam

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2025, 11:58:38 »
Reis burada yaptır diye sana tavsiyede bulunmam ne kadar doğru olur bilmem ama Serkan Aydın'ı listenden direk ele derim. Asuman Hair ve Ahmet Tosun sonuçlarını çok beğendiğim klinikler. ERS'de son zamanlarda iyi işler yapıyor. Mir Hair ile ilgili hiç bir fikrim yok maalesef. Senin açıklık kadar geniş açıklıklarda başarılı olan bir klinik seçmen en doğrusu.

ankara24

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Aralık 2025, 12:05:00 »
Aleyküm selam reis. Aslında araştırıp senin karar vermen daha doğru olur. Yalnız ben de listeden Serkan Aydını çıkarırdım. Ben Ahmet Tosunu tercih ettim ve yaptırdım :) Sana da bu zorlu süreçte kolaylıklar dilerim

lejyoner58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 06 Aralık 2025, 13:08:00 »
Reis burada yaptır diye sana tavsiyede bulunmam ne kadar doğru olur bilmem ama Serkan Aydın'ı listenden direk ele derim. Asuman Hair ve Ahmet Tosun sonuçlarını çok beğendiğim klinikler. ERS'de son zamanlarda iyi işler yapıyor. Mir Hair ile ilgili hiç bir fikrim yok maalesef. Senin açıklık kadar geniş açıklıklarda başarılı olan bir klinik seçmen en doğrusu.

Medeks ile Ahmet Tosun arasında kararsız kaldım bende. İkisi de iki seansa ihtiyacım olduğunu söyledi.

lejyoner58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 06 Aralık 2025, 13:09:23 »
Aleyküm selam reis. Aslında araştırıp senin karar vermen daha doğru olur. Yalnız ben de listeden Serkan Aydını çıkarırdım. Ben Ahmet Tosunu tercih ettim ve yaptırdım :) Sana da bu zorlu süreçte kolaylıklar dilerim

Ahmet Tosun ile medeks arasında kaldım. Siz ne zaman yaptırmıştiniz? Fotoğraflarinizi forumda paylaştiysaniz link ekler misniz?

ankara24

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Aralık 2025, 13:14:27 »
Çok olmadı hocam. Konu açmıştım. linki de ekliyorum. Geniş açıklıklarda ve yetersiz donör de iyi işler çıkartıyor Ahmet Tosun. Benim de durum tam da böyle olduğu için tercih ettim kendisini

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39561.0

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Aralık 2025, 13:22:17 »
Medeks ile Ahmet Tosun arasında kararsız kaldım bende. İkisi de iki seansa ihtiyacım olduğunu söyledi.

Hakkında hayırlısı olur inşallah reis. Tek seansta olmaz bence de. 2 seansat güzel bir sonuç olur.

Benim konuya da bir göz atıp, yorum yazarsan çok memnun olurum :)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39895.15

lejyoner58

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 06 Aralık 2025, 19:56:50 »
Arkadaşlar saç ekiminden sonra klinikler rapor veriyor mu bilginiz var mı? İş yerimden izin almıyorum rapor amam lazım

Facebook Twitter Instagram