Gönderen Konu: Clascoterone  (Okunma sayısı 4109 defa)

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Clascoterone
« Yanıtla #30 : 17 Ocak 2026, 16:21:31 »
Fluridil (Topilutamide ) ilacın da saç derisine uygulandığında etkili . Bir göz tansiyonu ilacının kirpikleri gürleştirip, uzamasını sağladığı gözleminden yola çıkılarak yapılan çalışmalarda, bu ilacın saç dökülmesinde de faydalı olabildiği gösterilmiştir.

https://youtu.be/4FxCp8BA8VU?si=Dek_jWM4Zz25JabF
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2026, 16:48:41 Gönderen: mem »

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
« Yanıtla #31 : 18 Ocak 2026, 20:49:45 »
Fluridil (Topilutamide ) ilacın da saç derisine uygulandığında etkili . Bir göz tansiyonu ilacının kirpikleri gürleştirip, uzamasını sağladığı gözleminden yola çıkılarak yapılan çalışmalarda, bu ilacın saç dökülmesinde de faydalı olabildiği gösterilmiştir.

https://youtu.be/4FxCp8BA8VU?si=Dek_jWM4Zz25JabF
ona bakarsan latanoprost var oda kirpik ilacı ama yapılan deneylerde saç dokulmesine iyi gelmiş. Piayasada buna benzer çok ilaç var.mesela cetirizine var minoxidlden daha fazla saç cikarmis yapılan calimada ama ne yazikki yetersiz işte.clascoterone eğer anlatıldığı gibiyse bu iş büyük ölçüde bitti demektir
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 saw Palmetto %45 yağ asidi tablet.hergun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 18 Ocak 2026, 21:35:48 »
ona bakarsan latanoprost var oda kirpik ilacı ama yapılan deneylerde saç dokulmesine iyi gelmiş. Piayasada buna benzer çok ilaç var.mesela cetirizine var minoxidlden daha fazla saç cikarmis yapılan calimada ama ne yazikki yetersiz işte.clascoterone eğer anlatıldığı gibiyse bu iş büyük ölçüde bitti demektir

Clascoterone  bu işi kökten bitirir. Zenginler şuana kadar yanetki olduğu için piyasa ürünlerini  tercih etmediler . Orta sınıfda saç ekime yöneldi.
Clascoterone  hücre zarına dht nin girmesini önlüyor. Bu durumda kıl arsızdır istemediğin kadar çıkar. Ayrıca sürekli kullanma durumu olmayacak neden dersiniz .ortalama 13-14 yaşlarında dht saca saldırıyor ancak  yermililerde saçı dökebiliyor. Ortalama iki yılda saçlar normal haline geldiğini varsayarsak bir on yıl o saçlar sizi götürür . Ara ara kullanmak yeterli .
Bizim çakal ekimciler ne eder o ürünü %500 gümrük vergisiyle tr sokmamaya çalışır.pahalı olsun diye.

https://jianfengpharm.en.made-in-china.com/product/NfzRKBhGbgYX/China-Buy-Hair-Growth-Clascoterone-Powder-CAS-19608-29-8-Anti-Hair-Loss-Bulk-Ru58841-Minoxidil-Clascoterone-CB-03-01.html

Fiyatı da uygun

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
« Yanıtla #33 : 18 Ocak 2026, 22:35:46 »
Clascoterone  bu işi kökten bitirir. Zenginler şuana kadar yanetki olduğu için piyasa ürünlerini  tercih etmediler . Orta sınıfda saç ekime yöneldi.
Clascoterone  hücre zarına dht nin girmesini önlüyor. Bu durumda kıl arsızdır istemediğin kadar çıkar. Ayrıca sürekli kullanma durumu olmayacak neden dersiniz .ortalama 13-14 yaşlarında dht saca saldırıyor ancak  yermililerde saçı dökebiliyor. Ortalama iki yılda saçlar normal haline geldiğini varsayarsak bir on yıl o saçlar sizi götürür . Ara ara kullanmak yeterli .
Bizim çakal ekimciler ne eder o ürünü %500 gümrük vergisiyle tr sokmamaya çalışır.pahalı olsun diye.

https://jianfengpharm.en.made-in-china.com/product/NfzRKBhGbgYX/China-Buy-Hair-Growth-Clascoterone-Powder-CAS-19608-29-8-Anti-Hair-Loss-Bulk-Ru58841-Minoxidil-Clascoterone-CB-03-01.html

Fiyatı da uygun
bu attığın linkteki sahte olabilir sakın güvenip alma.bence 1 yıl daha beklemek en garantisi
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 saw Palmetto %45 yağ asidi tablet.hergun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 19 Ocak 2026, 00:32:09 »
minoxidilden daha fazla saç çıkarak bir ilaç şuan bilim dünyasında bulunmamıştır cetirizine nin böyle bi etkisi yok bu ilacın temel mekanizması histamin bloklayıp anti enflamasyon sağlamak yani saç dökülmesini bi yolaktan baskılamak gibi minoxidilin mekanizması bambaşka

Clasca da parası olana sadece o parayıda niye versinler ekim yapıp kurtulmak varken yada tamamen nw7 birinin protez saç takması varken neden 110 dolar versin her ay, çok mantıksız
Ben yoruldum hayat, gelme

Kilua

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 19 Ocak 2026, 14:45:18 »
Bu ilaç tamamen reklam amaçlı piyasa getirdiler yeni keşfedilmiş bi ilaç değil 5-6 sene önce minoxidille karşılaştırılmış %2 minoxidilden bile daha az saç çıkarmış hiç bir gerçekliği yok  değişim fotoğraflarınada bakın %500 lük bi saç çıkışıyla uzaktan yakından alakası yok araştırın isterseniz yani demek istediğim bi beklentiye girmeyin satında almayın zaten yakında ortaya çıkar 

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 19 Ocak 2026, 17:38:53 »
DR Hamit Aydın ilaç Türkiye'ye geldi ben de reçete ettim, diye video çekmiş!

Kilua

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 19 Ocak 2026, 18:27:01 »
%1 solusyon getirmiş %7 soluyosun bile çok küçük değişiklikler yapmış hiç bi işe yaramaz bide ucuk fiyatlara satarlar ne kadar fiyatını öğrenen yazabilirmi

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 21 Ocak 2026, 18:33:08 »
%1 solusyon getirmiş %7 soluyosun bile çok küçük değişiklikler yapmış hiç bi işe yaramaz bide ucuk fiyatlara satarlar ne kadar fiyatını öğrenen yazabilirmi

Hangi kafayla yazdın bilmiyorum . Bütün dünya şuan clascoterone u konuşuyor. 1500 erkekle yapılan çalışma ortada. Bilimsel olarakta eğer hüçrede dht nin girmesini önlerse şaçlar zaten çoşar.cinsiyet değişimlerde  Avuc içi gibi  yerde saçlar fışkırıyor. Clascoterone yanetkisiz bunu yapıyor.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 21 Ocak 2026, 18:39:41 »
bu attığın linkteki sahte olabilir sakın güvenip alma.bence 1 yıl daha beklemek en garantisi

İhtiyacım yok çıkınca korumak amaçlı avrupadan getiririm. Zamanında aliexpresste minoxidil toz almıştım herkes sahte demişti aldığım yüzde yüz orijinal minoxidil sülfat çıktı. Kuzenin halen kullanıyor. Baya da etkili

Kilua

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 22 Ocak 2026, 16:43:54 »
Hangi kafayla yazdın bilmiyorum . Bütün dünya şuan clascoterone u konuşuyor. 1500 erkekle yapılan çalışma ortada. Bilimsel olarakta eğer hüçrede dht nin girmesini önlerse şaçlar zaten çoşar.cinsiyet değişimlerde  Avuc içi gibi  yerde saçlar fışkırıyor. Clascoterone yanetkisiz bunu yapıyor.
Evet bütün dünya konuşuyor amacda bu zaten bence 1500 kişide yapılan çalışmada alınan sonuça bakarmısın hiç %500 lük bi saç artışı gibi duruyormu bide bu 1500 kişinin içinden alınan en iyi sonuçlar bu madde hakında önceden zaten deneyler mevcut araştırıp bakabilirsiniz buda 6 aylık deneyin sonuçları https://www.reddit.com/r/tressless/comments/1pl4p2n/just_fyi_here_are_pictures_of_6_months_results_on/

Kilua

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 22 Ocak 2026, 16:55:23 »
Saç dökülmesini kökten  bitirmekle uzaktan yakından alaksı olduğunu sanmıyorum minoksidile  iyi tepki veren insanlar %60 bi saç artışı sağlıya biliyor bu madde minoksidilin bile yarısı etmez ama umarım ben yanılıyorumdur saç dökülmesi kökten biter buda minoxsidile iyi yanıt veren ortalama birinin 6 aydaki saç değişimi https://www.reddit.com/r/minoxidil/comments/1lgehwl/6_month_minoxidil_only/

hope1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 22 Ocak 2026, 17:30:03 »
Saç dökülmesini kökten  bitirmekle uzaktan yakından alaksı olduğunu sanmıyorum minoksidile  iyi tepki veren insanlar %60 bi saç artışı sağlıya biliyor bu madde minoksidilin bile yarısı etmez ama umarım ben yanılıyorumdur saç dökülmesi kökten biter buda minoxsidile iyi yanıt veren ortalama birinin 6 aydaki saç değişimi https://www.reddit.com/r/minoxidil/comments/1lgehwl/6_month_minoxidil_only/
Bu kişiler hyper responder denilen tedaviye aşırı iyi yanıt veren uç örnek kişiler. Bırakın minoxidili dermaroller ile saçı fışkıranlar var. Ürünün ticarileşip piysasaya sürülmesini görmek lazım şimdi ne desek boş kıyaslama yapmak şu an için sağlıklı değil, yaygın kullanımda sonuçlar daha iyi görülür.

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 22 Ocak 2026, 17:42:48 »
Bu kişiler hyper responder denilen tedaviye aşırı iyi yanıt veren uç örnek kişiler. Bırakın minoxidili dermaroller ile saçı fışkıranlar var. Ürünün ticarileşip piysasaya sürülmesini görmek lazım şimdi ne desek boş kıyaslama yapmak şu an için sağlıklı değil, yaygın kullanımda sonuçlar daha iyi görülür.
hyper responderler diffuse thinning gibi saçı boşalmamış kişiler, clasconun vaatleri çok yüksek ama bence sonuç ru gibi olacak
Ben yoruldum hayat, gelme

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 22 Ocak 2026, 22:19:32 »
hyper responderler diffuse thinning gibi saçı boşalmamış kişiler, clasconun vaatleri çok yüksek ama bence sonuç ru gibi olacak

Neden boyle olumsuz düşündün dostum?
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2026, 01:08:51 Gönderen: Dur »

Facebook Twitter Instagram