Gönderen Konu: Clascoterone  (Okunma sayısı 9991 defa)

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
Ynt: Clascoterone
« Yanıtla #90 : 20 Mart 2026, 20:09:05 »
5% olanı daha testleri bitmemiş bir ürün hemen kullanmak ne kadar mantıklı bilemedim faz3 çalışmaları tamamlandıktan sonra düşünülebilir
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : Bugün, 17:26:35 »
sordum 30 ml 24.000 TL dedi :( ve birde insanlar alıyor bunu instada story yapimislar bir sürü sipariş var clascoterone

Gerçekten clascoteronun %5 olduğunu düşünüyorsanız çok iyi niyetlisiniz. %0.5 koyar etkisi bu kadar der , dünyanın en ucuz malzemesi olan minoxidili bile malzemeden çalınıyor. Kaç defa bakanlık denetim yaptı %5 minoxlarda yüzde birin altında çıktı. Adamlar şunu diyor bakanlık 500 bin ceza kesiyor benim kazandığım 5 milyon . 4.5 milyon kar

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
« Yanıtla #92 : Bugün, 19:09:07 »
Gerçekten clascoteronun %5 olduğunu düşünüyorsanız çok iyi niyetlisiniz. %0.5 koyar etkisi bu kadar der , dünyanın en ucuz malzemesi olan minoxidili bile malzemeden çalınıyor. Kaç defa bakanlık denetim yaptı %5 minoxlarda yüzde birin altında çıktı. Adamlar şunu diyor bakanlık 500 bin ceza kesiyor benim kazandığım 5 milyon . 4.5 milyon kar
eczaneninde insanlari kandiricak hali yok ya.
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 saw Palmetto %45 yağ asidi tablet.hergun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : Bugün, 19:12:10 »

Clascoterone etken madde. Eczaneler majistral kür olarak satıyor. Bir ilaç şirketi toplu satım yapmıyor.
Güvenilir bir eczaneden sorun yaşamazsınız. (Herkesin eczaneci bir akrabası, bir tanıdığı vardır genelde :))

Facebook Twitter Instagram