Gönderen Konu: Clascoterone  (Okunma sayısı 4047 defa)

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Clascoterone
« Yanıtla #45 : 23 Ocak 2026, 02:34:51 »
Neden boyle olumsuz düşündün dostum?
çünkü aynı mantık ikiside sadece etki süreleri değiştirilebilir saldırıyı önlemek tek amaçları bunu başarabilirler ama tamamen kuruyan kafadan saç çıkaracağını sanmıyorum dht reseptörlerini kapatarak saldırı önlenir birtek saç çıkışı gene çok uzun olur

Farkı reseptör bloklama gücü ile zamanı arasında olur

Finasterid dutasterid gibi mantıksız bir yolu izlemiyor izlediği yol çok doğru bu ilacın ama bana kalırsa saç derisinde androjen reseptörü hücrelerini tamamen yok etmek gerekli bu hücreler bi şekilde ayrıştırılırsa dhtnin bağlanacak birşeyi kalmamakla beraber saldırıda duracak kişi kellik geni alsa bile kel olmayacak saç sorunları yaşamayacak

Aynı yandan hadım edilen erkeklerdede kellik duruyor geçmişte bunun araştırmaları var

Aslında finas dutasın yan etkisi arasında saç çıkarmak sayılması lazım bence
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2026, 03:21:11 Gönderen: caputodeoro »
Ben yoruldum hayat, gelme

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 23 Ocak 2026, 02:58:27 »
çünkü aynı mantık ikiside sadece etki süreleri değiştirilebilir saldırıyı önlemek tek amaçları bunu başarabilirler ama tamamen kuruyan kafadan saç çıkaracağını sanmıyorum dht reseptörlerini kapatarak saldırı önlenir birtek saç çıkışı gene çok uzun olur

Farkı reseptör bloklama gücü ile zamanı arasında olur

Finasterid dutasterid gibi mantıksız bir yolu izlemiyor izlediği yol çok doğru bu ilacın ama bana kalırsa saç derisinde androjen reseptörü hücrelerini tamamen yok etmek gerekli bu hücreler bi şekilde ayrıştırılırsa dhtnin bağlanacak birşeyi kalmamakla beraber saldırıda duracak kişi kellik geni alsa bile kel olmayacak saç sorunları yaşamayacak
finas dutas neden mantıksız dedim çünkü dhtnin vücuda bir zararı yok sadece saçlı deride çürütücü etkisi var, reseptör bozucular her zaman bana mantıklı bi yol olarak gelmiştir işimizin dht ile olmadığını onun bağlanma aracını kesmemiz saldırıyı engellemenin en iyi yolu ve minimum yan etki oranı,,

Reseptöru kapatmak ile dhtyi %100 bloklamak aynı mantığa çıkıyor, finasteridin yapamadığı etkiler,biri lokal bozuntu verirken öbürü sistemik bozuntu ile yan etki maruziyeti sağlam oluyor
 Hormonla uğraşmaya hiç gerek yok

Kimyager olsaydım sentezlerdim kendime bir madde ki şöyle ; etkisi lokalle sınırlı kalacak ve androjen reseptörlerini 2 haftalığına tek dozda kapatacak, bunu ömür boyu kullanılıcak şekilde hayata entegre edilicek, halka insanlara yararlı,ucuza mal edilicek bir madde ve kimsenin gençlik dönemi stresi çekmemesi adına sorunlu sayılabilecek ilaçları kullanmaması adına
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2026, 03:25:54 Gönderen: caputodeoro »
Ben yoruldum hayat, gelme

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 23 Ocak 2026, 19:49:53 »

İsmail34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 25 Ocak 2026, 22:42:23 »
Clascoterone  bu işi kökten bitirir. Zenginler şuana kadar yanetki olduğu için piyasa ürünlerini  tercih etmediler . Orta sınıfda saç ekime yöneldi.
Clascoterone  hücre zarına dht nin girmesini önlüyor. Bu durumda kıl arsızdır istemediğin kadar çıkar. Ayrıca sürekli kullanma durumu olmayacak neden dersiniz .ortalama 13-14 yaşlarında dht saca saldırıyor ancak  yermililerde saçı dökebiliyor. Ortalama iki yılda saçlar normal haline geldiğini varsayarsak bir on yıl o saçlar sizi götürür . Ara ara kullanmak yeterli .
Bizim çakal ekimciler ne eder o ürünü %500 gümrük vergisiyle tr sokmamaya çalışır.pahalı olsun diye.

https://jianfengpharm.en.made-in-china.com/product/NfzRKBhGbgYX/China-Buy-Hair-Growth-Clascoterone-Powder-CAS-19608-29-8-Anti-Hair-Loss-Bulk-Ru58841-Minoxidil-Clascoterone-CB-03-01.html

Fiyatı da uygun

Vatandaş bunun kayıtdışı işine meyleder o zaman. Devlet ise bunu istemez. Böyle etkili bir ilaç bulunsa, ekmek su gibi satar. Kayıtdışı telefon için yapılan arsızlıga bakmanız yeterli. Mucizevi bir dokunuşu olursa, sağlık turizmi zaten sekteye uğrar. O zaman da bunları kaale alip extra vergilendirsin ki?

Benim merak ettiğim; var olan saçı koruyacak evet ama yeni saç çıkışı ne kadar olacak o önemli. Dormant foliküller belli bir yaştan sonra kayboluyor çünkü. Ve sadece Dht baskılamak yeterli olmayabilir. Sinyal yolaklarını aktifleştirmek gerekebilir. Pp405'in de muhtemelen 2-3 yılı daha var.

İsmail34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #49 : 25 Ocak 2026, 23:08:10 »
https://youtu.be/VSz6QF8pX-0?si=nW8X3dv19DT-vX2Q

Hoca burada saçsız deri için 2 yıl geçtiyse işe yaramaz diyor. O vakit pp405 de pek işe yaramayacak. Yine her türlü folikül organoidlerini bekleyeceğiz.

Muzan Kibutsuji

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
    • Saç Forum
« Yanıtla #50 : 28 Ocak 2026, 05:25:53 »
finas dutas neden mantıksız dedim çünkü dhtnin vücuda bir zararı yok sadece saçlı deride çürütücü etkisi var, reseptör bozucular her zaman bana mantıklı bi yol olarak gelmiştir işimizin dht ile olmadığını onun bağlanma aracını kesmemiz saldırıyı engellemenin en iyi yolu ve minimum yan etki oranı,,

Reseptöru kapatmak ile dhtyi %100 bloklamak aynı mantığa çıkıyor, finasteridin yapamadığı etkiler,biri lokal bozuntu verirken öbürü sistemik bozuntu ile yan etki maruziyeti sağlam oluyor

Kimyager olsaydım sentezlerdim kendime bir madde ki şöyle ; etkisi lokalle sınırlı kalacak ve androjen reseptörlerini 2 haftalığına tek dozda kapatacak, bunu ömür boyu kullanılıcak şekilde hayata entegre edilicek, halka insanlara yararlı,ucuza mal edilicek bir madde ve kimsenin gençlik dönemi stresi çekmemesi adına sorunlu sayılabilecek ilaçları kullanmaması adına

ah keşke böyle bir şey olsaydı

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 30 Ocak 2026, 10:31:55 »
Clascoterone  bu işi kökten bitirir. Zenginler şuana kadar yanetki olduğu için piyasa ürünlerini  tercih etmediler . Orta sınıfda saç ekime yöneldi.
Clascoterone  hücre zarına dht nin girmesini önlüyor. Bu durumda kıl arsızdır istemediğin kadar çıkar. Ayrıca sürekli kullanma durumu olmayacak neden dersiniz .ortalama 13-14 yaşlarında dht saca saldırıyor ancak  yermililerde saçı dökebiliyor. Ortalama iki yılda saçlar normal haline geldiğini varsayarsak bir on yıl o saçlar sizi götürür . Ara ara kullanmak yeterli .
Bizim çakal ekimciler ne eder o ürünü %500 gümrük vergisiyle tr sokmamaya çalışır.pahalı olsun diye.

https://jianfengpharm.en.made-in-china.com/product/NfzRKBhGbgYX/China-Buy-Hair-Growth-Clascoterone-Powder-CAS-19608-29-8-Anti-Hair-Loss-Bulk-Ru58841-Minoxidil-Clascoterone-CB-03-01.html

Fiyatı da uygun

Hocam araştırmalarım sonucu saç ekimi GENELLİKLE medikal tedaviye alternatif değil. Çünkü saç ektirip mevcut dökülmeyi durdurmazsan dökülme devam ediyor ve ortaya tamamen doğallık dışı bir görüntü çıkıyor. (önde gür bir saç çizgisi ama arkaya geçtikçe tamamen seyrek bir görüntü, tıpkı bir ada gibi) O yüzden saç ekimi ve medikal tedavi kol kola gidecektir.

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 30 Ocak 2026, 10:34:47 »

Hocam DHT sentezini %100 durduramıyorsun diye biliyorum. Finasteride 1mg/gün %56 mıydı neydi azaltıyor. Dutasteride ise %90'a kadar kapatıyor ama ikisi de %100 bloklamıyor.

İnşallah sadece kafada DHT'yi azaltan lokal bir tedavi gelişir. Sisteme girmeden sadece kafada bu işi bitirirler umarım.

Facebook Twitter Instagram